לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


אני רצחתי את אגנתה פאלסקוג.
Avatarכינוי: 

בת: 36

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2014

קוקילידת סכרת


החלטתי לשתף אתכם במתכון מיוחד במינו! 

למי שלא הספיק למות מהתקף הלב של הפשטידה הזו,

אפשר לקחת צעד קדימה ולהסתכן בסכרת מהמתכון הבא:

 

 

הרכיבים:


- חבילת עוגיות לפי הטעם

- אבקת קקאו (שוקולית גם הולך) 

** לעצלנים במיוחד: יש למימונס תערובת להכנת כדורי שוקולד **

- שמנת מתוקה

- 3 חבילות של שוקולד לפי הבחירה (אני השתמשתי ב2 שוקולד לבן ואחד חלב)

- קישוטי עוגה לפי בחירתכם

- תבניות קאפקייקס. עדיף מסיליקון. סתם כי זה יותר נוח. 

 

 

 

אופן ההכנה:

 

לקוקי: 

מרסקים את העוגיות עם פטיש או בבלנדר, מוסיפים את הקקאו, לאחר מכן להוסיף מעט מים ולבחוש... אם זה יבש מדי אפשר להוסיף עוד מעט מים. אם אתם עצלנים במיוחד יש את התערובת כדורי שוקולד של מימונס, זה אותו הדבר פשוט מגיע כבר מרוסק ורשום לכם שם כמה מים להוסיף.

לאחר שהתערובת נראית לא יבשה אבל לא רטובה מדי ניתן לקחת כף בכל פעם ולשטח כמות נחמדה בתבנית הקאפקייק. רצוי לשטח ככה שזה יהיה יחסית דק אבל יגיע עד קצוות התבנית. ברגע שסיימתם יש לעטוף את הכל בניילון נצמד ולהכניס לפחות לשעה בפריזר. 

 

אם נשאר לכם מהעוגיות אתם יכולים בכיף להכין כמה כדורים, לפזר עליהם סוכריות ולשמור בפריזר. 

 

לגלידה: 

בכלי קטן שוברים את קוביות השוקולד. מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים מעל השוקולדים. מחכים כמה שניות ומערבבים טוב טוב. 

את התערובת יוצקים בתבניות הקאפקייקס מעל הקוקי. תזהרו לא למלא עד שיגלוש... זה סתם מבזבז גנאש טעים. 

עוטפים בחזרה ומכניסים לפריזר. עדיף ללילה שלם. 

 

אם נשאר לכם מהתערובת, יש שתי אפשרויות מעניינות: 

* אפשר ליצוק מעל כדורי השוקולד ממקודם... יאמי. 

* אפשר להקפיא בתבניות קרח... יוצא נשנוש טעים בקיץ. 

 

הצעת יעול: אפשר להכין מרנגים ולהדביק מעל בעת ההגשה. הכנתי מרנגים סגלגלים וטעימים אבל הגיעו לבקר אותנו חברים שטרפו איתנו את הכל בלי שהיה לי זמן להגיש את זה יפה (התחיל בזה שנתתי לאחד לטעום מהמרנגים שיצאו מהתנור ונגמר במגש ריק תוך דקה. גם אני טרפתי כמה). 

לא נורא, בפעם הבאה אני אשתדל לסיים עם המרנגים לפני שהאורחים מגיעים.

 

 

הצעת הגשה: על צלחת, לפזר מעל סוכריות קישוט. 

לצלם לאינסטגרם לפני שהכל נמס. 

 

 

 

 

 

בתאבון! 

נכתב על ידי , 29/6/2014 14:23  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אשת יחסי הציבור של נושאי המגבעת ב-30/6/2014 15:57



77,773
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , פילוסופיית חיים , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאשת יחסי הציבור של נושאי המגבעת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אשת יחסי הציבור של נושאי המגבעת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)