לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בוץ עמוק


כינוי:  DelPiero

בן: 36





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2004    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2004

חרא!




היום בבוקר, כשעמדתי בתחנת האוטובוס ראיתי באמצע הכביש חתול שחור דרוס. באותו הכביש נסעו די הרבה משאיות, וניסו לא לדרוס אותו שוב. הבעיה היא שעם גלגלים בעומק 50 ס"מ, זה קצת קשה - ככה שהם פשוט צלבו אותו על הכביש (כל משאית ניסתה לפנות לכיוון אחר). אחרי זה הגיע איזה מנקה רוסי, וניסה לשפשף את החתול מהכביש. הוא שם מתחתיו את היאה, וכשניסה להרים אותו - החתול נפל.
אז הוא שם את היאה, לקח את המטאטא שלו, דפק בחתול כמה פעמים בבטן (או מה שנשאר ממנה) ודחף אותו בכוח על היאה. אז הוא זרק אותו לפח, והמשיך בדרכו.
נכתב על ידי DelPiero , 29/2/2004 17:50   בקטגוריות דברים שקרו לי  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לחץ לחץ!





מחר יש לי מבחן במתמטיקה.
כל הכיתה שלי לחוצה, כל השכבה בעצם. יש כאלה שלומדים כבר שבועיים למבחן הזה, אבל בתדירות של מבחן במתמטיקה אחת לחודשיים בערך, אני מוצא את זה מאוד מיותר ללמוד כל כך הרבה. מה גם שרוב החומר חוזר מהמבחן הקודם עוד. כל כך הרבה שיעורים מוקדשים להכנה, שאין זמן ללמוד חומר חדש.



אני עכשיו על הקו עם התמיכה הטכנית של נטוויז'ן, בתקווה שיעזרו לי עם הניתוקים של האינטרנט. כבר עזרו לי פעם אחת, אבל זה לא עבד. באסה!




משהו שנשאר לי בראש מיום רביעי, תראו כמה שגיאות בכתבה אחת.
אני ספרתי שמונה או תשע, נראה אתכם.



עריכה:
התומך בנטוויז'ן, בן, ממש חוקר אותי.
יש לו קול כזה של רפי גינת, והוא מפחיד אותי עם השאלות שלו:
* הנורה על המודם דלקה כשהתנתקת?
* פתחת תוכנות כמו קאזה, אייסיקיו או מסנג'ר?
* ניסית לשלוח מייל כשזה התנתק?
זה ממש מפחיד בקול שלו. באמת.

נכתב על ידי DelPiero , 28/2/2004 17:49   בקטגוריות פליטי קטגוריות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



בעיה + פתרון





אני מודע לכך שיש בעיות טכניות בכניסה לבלוג שלי, גם אצלי יש כמה.
תצטרכו לחכות כמה שניות די ארוכות כשתיכנסו לבלוג - ואם לא, אתם עלולים לחשוב שנתקע לכם האקספלורר. בשלב זה תלחצו על האיקס - ובאמת תתקעו אותו. אל תעשו את זה! תחכו 20-30 שניות גג. אז, אם לא עלה הבלוג - הגיע הזמן ללחוץ על האיקס.



עריכה:
מצאתי סוף סוף שגיאת כתיב באתר של "מעריב", מה שאומר שהפריט נמחק מהרשימה בצד שמאל.
ממש כאן:
"זו היתה החלטה נכונה מאחר שהיתה סכנה מוחשית שהמחבלים יצליחו להיכנס שחטו את בני הערובה"
שמישהו יסביר לי את הביטוי "יצליחו להיכנס שחטו את בני הערובה". בכל אופן, כל הכבוד לי, מצאתי שגיאה באתר שעובר הכי הרבה עריכות בישראל.

נכתב על ידי DelPiero , 24/2/2004 22:37   בקטגוריות Blog Stuff  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



קצת ספורט לא הרג אף אחד


טוב נו, אבל זה ממש מספר מועט של אנשים.

אתמול בכדורסל:
הפועל ירושלים הפסידה לסופוט מפולין ב4 הפרש, אבל אחרי ניצחון ב10 הפרש במשחק הראשון, עלתה לרבע גמר היול"ב קאפ (עריכה: בעתיד, היא גם תיקח את הגביע).
הפועל ת"א ועירוני נהריה ניצחו אתמול את משחקיהן הראשונים בסדרה מול לימסול הקפריסאית, וטורק-טלקום אנקרה הטורקית. שתי הקבוצות קרובות להעפלה לרבע גמר היורופליג (עריכה: נהריה תפסיד ברבע, הפועל תסיים שלישית).




בשיעור ספורט היום המורה התעצבן על זה שהתעצלנו בחימום, והחליט לעשות לנו אימון כושר של 45 דקות. הייתה שם ממש קריעת תחת רצינית.
אחרי זה, בהפסקה הגדולה, הנבחרת של הכיתה המדעית שיחקה מול העיונית. המדעיסטים ניצחו 2-1 את העיונית. לא נורא איליה, תמיד יש פעם הבאה :)



אחרי הלימודים נשארתי לטניס-שולחן. החימום שלי היה נגד אבי שולמן, השחקן הכי טוב בחטיבה התחתונה. הוא הריץ אותי כמו משוגע, ילד מניאק, אין לו לב!!
אחרי זה הפסדתי למורה 21-9 :( ואם זה לא הספיק, הפסדתי ליוני המדעיסט 2-1 במערכות.

נכתב על ידי DelPiero , 18/2/2004 19:29   בקטגוריות ספורט  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



התאונה





היום כשנסעתי לבצפר, היה בז'בוטינסקי פקק לפחות כמו בלשכת התעסוקה, והתעכבתי שם בערך חצי שעה, וכמעט איחרתי לבצפר.

מכירים את הסצינות בסרטים שבהן איזה רכב Convertable (יש מילה בעברית?) נוסע במהירות המירבית שלו, ואז בדיוק באה משאית ברברס, והרכב עובר מתחת למשאית?

אז היה אותו דבר, רק שהרכב לא היה Convertable, כלומר - התנגש במשאית חזיתית.

הוא נראה כמו איזה פחית קולה שדרכו עליה אחרי זה.

בקיצור, הם חסמו את כל הכביש, מה שגרם לעיכוב הנוראי.

נכתב על ידי DelPiero , 17/2/2004 18:08   בקטגוריות דברים שקרו לי  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

51,468
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDelPiero אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על DelPiero ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)