לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

BOO LIFE



Avatarכינוי:  Flora

בת: 32

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2008    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2008

Summer moved on



כולם עכשיו בקטע של סיכומי חופש מרטיטי נפש ונוצות ואני אוכל לסכם אותו פחות או יותר במילה אחת ובכך לסיים את הפוסט:

חרא.

קצת יותר בפירוט?

חרא בריבוע.

 

ובחפירה מתמשכת לה אתם רגילים?

תמשיכו לקרוא, אם אתם מזוכיסטים אנונימיים.

 

הקיץ הזה צפן לי הרבה תיקוות, בהכל. מצד אחד חלמתי על מסיבת יומולדת כיפית ושמחה כמו שהייתה לי בשנה שעברה, מצד שלישי השתוקקתי לצפות ולעזור בהתפתחותו של אחי העולל, מצד שלישי לצאת עם חברים ולהכיר אנשים חדשים, מצד רביעי לנסוע לקוקה קולה וויליג', מצד חמישי לראות סרטים שווים בקולנוע, מצד שישי להתחיל לכתוב נובלות, בקיצור...

חופש מהנה ופורה מכל הבחינות, ולאו לדווקא המיניות, חח.

 

ומה עכשיו, בסיכומיידה?

עכשיו ברגע זה אני מנסה לא לפרוץ בצווחות תסכול ובדמעות כבדוּת ולכן אני מנסה לכתוב בצורה משעשעת, כדי שלא תראו עד כמה חרא לי עכשיו. וחרא לי.

לא תקועה לי גולה מוצקה בגרון, בכלל לא, תקועה לי חרא בגרון, כזאת מוצקה וגדולה כמו של סיני שאכל יותר מידי אורז.

 

אז מה, שעשעתי אתכם? אני לא נשמעת דיכי מידי?

יופי. כי דיכאון זה לגמרי אאוט ורק אני עדיין תקועה בעידן בו ללבוש מכנסי פדלפון נחשב לאפשרי.

 



 

אז כן, אני מדוכאת. מאוד מדוכאת. אני שונאת כשדברים שאני מתכננת, ובונה, ומודדת, ומסדרת בסוף מתפרקים לנגד עיניי כמו בניין קלפים שברירי. אתם מכירים את ההרגשה? רוב הסיכויים שכן.

אבל מה אם ההרגשה הזאת, ההחמצה החמוצה חוזרת על עצמה כמעט כל שבוע בחופש, אם לא יותר?

ומה שהכי מתסכל זה שכניראה אף אחד לא יעניק לך סוכריות חינם כדי להעביר את החמיצות. "רוצה סוכרייה? תני משהו בתמורה. יש לך אפשרות לשקר לנו עוד פעם, ללקק לנו את האגו, לדגדג לנו את הבית-שחי או לתת לעוברי אורח שעירים שירותי מין בתל ברוך".

 

ומה אני מבקשת, קצת אכפתיות, חום?

 



 

יותר מכל החופש הזה יזכר לי כחופש בודד להחריד, בנוסף להיותו ריקני כמו המוח של המשתתפות ב"היפה והחנון". זה מעניין שההרגשה המרה מתפרצת לי דווקא עכשיו, כשכל החרא נגמר. רוב החופש ניסיתי להישאר אופטימית ובאמת הייתי כזאת, ועכשיו קשה להיות אופטימית אפילו לימים האחרונים של החופש, שלא לדבר לשנה החדשה והמפחידה שמצפה לי איי שם בבית הכלא\ בית הספר.

 

פשוט יש לי ימים שלמים שבהם אני מרגישה שהאדם היחיד שאוהב אותי ללא תמורה זה אחי, וגם זה רק בגלל שהוא עדיין קטן ותמים ולא יודע לשקר. בחיי, אני אוהבת  תינוקות כ"כ הרבה בגלל התמימות. הם כנים וזה כל כך יפה...

 

אני חושבת שמה שמתבל את העניין בחריפות שורפת זה הגעגועים. אני מניחה שזה בחלקו העניין. ג-ע-ג-ו-ע-י-ם. 'סעמק איתם.

ממתי אני מתגעגעת? ממתי?! מעכשיו. הכל משנה הכל, והשנה היה לי הרבה מ"הכל".

 



 

לפתע כולם מצלצלים. כולם זה יותם וטל ואימא שבאה לשאול אותי כל 5 דקות האם אני חייה. "אימא אני זומבי ואני רוצה את המוח שלך, גרעהעהעהעה!", אני מנסה לצעוק אבל כל מה שנפלט ממני זו ייבבה עלובה ובכיינית.

אני כל כך מטומטמת לפעמים. בוכה מצרות של עשירים כילדת אימו-הפוני-והאגדה. כן, כמובן שאני מדברת על הפוני האגדי הוורוד שהיה פעם לבארביות כחיית מחמד ושיכול היה לדבר ואפשר היה לסרק אותו. כמובן. ממש פאריז והצ'אוואות שלה.

 בכל מקרה, אני דוגלת ברעיון לפיו אני יכולה להיות מטומטמת. אולי יותר בכיוון של אנוכית. אבל אז אני מבינה שזו התמצית שלנו, להיות אנוכיים. אתם יודעים למה אתם חיים במאה ה-21 ובוהים בפרצופים מדושנים במסך המחשב? כי אבות אבותכם היו אנוכיים. כי אבות אבותכם הביאו את הבשר שהם צדו קודם כל למערה שלהם ושל המשפחה שלהם ורק אחר כך הם אולי התחלקו בו. כי אבות אבותיכם פרשו את קרומי החום והאהבה שהסתכמו במילות "צ'ונגה בונגה! הו-הו!" אינטלגנטיות רק על אלה שעזרו להם בציד, על הנשים שעמדו לספק את יצריהם ולהמשיך את שרשרת הדי.נ.איי האנוכית שלהם, וכמובן צאציהם האגואיסטים.

כך שאין שום דבר רע באנוכיות, בסופו של דבר. אז תודה, אני בסדר, אני רק בהתקף אנוכיות בלתי נשלט.

לא, אל תזמינו רופא, תודה.

 



כרגע טל התקשרה ועשתה דבר מתוק- הזמינה אותי לישון אצלה. בנוסף לזה אימי באה לעודד את רוחי ובאיזשהו אופן הרגשתי שמניחים לי על הלב כף גדושה בשמנת מתוקה. זה החום שהייתי צריכה? כניראה.

אבל אני צריכה עוד משהו או מישהו. וכן, אני מספיק אנוכית ובטוחה בעצמי (עד כמה שיש לי עכשיו את "עצמי") כדי להודות בכך.

ובכל זאת, מאז תחילת כתיבת הפוסט ועד עכשיו הספקתי להיות מתוסכלת->ממורמרת->היסטרית->בכיינית->רגועה-עם-עיניים-נפוחות->שלווה ולא מסוכנת לסביבה.

אני אנסה להישאר במצב הלא ברוטאלי כמה שיותר וכניראה אלך לפנק את עצמי בטראשיות טלויזיונית.

 

החופש נגמר, זהו. חייבים לנצל כל נשימה, כל דקה אפילו אם זה על VOD.

 

יום ראשון ת"א, אני מניחה שזה יעשה כבר את הפאן שלו:).

 



 

בנימה מרירה-אופטימית זו (נימה או לייתר דיוק פוסט שאף אחד לא הבין), אני אסיים את הפוסט. שוב פעם לא עשיתי פוסט מומולדת וגם לא פוסט "מחנה הנהגה 2008" שהיה לי מהנוע"ל. היה נסבל אגב, חח:).

 

טוב, בכל מקרה, אולי מחר אוסיף תמונות יומולדת ותמונות מהמחנה בעריכה או בפוסט חדש. הגיע הזמן, לא?

 



המלצות:

 Volcano של Beck. שיר שקט וסוחף ששלחו לי באייסי. הוא נחרש אצלי בפלייליסט.

 Ruby הגרובי של Kaiser Chiefs האינדיים המעגניבים.

 Leave It Alone של Operator Please שהייתי מגדירה כפופ אלטרנטיבי או משהו מתחכם כזה. בא לכם לקפצץ? תורידו אותו.

Drowning הטראגי של Stereophonics.

 



 

אני מניחה שאני אדם שנוטה להגזים- אדם מלנכולי וטראגי. עם זאת אל תטעו לחשוב שיש רגע ולו יחיד בו אני מאבדת הערכה כלפי אנשים החשובים לי. אני יכולה לכעוס, להיות עצבנית או סתם עצובה, אבל רוב האנשים שסביבי כבר הוכיחו את עצמם וקיבלו "הצטיינות" אצלי.על כן... תודה לאלה שאכפת, אפילו קצת.

 



אייאי, איזו תמונה ישנה.

 

עד כאן אורבואר,

F L O R A

נכתב על ידי Flora , 29/8/2008 17:55  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



התדרדרות כרונית על רקע יבבות בלתי פוסקות


מחצית החופש עבר-חלף, ורק אני תקועה בשומקום, לא מנצלת את השעות החופשיות שאריר עליהן כבר בספטמבר.

שנה הבאה בגרויות לבביות שוב יפעימו את ליבי בחפרנותם, שוב אחזור הביתה כשמחשיך, שוב אשנא מתמטיקה, ואז אגלה חיבה למקצוע חדש, ואז שוב אשנא משהו או מישהו.

התחלתי להתגעגע לשיגרה הזו לא בגלל ש"ייאי! ביצפר!" אלא בגלל שלפחות בשיגרה כזו אני מנצלת את הזמן ועושה משהו עם עצמי.

ועכשיו? בחיי, אני אפילו לא עובדת! פספסתי את הרכבת לקוקה קולה ווילג'! לא ראיתי את "האביר האפל" עדיין! לא קראתי כמעט ספרים! לא נכנסתי לכושר! לא תפסתי צבע! לא התחלתי את העבודה במתמטיקה ואפילו לא בפילוסופיה! לא הכרתי אף בחור חדש!לא התחלתי את הנובלות\פרוזות שרציתי לכתוב! לא עשיתי כלום כלום כלום!  

 

מה שדווקא כן הספקתי זה ללמוד קצת לבשל, להחליף טיטולים ביעילות ולהכין מטרנה משו-משו. וואו. פשוט תוסיפו לי תגית על המצח "עקרת בית נואשת" וזהו. בעצם אתם יכולים גם לטאטא קצת, זה באמת יעזור.

 

בקיצור, אני באמת נואשת. החופש לא מתקדם כמו שציפיתי, היומולדת שלי לא היה באמת מהנה מבחינתי, החברים שלי נעלמים מחוץ לעיר וכשהם בעיר מתראים מעט, ואני קבורה כל היום במטלות הבית.

והכי קטע, אני בנאדם הכי פחות ביתי בקטע הזה. לרוב אני זו שמבלגנת את הבית מבלי שנגעתי במשהו, אני זו שאין לה מושג איך להרתיח ביצה במים, זאת שהחדר שלה ניראה כמו אחרי הפצצה מאוד-מאוד קשה על עזה. כזו עם קרנבל של פיח ואיברים כרותים. נכון שהחדר שלי נשמע כמו התפאורה המושלמת לסרט רב תקציב ודם מזויף של טים ברטון? אז זהו, הוא כבר לא. מאז שהתחלתי לסדר דברים חיי הפכו לכ"כ אפרוריים שבא לי לחתוך ווריד או שתיים!

 בעצם הכל מהסיבה הקטנה שיש לי אח קטן בבית...

 

לא, איני חלילה מתלוננת על המתנה בלהיות אחות, זה מדהים ומהנה שאי אפשר לתאר. עם זאת, אני כל היום עוזרת, מחתלת, מכינה מטרנות, עושה כלים, מבשלת ובאופן כללי דוחקת את חיי החברה שלי לתחת הגדול והשעיר של סופר-נני.

 זה כ"כ מעייף.

כאילו... כל פעם כשאני חושבת על זה, מתבהר לי יותר ויותר שכשאני אהיה "גדולה", אני חייבת למצוא עבודה עם הכנסה גדולה כדי שאוכל להרשות לעצמי מנקה בבית.

מצידי שתהיה אפילו תאילנדית שאוכלת כלבים מתובלים בקמצוץ תיקנים צלויים, העיקר שאוכל לקרוע את התחת במשהו שאוהב בלי יסוריי מצפון מהחלון המאובק שלי ומהפרורים בפינות הבית.

 

ובכל זאת, אני מתה על אחי. למרות שהוא מייבב כל היום, מעיר אותי בבקרים, נותן לי את העונג לחוות בתהליך הקטאבוליזם שלו דרך הטיטול הריחני, משתין עליי ותוקע גרפסים, אני אוהבת אותו.

יש לי הרגשה כאילו אני מכירה אותו מהחיים הקודמים שלי. כאילו כבר הכרתי את האדם המתוק הזה פעם. זה ממש כיף כשהוא מחייך אליי, כשהוא מביט בי במבט הסקרן-סוגד שלו שניבט מהעיינים האפורות המטריפות שלו.

זה פשוט כיף לראות את הפרצופים המצחיקים שהוא עושה, לחזות בהתפתחות שלו, לרחוץ אותו בערבים ולראות אותו מתמסטל מהמים. זה כיף.

אבל זה לא כיף לחפש בכל הבית מוצצים.

ולעשות מטרנה.

ולעשות כלים ואת שאר עבודות הבית. וכל זה, איך לומר, בא בעסקת חבילה עם אישיות חדשה וטרייה בבית.

ולפעמים אני חושבת שזה אנוכי להתלונן, אבל היי, אני לא עושה את זה בפומבי ואני עושה כל מה שמבקשים, אבל אתם יודעים מה? אם הייתי רוצה להיות תאילנדית הייתי נולדת בתאילנד, לא כאן (פסס, אני מעדכן מהפיליפינים!).

 

 

טוב, ברגע זה ממש אני מתכוננת לברוח מהגיהנום-חומרי-ניקוי הזה, בית, ולצאת לפחות עם כמה חברים לשומקום.

אז... כאן נגמר הפוסט החסר פואנטה הזה שרובכם לא תאהבו:).

 

פוסט הבא פוסט יומולדת מסודר, מבטיחה.

 

המלצות:

Boat On The River של STXY העתיקים משנות ה-70. שיר מקסים שאפילו מצאתי על פי שמיעה על הפסנתר:)

 



ניתראה בפוסט שווה לשם שינוי הבא,

שלכם פלורה המטולקת (מהמילה טלק!:)

 

 

נכתב על ידי Flora , 3/8/2008 20:38  
18 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





10,392
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , צבא
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לFlora אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Flora ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)