לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


לא היה לי דבר להציע לאיש פרט לבלבול שלי עצמי

כינוי:  כהלך התם

בת: 37

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

12/2007

קצת על השם


על פי חוקי הטבע בכלל והאווירודינמיקה בפרט, אין שום סיבה בעולם שדבורים יוכלו לעוף. הם כבדות מידי, הכנפיים שלהם קצרות מידי וחלשות מידי, הגוף שלהם לא בנוי בצורה מאפשרת תעופה, ובכלל הדבר היחיד שמוכיח לנו, בני האדם שהן מסוגלות לעוף, זה העובדה שזה באמת קורה. הדבורים מצליחות לעוף כי הן לא מודעות לעובדה שמדרך הטבע וחוקי האווירודנמיקה הן לא מסוגלות לזה. וזה רבותיי, מדהים בעיניי, והלוואי לחיים שלי גם ככה.

 

(מזכיר לי גם בדיחה, נראה לי מלוני טונס, שהיה את הזה שתמיד היה רץ, בטעות עובר צוק ונופל לתהום? לא זוכרת איך בדיוק. ופעם הראו איזה פרק שהם היו קטנים והוא היה הולך מעבר לצוקים וממשיך ללכת באוויר, עד יום אחד שהוא התחיל לקרוא איזה ספר על הגרביטציה, ותוך כדי הוא הלך מעבר לצוק והמשיך ללכת. ואז הוא הבין שגופים בעצם נמשכים בגלל כוח הכבידה לאדמה, הסתכל למטה, הבין שהוא אמור ליפול ובאמת נפל)

 

לא סגרתי שבת וזה מצויין, וזה היה כלכך גבולי, שאם היו נותנים לי עוד דקה ביציאה הייתי סוגרת. ואתמול לפני שידעתי אם אני אסגור או לא, החלטתי שאם אני אחזור זה יהיה הסופ"ש הכי טוב שאפשר.

מקווה שהחורף לא יהרוס (מוזר, פעם היה יורד גשם והייתי מאושרת, והיום זה רק ממלא אותי עצבות מוכרת כזאת. לא בלתי נסבלת, אבל עדיין עצבות. לא משהו שאני אצא לרקוד בכבישים הרטובים בגללו. ולפני שנה הייתי רוקדת. אולי זה הצבא)

נכתב על ידי כהלך התם , 7/12/2007 16:50   בקטגוריות המלצה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




111,006
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 20 פלוס , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לכהלך התם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על כהלך התם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)