ישראלית בעיר זרה האביב כבר כאן!!! |
כינוי:
שירי ג. מין: נקבה תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
יוני 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 6/2008
במסורת היהודי הנודד- שוב עוברים דירה, בית אחרי שבע שנים בקנדה, ומגורים ב4 דירות שכורות בערים שונות, התמקמנו בבית משלנו. כן, כן סופסוף רכשנו בית. ובסופשבוע האחרון העברנו את אחרוני חפצינו לבית החדש והריק. מאז, אנחנו כאן בין ערימות ארגזים שלא נגמרות. איך לעזאזל צברתי כל כך הרבה דברים?
המצב הוא עכשיו שיש לנו ארגזים רבים שהיו קבורים במרתף הדירות הקודמות שרק עכשיו, אחרי חמש שנים בערך, פתחתי וגיליתי בהם המוני דברים שלא זכרתי שיש לנו ושאת חלקם אנחנו כבר ממש לא צריכים. בלאגן. אז עם כל השמחה על הבית החדש, אנחנו בעייפות תמידית בגלל הארגזים שלא נגמרים.
בשביל הילדה, רוב ההתרגשות היא מהחצר האחורית , והמדרגות באמצע הבית. בשבילי, נחמד שסופסוף אנחנו לא בדירה, ושלא שומעים את טפיפות הרגליים של השכנים במדרגות ומעל הראש, ואין את סרחון הסיגריה של השכנה מהדירה ממול ברגע שפותחים את דלת הכניסה. דברים קטנים שעושים טוב.
| |
|