|
טומי הולכת לתומה
|
כינוי:
tomasa בת: 44 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ינואר 2007
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 1/2007
לא תזהי את עצמך פגשתי עכשיו באוטובוס תלמידה לשעבר, ששימחה אותי בזה שהיא הולכת ללמוד אומנות בבצלאל. לא אהבתי אותה במיוחד כשלימדתי אותה בעיקר כי היא כל הזמן ישבה עם פרצוף חמוץ, אלא אם כן הוא קרץ לתלמיד תורן ממין זכר ואז גם הוא הפסיק להיות מרוכז (בי!! יש רק מורה אחת בכיתה הזו!! בעצם שתיים. אבל בהינתן הרגע, אחת) היה נחמד לקשקש איתה באוטובוס. היא מדברת נהדר. עובדת בסופר פארם. עבודה זמנית. כשירדתי היא אמרה לי: "בואי אליי לחנות, אני אאפר אותך, אשנה אותך, את לא תזהי את עצמך" כולה מתיקות. תלמידים גידלתי ורוממתי. לא משנה כמה פוליטית אני מנסה להיות (או לא להיות עד שזה צועק בכל מקרה), יש פשוט מקרים אבודים. אני לא כזו מוזנחת. לפעמים אני שמה מסקרה. לפעמים.
________________
ראיתי את החדש של אלטמן. אני לא יודעת מה אני חושבת. מישהו שיצא מהסרט אמר: "זו הייתה ברכת פרידה יפה". אין לי בעיה עם זה שבסרטים שלו כולם מדברים בו זמנית, זה חלק מהקסם. זה היה נפלא ב"תמונות קצרות" וב"נשים של דוקטור טי". אין לי בעיה עם ריבוי הדמויות, ואורך הסרט. אבל הפעם באמת לא הייתה עלילה בכלל. הייתה אמירה, ודאי. אבל האמירה הייתה מההתחלה, ולא קרה לה כלום במשך הסרט. וכן - בעיניי יש דמות מיותרת אחת. מיותרת בעליל. מריל סטריפ מהממת. אלה התובנות. מעניין אם זו היא שרה, כי אם כן, היא גם יודעת לשיר.
___________________
אחרי שביום חמישי שכחתי את הארנק בעבודה אך הוא נמצא שלם ובריא ורק חסר 100 ש"ח, הייתי צריכה להבין שזה רמז לשים לב יותר טוב לדברים שלי. הבנתי את הרמז והלכתי להשאיר את כרטיס האשראי במדפסת של האוניברסיטה. עכשיו אני בלי כרטיס. בלי כסף למשוך. אבל - בזק בינלאומי משום מה שלחו לי קפה מאפה בקפה הילל. על זה נאמר האו לואו קן יו גט? לואו ורי לואו. כבר היו שבועות שחיינו על הבורגול לבדו ופסטה.
| |
|