לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דיפרסיה, אהובתי


אז מה אם אני אדם אופטימי במהותי הרי בסוף תמיד אחזור אל זרועותיה של "דיפרסיה, אהובתי" ותודה ליהונתן גפן שהגה אותה ראשון.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2004

מישהו הפסיק את הזרם...


בעשר וחצי אתמול פתאום גז החשמל מביתנו. אין אינטרטנט, אין טלויזיה ואין אור. אז מנצלים את הזמן כדי לעשות דברים מעניינים יותר. מקווים שהילדים ישנים עדיפות לשינה עמוקה עד מאד.


 


זרח התעורר. שמעתי אותו מנסה להדליק את האור. לפני שיגיע אלינו לחדר זרקתי עלי משהו ויצאתי אליו. עם פנס הארתי את דרכו לשירותים. חזר לישון. קשה להיות זוג כשאתם הורים.


 


את הלילה העברתי בתור הגמד הקטן עם הפנס הגדול. כל פעם שמי מהם התעורר לשירותים/מים/נפל לי המוצץ (כן היא עדיין עם מוצץ) אני יצאתי עם הפנס מהמיטה והארתי את דרכם. 'אמא חושך'. ישבתי לדים עד שנרדמו שוב. בחמש בבוקר כבר אמרתי לזרח שיפתח את החלון כי השמש מתחילה להאיר מבחוץ.


 


הפסקת חשמל יזומה מי המציא את הקללה הזו. ולכבוד הפסקת חשמל הילדים האלה שבדרך כלל בולדוזר לא יעיר אותם התעוררו כל שעה. לדעתי בגלל החושך (בדרך כלל משאירים אור קבוע במסדרון). לילה פנסי עבר על כוחותינו.


 


אחרי כמה ימי מחלה הבוקר שלחתי את הגדולים לבית הספר. טטי עדיין נמרחת בבית (שימו לב לשעה) אבל אנחנו כבר יוצאים לגן. אני רוצה לקפוץ לבקר היום את ב' לא ראיתי אותו כבר יותר משבועיים וזה ממש לא לענין.


 


      איך? איך הם הסתדרו לפני מאה שנה בלי חשמל? איך אפשר בכלל? J


 


      יום טוב שיהיה לכולם.

נכתב על ידי mamakorage , 13/5/2004 09:40  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  mamakorage

בת: 58

תמונה




22,260
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmamakorage אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על mamakorage ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)