לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Only Girls


הבלוג הזה מיודע לבנות בלבד! הבלוג עוזר לבנות בנושאים שונים: בגיל ההתבגרות, יופי, אופנה, חברה, וביוחד אהבה אם יש לכן בעיות אני ישמך לעזור לכן ולפתור את הבעיה בהקדם האפשרי

Avatarכינוי:  הצוות שלכם

בת: 19

MSN:  295979837

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2006

פריס הילטון - חדשות



   פריס הילטון עוברת ימים לא קלים. לאחר שהבחורה האומללה נאלצה להישאר מחוץ לכותלי מועדון ריקודים, כעת היא גם נעצרת ומואשמת בנהיגה תחת השפעת אלכוהול, מדווח TMZ. השוטרת מרת'ה גרסייה סיפרה לפיפל: "ביום רביעי בלילה, פריס התבקשה לעצור בצד קצת לפני השעה 00:30 משום שנהגה בחוסר זהירות. היא נהגה ברכב מרצדס בנץ עם נוסע נוסף. הילטון נבדקה במקום וכעת החשד היא כי מדובר בנהיגה תחת שיכרות.

שלוש שעות מאוחר יותר והילטון, איך לא, כבר שוחררה על ידי אחותה, ניקי ובן זוגה של האחות, שחקן "הפמלייה", קווין קונולי יחד עם איש יחסי הציבור, אליוט מינץ. מסתבר כי השוטר שעצר את רכבה של הילטון לא זיהה שמדובר בפריס האמריקאית הידועה עד שניגש לרכבה. קורה.

מכל מקום, הילטון שרגילה להצטלם בכל מקום שהיא נמצאת בו, גם כעת תרמה את פרצופה לטובת פוטו רצח בתחנת המשטרה. השוטרים בתחנה לא מסרו אם הילטון מרחה על עצמה סומק לטובת התמונה, אך הסכימו לומר "זה לא נראה כמו ניק נולטה". מי שפספס, כאשר נולטה נעצר תחת שיכרות הוא נראה כמו הומלס, מרוט שיער ומקומט עור.

מינץ, איש יחסי הציבור של הילטון, סיפר כי הילטון נכחה באירוע צדקה מוקדם יותר בערב, שם שתתה מרגריטה אחת בלבד על הערב. היא שיתפה פעולה עם הטסט של השוטרים.

בחמישי בבוקר, ניגשה הילטון במהרה לתוכנית הרדיו של מגיש ערוץ !E, ריאן סיקרסט, להסביר את דבר התאונה. "אתה יודע מה? זה היה כלום. צילמתי אתמול קליפ חדש, לאחר מכן הלכתי לארוחת ערב עם אחותי וחברות שלי ואז הלכנו על אירוע צדקה. והממ... שתיתי מרגריטה אחת ולא אכלתי כלום כל היום. אחר כך נסעתי עם הרכב שהוא קצת מהיר ואולי חרגתי במהירות ואז התבקשתי לעצור בצד". לדבריה הסיבה שנסעה מהר הייתה כי הייתה מאוד רעבה ומיהרה לבורגריה הקרובה. היא נלקחה לתחנת המשטרה משום שהיו צלמי פראצי מסביב והיא התבקשה להעניק הצהרה ולא רצתה שכל הסובבים יקשיבו לה. "השוטרים היו כל כך נחמדים. כל מה שאני עושה פשוט יוצא מפרופורציות. זה ממש פוגע ברגשותיי".


נכתב על ידי הצוות שלכם , 8/9/2006 19:46  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



21,667
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להצוות שלכם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הצוות שלכם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)