אהבה 2000,אמנות, חשיבה, אהבה, תהיה, בלבול, מיקוד, צבעים, תשוקות, ריחות, רגשות, התלבטויות, בקשות, תפילה, שירים, מוסיקה, אמונה, יצירתיות, פשטות, חיפוש, קבלה, הדהוד, יסודות, הילינג, פחד, קריאה, אלסטיות, דרישה, נימוק, ריצוי, תחינה, סודות, אימה, חברים, תשוקה, קסם |
| 11/2007
 שאפו לנבחרת ישראל בכדורגל נבחרת ישראל בכדורגל ניצחה 1:2 את נבחרת רוסיה.
לאחר שלנבחרת ישראל לא היה דבר שישרת אותה בניצחון. זאת אומרת, הם כבר יצאו ממאבק העליה. לעומת זאת לנבחרת אנגליה היה הכל מה להרוויח מניצחון או אפילו מתוצאת תיקו ישראלית. לכן, 51 מליון אנגלים ישבו וצפו בטלויזיה ועודד את נבחרת ישראל כאילו היה זה משחק של נבחרתם.
לשחקני נבחרת ישראל לעומת זאת, היה המון מה להרוויח. שיתוף הפעולה ההולך וגובר עם מולדת הכדורגל רק ילך ויגבר לאחר תוצאת הערב.
נבחרת ישראל עלתה כמעט לגמרי בהרכב הצעיר שלה, שחקני הדור החדש, חסרי הנסיון אך בעלי הכישרון. הם הוכיחו שהערב היו חילופי דורות בנבחרת ישראל.
גיא לוי הוכיח שהוא מאמן משובח
דרור קשטן הוכיח שהוא מסוגל להמשיך הצלחה שמישהו אחר בנה עבורו (למעט טעות אחת)
בן סהר הוכיח שאינו שייך לנבחרת. בשתיים או שלוש בחירות שגויות הוכיח. שבחלק ההתקפי אינו יודע לשתף פעולה ולכן, אינו מתאים לשחק בנבחרת.
הנחה זו התעצמה כשברק יצחקי, אחד מגיבורי הניצחון שהוכיח שהוא צריך להיות על המגרש 90 דקות, לא החזיר לסהר מסירה אלא איבד כדור. וזאת משום שסהר לא ידע לשתף איתו או עם כל אחד אחר פעולה בהתקפה הקודמת.
בן סהר היה צריך להיות המוחלף הראשון (זו טעותו של קשטן)
אליניב ברדה הוכיח שהוא השחקן הטוב ביותר שיצא מישראל מאז יוסי בניון.
הפועל ת"א הוכיחה שצריך להחליף את ההנהלה שלה לאחר שמכרה שלושה מבין חמשת השחקנים הטובים ביותר בארץ בקיץ ונמצאת היום מקום אחד לפני אחרון בטבלה.
דודו אוואט היה נהדר.
כמה מאכזב שאולי במקרה הטוב (2 מהקוראים כאן) מתעניינים בכדורגל.
בברכת שבוע טוב ומקוה שראיתם בפוסט הקודם את הבאנר..
סיטי
| |
| כינוי:
בן: 51 MSN:
|