המגה סלב מדובאי, דאחי חלפן, שהנו מפקד משטרת דובאי וגם מפקד הצבא ומנגנון הביטחון בארצו, הודיע השבוע במסיבת העיתונאים היומית, על איסור כניסת ישראלים לדובאי. גם יהודים עם דרכונים אחרים שאנחנו יודעים שהם ישראלים לא יוכלו להיכנס, הוא הסביר. איך תדעו שהם יהודים? נשאל הנ"ל. "אתם חושבים שאנחנו לא מזהים יהודים?", השיב כוכב התקשורת, "אנחנו מזהים יהודי לפי תווי הפנים". כנראה שהוא עיין בגיליונות דר-שטרימר. בעצם, די שיעיין בעיתונות הערבית.
יומיים לפני ההכרזה האנטישמית הזאת, הופיעו בשאר אסד ואחמדיניג'אד, מנהיגי ציר הרשע, במופע אימים בדמשק. האורח האיראני הבטיח שבקרוב יוגשם חזון המזרח התיכון החדש שלו: מזרח תיכון ללא ציונים. במילים אחרות – טיהור אתני של המזרח התיכון מיהודים.
במצרים פורסם פסק הלכה אסלאמי, המתיר לאנוס נשים ישראליות. פעילה פמיניסטית מצריה, עו"ד במקצועה, שהתראיינה בטלוויזיה, הצדיקה את הפסק. "הכיבוש הישראלי של פלשתין הוא מעשה אונס, ולכן מוצדק לאנוס את הנשים הישראליות", הסבירה.
... ובינתיים, באוניברסיטאות באירופה ובארה"ב מציינים את... שבוע האפרטהייד הישראלי. שבוע של הפגנות ומחאות נגד ישראל.
ישראל, מדינה דמוקרטית הנמצאת במלחמת קיום מיום הקמתה מול מזרח תיכון שכולו דיקטטורות חשוכות, שאינן מכירות את המושגים זכויות האדם, זכויות האזרח, שלא לדבר על זכויות האישה, או חלילה זכויות של הומואים ולסביות רחמנא לצלן – היא מדינת האפרטהייד.
ישראל, שבמשך 62 שנות מלחמה וטרור פלשתינאי, מעניקה לאזרחיה הערבים שוויון זכויות אזרחי מלא – היא מדינת אפרטהייד.
ישראל, המאפשרת לחברי פרלמנט שלה להזדהות בגלוי עם האויב; אחד מהם - זחאלקה, משתתף באופן פעיל בשבוע האפרטהייד, תופעה שאין לה אח ורע בכל העולם – היא מדינת אפרטהייד.
ישראל, שהבליגה במשך שמונה שנים על פשע מלחמה מתמשך של ירי טילים על אזרחיה, מוקעת כפושעת מלחמה על שסוף סוף מימשה את זכות ההגנה העצמית שלה.
ישראל, המעצמה ההומניטארית שנמצאת בכל מקום אסון בעולם כדי להושיט עזרה, מכל הלב ובכל המקצועיות, מואשמת בסחר איברים של נפגעי האסון בהאיטי.
מהן העלילות הללו אם לא גזענות ואנטישמיות? שבוע האפרטהייד הישראלי הוא שבוע האנטישמיות הבינלאומי. השבוע הזה הוא אחד השיאים בקמפיין האנטישמי והגזעני, מימוש של דוקטרינת דרבן – אותה ועידת גזענות ואנטישמיות ידועה לשמצה; יצירת דה-לגיטימציה למדינת ישראל, הוקעתה כמדינה מצורעת, בידודה כדי להחליש אותה ובסופו של דבר להביא קץ לקיומה – ובכך להגשים את חזון המזרח התיכון החדש נוסח אחמדיניג'אד: מזרח תיכון מטוהר מיהודים.
למה מעלילים עלינו דווקא אפרטהייד? המטרה שלהם היא לגרום לסנקציות על ישראל ולבודד אותה, כפי שבודדה דרום אפריקה בתקופת האפרטהייד, בתקווה שהדבר ימוטט את מדינת ישראל, כפי שמוטט את משטר האפרטהייד. לא חסר תחכום למפלצת האנטישמית.
את שבוע האנטישמיות הבינלאומי מובילה קואליציה של אנטישמים פלשתינאים, קנאים איסלאמים אנטישמים, אנטישמים מן השמאל הרדיקלי (מה שקרוי פעילי "שלום" ופעילי "זכויות אדם", ברוח הז'רגון הסטליניסטי), אנטישמים מן הימין הרדיקלי הניאו נאצי, והגרועים מכולם – אוטואנטישמים יהודים וישראלים. כן, יש אצלנו מחלת נפש כזו, שנאה עצמית חולנית. יש להוקיע את החלאות הללו. אבל אצלנו זומן אחד החלאות, סרחיו יאני, להתראיין כאישיות מכובדת בתכנית הדגל של ערוץ 10 "לונדון את קירשנבאום"; ראיון נוח מאוד, יש לציין.
ומה אנחנו עושים מול המתקפה האנטישמית הזאת? איך זה שטרם ארגנו את יהדות העולם ואת הישראלים בעולם, למתקפת נגד? הרי האוניברסיטאות בעולם מלאות בסטודנטים ישראלים ויהודים – איך הם מאפשרים למפלצת האנטישמית הזאת להרים את ראשה? איך זה שהרצאות של ישראלים מופרעות ללא הרף, ונציגים ערבים ממשיכים להרצות ללא הפרעה? איך זה שקצינים ומדינאים ישראלים מטורטרים באינתיפאדה המשפטית באירופה, ומנהיגים ערבים, המדכאים את זכויות האזרח במדינותיהם, מסתובבים באירופה באופן חופשי ללא צווי מעצר הרודפים אותם? עד מתי נמשיך להגיש את הלחי השניה? מתי נתעשת? מתי נעבור סוף סוף למתקפת נגד ונעביר את המלחמה לשטחו של האויב, כפי שהשכלנו לנהוג במלחמות הצבאיות?
* "חדשות בן עזר", BSH