לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

כי החיים הם לא סרט מצויר


כשהנשמה מאירה - גם שמים עוטי ערפל מפיקים אור נעים

Avatarכינוי:  האינדיאנית

בת: 36





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2006    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

6/2006

פעם ראשונה...


בפעם הראשונה בחיי אני הוכרזתי כרכוש! זה קרה היום כשביקרתי לי בלשכת הגיוס בעקבות הזמנתי לצו ראשון (שהוא גם בעצם האחרון - אני מקווה). וככה יצא שבשעה שבע וחצי בבוקר (כבר שכחתי שקיימת שעה כזאת), מצאתי את עצמי יחד עם עוד בערך עשרים אנשים (או בעצם ילדים) בגילי מחכה שירשמו את השם שלי במערכת הממוחשבת ויתנו לי כרטיס מגנטי (שרק החיילים שנמצאים שם באמת יודעים להעביר אותו במכונות שלהם). בכל מקרה עברו עלי 3 וקצת שעות מהנות ביותר (למרות שהזהירו אותנו שזה ייקח יותר) ככה שלא הספקתי לקבל את הסנדוויץ' והשתייה שהם מחלקים החל משעה 12 בצהריים אבל בכל זאת הצלחתי לצאת כשבידי פרופיל 82 שהורד מסיבות לא ברורות שקשורות בכפות רגליים ובידיעה ברורה שאני לא רוצה להדריך בצבא למרות שהם מאוד מאוד רוצים שאני כן אעשה את זה (לפחות לפי השאלון שהיא קשור בנכונות שלי לשרת בצבא).
לא עברו יותר מכמה שעות (6 ליתר דיוק) והייתה לי עוד פעם ראשונה שהפעם הייתה קשורה במשהו שקורה שנה לפני הצבא, כן ניחשתם נכון, מדובר בשיעור נהיגה ראשון (הגיע הזמן לא? יש לי יומולדת 17 בעוד פחות מחודש) - פעם ראשונה שבאמת החזקתי הגה ועשיתי את עצמי נוהגת ואפילו העברתי כמה פעמים הילוכים (לא משהו רציני)!
אבל ככה ביום אחד שרפתי במכה אחת שתי פעמים ראשונות, ולמען האמת, למרות החששות הרבים, ההרגשה נהדרת! כי ככה אני, אני תמיד פוחדת מה"לא נודע" אבל אז כשאני סוף סוף מחליטה שצריך ואין ברירה אני מגלה שהעולם לא כל כך נורא כמו שאני חושבת ואפילו הוא די נחמד וחביב ואני צוחקת על עצמי למה אני צריכה להיות כזאת ילדה קטנה ולמה אני לא יכולה פשוט לקחת את עצמי בידיים ולהתבגר? ואז אני נזכרת שיותר כיף להיות ילדה שכולם דואגים לך ואת לא צריכה לדאוג לכלום ואז אני מתבלבלת... כנראה שאני עדיין צריכה למצוא לעצמי דרך כלשהי לשלב בין השניים. אבל סטיתי מהנושא - הפעמים הראשונות, תמיד יש הרגשה של כיף אחרי פעם ראשונה של משהו ואני בהחלט מקווה (למרות פחדנותי) שיהיו עוד הרבה פעמים ראשונות בחיים שלי או לפחות בעתיד הקרוב כלומר שיהיה לי כיף!
נכתב על ידי האינדיאנית , 18/6/2006 19:59  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של האינדיאנית ב-19/6/2006 19:47




9,188

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאינדיאנית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האינדיאנית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)