גשם ראשון :)
כמה שאני אוהבת גשם. באמת. גשם גורם לי להיות שמחה.
הריח הזה, הריח של "אחרי הגשם", הריח של חורף. שדות, דשא, אדמה. הכל עם ריח של טרי כזה.
בקיצור, ריח של חורף.
אז כמו כל שנה, השיר חורף הראשון שעולה לי לראש זה אהבנו,
אז קצת כבוד לאחד האנשים שכותב מילים ברמה שרק הוא יודע, אביב גפן:
זה שוב הגשם הראשון מנגן שירו על החלון מזכיר לי את החורף שעבר התחבקנו כשהיה אז קר אני זוכר את הנשיקה בתחנת רכבת ישנה היית צריכה לחזור אז אל הכפר ודמעותי ענן נשבר ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם אנ'לא אשכח את המכתב רמזת שמישהו את ליבך גנב וכשאמרת שאת רוצה טיפה לבד הבנתי שלא אראה אותך לעד ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם אני אוהב אותך ואת יודעת שאני אוהב אותך אם את שומעת אז אני אוהב אותך אם את שומעת אותי... ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם..."
ובחזרה למציאות...
מה שהולך בתוכי זה המון בלאגן.
מצד אחד אני כלכך אוהבת אותו. מצד שני הוא אחד האנשים הקרובים אלי ויהיה קשה לי לנתק סתם ככה את הקשר הזה. מצד שלישי אני יודעת שאין סיכוי לכל זה. כבר עברתי את זה פעם אחת ואני יודעת שחבל על האנרגיה והדמעות המובזבזות. אז אני פשוט מנסה לשכנע את עצמי בכל פעם שאני לא אוהבת אותו. ולפעמים זה עוזר.
מה שניתן לעשות זה רק הזמן שפשוט יעביר את הכל לאט לאט...
ועם כבר זמן. הו, זה מצרך נדיר בחיי...
יום ראשון יש מסע בראשית :) :) :) כל השכבה בערך מחכה לזה... אבל זה נחת עלינו כלכך פתאום שבאמת אני עוד לא מצליחה להתרגש מהעניין... אבל מצפה לזה, ואני יודעת שיהיה כיף וממש מקווה שסוף סוף השכבה שלנו תתגבש ותראה את הפוטנציל האדיר שבה. אנחנו חייבים את זה, לפי חוק השכבות אנחנו בצד הטוב אז חייבים להיות טובים )
ועוד שלושה שבועות יש גדנ"ע... שלזה אני הכי הכי מחכה!!! פאאאאאאאאק!!! חמשיה ימים של צבא, מה עוד אפשר לבקש?!
ובניהם יש ערב יא מועצתי וטיול ערבה מועצתי ועוד כל מיני שטויות של תנועה...
בקיצור... אני עמוסה...
וכלכך רציתי לנוסע לבקר את דגנוז שלי (אקס-גרעינרית) אבל אין לי זמן בחודש הקרוב ואחר כך היא טסה לחודש וחצי אז רק בינואר אנחנו נוכל להיפגש ;( וזה עוד פווווול זמן... באמת מזל שיש את ההמצאה הגאונית- הטלפון! :) מה הייתי עושה בלי השיחות איתה?!
ובנימה אופטימית זאת אני אסיים, כי בן מכחה לי כבר שעה שאני אוכל להתפנות ולדבר איתו, ואני לא יאכזב אותו... אז צ'או :)
אה, כן,
שבת שלום! :)
אהההההההההה נוסטלגיית מד"צים ;(