5/2009
היה לי המון זמן לחשוב היום אני סתם חולה אחת שבקושי זזה כמו איזה זקנה מתפרקת ונירא לי זה בגלל שהחלטתי לעלות לקומה 14 ברגל כי צריך לעשות משהו בריא בימינו טוב קיצר אחרי שאני כבר הזכרתי שאני מנסה לשמור על משהו בריא אפשר לעבור לחשיבה שלי.
הגעתי למסכנה שאני חייב בעולם ורוד כמו בסרטים האלו שאני כל כך שונאת. תחשבו על זה אני גרה בעיר גדולה אין לי שום דאגות מצידי כל יום לבלות כמו כל נוער ממוצע אפילו ניסיתי הרבה דברים לא חוקיים ןחוקיים יחד הייתי דלוקה על הקפטן קבוצת הוקי של high school בשיעור ביולוגיה היה מרתק כמו בסרטים . חנויות כסף עבודה כמו כל נוער אמריקקי\קנדי. מכונית רשיון חסר רק בית חלומי וזה רק זמני אפילו רק ממחשיבה שאני חייב בעולם של הסרטים שראיתי כשהייתי קטנה זה מבהיל ביותר טוב תכלס זה טוב אני מעדיפה את זה אני לא רוצה להתקע במקום שבו אני צריכה למות כדי להשיג משהו והיכנס לחובות כדי לעשות רשיון או דברים אחרים. אוף אני סתם מרגישה ברבי שמחייכת וטיפשה בעולם ורוד של נערות בנות 16 . הרבה אנשים יחשבו על מה אני מדברת אתם יכולים לא ללשים לב זה סתם מחשבות ש בן אדם חולה (ולא אין לי וירוס של חזירים)
אבל אתם יודעים מה כמו שאני תמיד אומרת אנשים יכולים לשנות את עצמם את החיים ואת הדרך אזזז...מכיוון שאני לא משנה כלום שנירא אני נהנהת מזה זה כמו משהו שתמיד רציתי ועכשיו יש לי את זה ואני סתם מתבכינת כי אני אישה:)
ההמשך יבוא...
|