לרבים מאיתנו יש חלום, לקחת פסק זמן מהכל לנקות את הראש.לצאת לחופשה כזאת או אחרת. אתמול בערב החל המסע שלי. אני לא יודע עד לאן הוא יגיע, יכול להיות שיקטע באיבו, או שימשיך הלאה בתכנון לעוד כמה שלבים. ואולי הוא יגשים את עצמו, ואני אצא למסע הזה וימשיך איתו לאורך כל הדרך. ההרגשה שלי טובה, אני אמשיך ללכת בעקבות התחושות. כשאתקדם במהלך השלבים, מבטיח לעדכן. כרגע זה לא בידיים שלי ואני לא רוצה להיתלות על אילנות גבוהים.
סופו של השבוע הזה מוצא אותי, מעודד, יותר נינוח. השבוע התקדם טוב, השגתי את היעדים שקבעתי. עכשיו נותר רק לסגור את הקצוות האחרונים. לוודא שחלק מהמהלכים שביצעתי יפרטו את עצמם לעבודה שהכנסה טובה בצידה. כמעט כל השבוע הוקדש לקידום משרד הייעוץ, פגישות, הצגת הפרופיל, תוכניות, קווים לשיתופי פעולה ועוד כהנה וכהנה מהלכים.
שבוע טוב, כזה שנותן לך לנשום לרווחה בסופו. שבוע הבא יום הזיכרון לחללי צה"ל ויום העצמאות ה – 59 למדינתנו שלדברי רמה זקוקה לקוסמטיקאית דחוף. אולי קצת יותר מזה, טיפול קוסמטי לא ייתן את התוצאות המקוות. צריך לעשות טיפול שורש, הקמת מבנה ואולי גם איזה כתר אבל לא מחרסינה שבירה, כתר מעלי דפנה שיונח על ראשה יחד עם ענף של עץ זית בידה.
והמילים שינחו אותי בסוף השבוע הזה: אהבה, התמדה, סבלנות, אמונה ואורך רוח.