יום מטורף, יום מעונן, יום חמים, יום זקונים, יום תמים, יום הולדת.
מה? מה? מי? מו?
פרות? מה?
אני הזויה כרגע, סלחו לי.
יום ארוך, ומטורף (כבר אמרתי) היה לי.
התחיל בשעת אפס מרגשת של היסטוריה (=לקרוא התפסן), המשיך בשיעור אנגלית מרנין (=קריאת התפסן), כמעט הסתיים בלשון (=הייתי מתה לקרוא התפסן, אבל היה מבחן. היה פסדר, אגב-חוץ מהבנת הנקרא) כלום, בית, ניוקי, וכלום. נגמר... לא נגמר.
אני חייבת לציין שאני מצחיקה היום. אבל, זה לא יימשך הרבה. זה בסדר, במילא אף אחד לא הבין אותי.
"איך היה המבחן?"
"בסדר. גמרתי אחרון."
"מוזר, בדרך כלל אתה גומר מהר.."
"לא, יש לי הארכת זמן."
"אה, הבנתי."
היה נורא מוזר היום, אני מנחשת שהעולם מושפע ממני. בשיעור לשון אחרי שגמרתי מהראשונים את המבחן המורה שלחה אותי לקנות לה פפסי (נשבעת).
יצאתי החוצה, הולכת לי לעבר המתחם אוכל (אין לנו דבר כזה, סתם בא לי לקרוא לזה ככה) פתאום אני רואה כדורגל מתגלגל לכיוון שלי.
אני עוצרת אותו (עם הרגל, מלכה), ונותנת עוד בעיטה לעבר המגרש ספורט והילדים ממנו הוא בא.
הם הריעו לי, כמה נחמד מצידם. יש מצב שגם קראו לי גבר. אבל אין לי מושג מה זה עושה פה, הדחקתי.
המשכתי לעבר המתחם. לקח לי חמש דקות עד שהבנתי ששטר של 20 שקל לא ייכנס למכונת משקאות, והלכתי לקנות פפסי-אה-דיאט-אה-קלוריה-אה-מה? בקיוסק.
שמעתי כמה ערסים מדברים על בגרויות, וזה הכניס אותי להלם תרבות על ערסים מכמה סיבות:
א. לא ידעתי שהם יודעים לדבר. או שהם שותקים, או שהם מצמידים איברים לאמא שלך, או שהם צועקים, או שהם סתם הולכים מכות.
ב. בגרויות? מה, הם גם לומדים? תמיד הייתי בטוחה שהבצפר מכניס אותם כפריט דקורטיבי, כדי שהם יוכלו להתלהב שגם אצלהם יש אלימות ופינת עישון.
חזרתי, תהיתי על העולם, נכנסתי לשיעור, השתעלתי (כמו אסמתית עם נובלס) ועשיתי כל מיני דברים. שעה אחרונה פעלתי בשכל ולא נכנסתי לאיזה מופע מפגר של הבצפר שלי, וישבתי עם ראלף וחיפושקה בחוץ, עד שיבוא שלום (או שייגמר הבצפר, תלוי מה יבוא קודם).
וחזרתי הביתה. מותשת אבל מופתעת מכל הפסכודליות הזאתי שתקפה אותי, ועוד ביום חמישי שאמור להיות איכס ברמות שהגבות שלי בימי שלום (יעני, בצורת יחיד, למי שלא מכיר את הבדיחה החדישה) לא מגיעות אליהן.
התחלתי לקפץ. אני חושבת שרקדתי בדרך למטה, ויש מצב שהשתרללתי עם השק אגרוף.
מרוב לשון אני מתחילה לזהות בניינים, לסמן תמורות, ולקטלג כותרות למיניהם.
(לקטלג: שה"פ, ק.ט.ל.ג, בניין פיעל)
חיפ (סעמק ערס, נמאס לי מהשם הזה. החלטה-מהיום אני אקרא לה בשם אחר. מישהו יודע איך אומרים חיפושית ברוסית?) גוררת (קל) לראיון עבודה. נרדם לי התחת.
I See Dead Cholly.
(הא?)
פרוייקט סמיילי עדיין רץ.
הביאו לי בדיחות. חברים אין לי, אז לפחות שיהיה משהו.
עפתי לפני שיהיה מאוחר מידי,
עננה.