דינה הלוהטת היא אישה בת 70 + והיא הסבתא של בנותיי מהצד של הי"ד.
היא הסבתא הכי טובה, שיכולתי לבקש לבנותי (טוב ,ביקשתי גם אבא טוב, אבל היו עיצומים). היא מקדישה את כל מרצה לבנות, תומכת ,מסייעת, לוקחת אותן,
קונה להן ומאוד מסורה להן לכן, כשהיא בקשה מאתנו ללמד אותה להשתמש במחשב, לא הססנו לרגע ויצאנו לשטח.
לא אלאה אתכם בכמה חודשים לקח לה ללמוד, רק להדליק ולכבות את המחשב. כן תלשנו (בחשאי) שערה שערה, אבל התמדנו בהחלטה לעזור לה להתחבר לעולם שלנו. זה שהי"ד (אמרתי כבר שהוא מקסים?
) רק צחק ממנה ואמר לה, שהיא לעולם לא תצליח, רק העלה לי את רף המוטיבציה.
והנה, הבלתי יאומן קרה, היא הצליחה להבין איך לתפעל את המחשב, איך לגלוש בנט' ואיך למשוך דואר. השלב הבא היה לפתוח לה icq, כדי שתוכל לקשקש עם הנכדים. שברנו את הראש איזה כינוי לתת לה ואני, שנזכרתי בכינויים שמופיעים ב איי סי, של בכורתי, החלטתי ,כינוייה בישראל יהיה :"דינה הלוהטת". מאז, כל פעם ש"דינה הלוהטת" עולה, יש פרץ של צחוק בבית ומכיוון שהיא סבתא כזאת מדליקה, כל הנכדים רצו להתחבר והכינוי הזה כבר הפך לבדיחה במשפחה.
אז, דיר באלק , לא להתחיל לנו עם "דינה הלוהטת", היא הסבתא הפרטית שלנו.
שבוע- טוב חברים שלי,
רק צחוק ואושר
אוהבת
מוקה