חביתה עם סויה במקום מלח - זורם אחי
החביתה מקבלת ככה כיוון מעניין של אוכל אסיאתי. טוב, כמו כל דבר שתשפוך לתוכו סויה... או צוואר של תרנגולת.
בעע P\=
כמו כן, מספר היכרויות נוספים לחביתות שהיו לי במהלך השנים:
חביתה עם טונה - המומחיות האישית שלי. הביקורות משבחות! ("איכסה מסריח, שוב אתה מכין חביתה עם טונה שם?!" - אמא של פילו). אפשר לגוון עם דברים פיצה-יים אחרים, לדוגמה זיתים, עגבניות, גבינה בולגרית... לא ברור למה, אבל חביתה עם תוספות פיצה זה קול.
את החביתה שלי אני אוהב לעשות בבישול איטי, כלומר על אש קטנה עד בינונית כשהמחבת מכוסה. החביתה מקבלת ככה הרבה מאוד נפח ועל כן היא כיפית.
כמו כן, ידע כללי עלי: אני אשף הקפצת החביתות באוויר. זה מה שקורה כשאמא שלך מציבה לך אתגר בגיל 6, ביאץ'!
חביתה עם פסטרמה מטוגנת - מה שאמהות פולניות עושות עם הפסטרמה ברגע שהיא מתחילה להתקלקל. אימצתי את המתכון כי זה בשר וזה טעים, ראורג'.
חביתה עם בצל מטוגן - קלאסי של אמא. חובה לאהוב. אמא גם תמיד מוסיפה חלב לחביתות שלה, ככה גדלתי... אבל הפסקתי עם ההרגל המגונה הזה שלה כשחקרתי את המתכון לחביתה המושלמת. כן, כל מה שיצא לי מזה זה חביתה עם טונה, שקט BP אני אוהב טעם של ביצים טהורות! (מממ... ארים (=0 )
אומלט דו פרומאז' - ידועה גם בתור "חביתה עם גבינה צהובה". הייתי אוכל את זה בניו-יורק לארוחת בוקר באיזה דיינר שאמא שלי אהבה ללכת אליו כשהייתי קטן. קשה לי לגבש דיעה מוצקה בנוגע לזה (אולי בגלל שזה מתקשה לגבש מצב מוצק), כנראה שזה תלוי במצברוח.
חביתה עם שריפמס - הזמנתי באיזו מסעדה במרינה בת"א. הולי פאקינג שיט זה היה טעים. להתעלם מהעובדה שחתיכות קטנות של שרימפס בתוך החביתה זה פאקינג אוסום!!! BD
חביתה עם אוכמניות - אני מאשים את בר. היא שאלה אותי איזו תוספת אני רוצה בחביתה שלי, פתחה את המקרר, ראיתי אוכמניות. היה בזה משהו חביב ומעניין. אני לא ממש זוכר, איבדתי את ההכרה. באמת, אני צריך להתחיל לנסות יותר מתכונים לחביתות מתוקות...
חביתה עם פטריות של "7 גרם" - כשעבדתי שם הייתי מזמין באופן קבוע את הסנדוויץ' "אומלט ווינואז". אווו, פשוט... אלוהי ('=
חביתה עם שום (28/02/09) - פיקטני משהו. די טעים אבל לא התלהבתי... באופן אישי אני מעדיף להכין חביתה ולאכול אותה עם טוסט שום איכותי. אפילו סתם טוסט שום יהיה בסדר. פשוט תכינו טוסט עד שהוא נהיה קריספי ותגרדו עליו שן שום... יאמ יאמ P(=
חביתה במיקרו (11/06/09) - קרה לכם כבר פעם שמצאתם את עצמכם חושבים "וואו ממש בא לי סנדוויץ' עם חביתה, אבל אין לי זמן לזה כי מטאור ענקי יפגע בכדור הארץ עוד חמש דקות וכולנו נמות לאו דווקא בסדר הזה!"? אם עניתם "מ... מה? I= " על לפחות אחת מהשאלות הקודמות, חביתה במיקרו היא הפיתרון בשבילכם!
אני מודה, בפעם הראשונה שראיתי את השותף שלי לחדר מכניס בלילת ביצים בצלחת קעורה למיקרו לכמה דקות ואוכל את התוצר הצהוב הבהיר, הצהרתי בפניו שהוא נכנס לרשימת "361 האנשים הכי מגעילים שאני מכיר". כל האקט נראה לי כמו זלזול מוחלט באמנות הכנת החביתות. אבל אז הגיע אתמול וממש לא היה לי כוח להכין חביתה לפי הספר כדי להוסיף לאורז שלי. ווידאתי שהשותף לא בסביבה כדי לצחוק עלי, שברתי שתי ביצים בצלחת קעורה, הוספתי קצת מלח, עירבבתי והכנסתי למיקרו לשלוש דקות. אני אמנע מלפרט את התיאור הוויזואלי המלא של איך וכמה התנפחה הבלילה למימדים וגבהים ענקיים ואתן לכם לנסות לבד בבית. החביתה שמתקבלת (אחרי שהגוש הצהוב האדיר צונח ומוודאים שגם בתחתית הביצה מוכנה) הייתה צמיגית שכזאת והרגישה מאוד תעשייתית. שלא תבינו אותי לא נכון, אני דווקא מת על טעם חביתה תעשייתית...! זה מחזיר אותי לארוחות בטיסות של אל-על ^^ אבל סך הכל... יודעים מה? היה לה טעם של חביתה. וזה לקח שלוש דקות להכין וזה גאוני. והיום הכנתי לעצמי כריך עם חביתה בתוך פחות מחמש דקות. קא-צ'ינג! BD ... אהמ, סורי, בא לי לעשות רעש של קופה. בכל מקרה, אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל... אני ממליץ בחום. חום של קרני מיקרו, הו סנאפ.
מעניין אותי לדעת איך להכין טמאגו כי אני אוהב. (11/06/09 - מסתבר שזאת פשוט חביתה עם סוכר במקום מלח, אבל עוד לא יצא לי לנסות)
חוצמזה, אם מישהו חושב על לגוון יותר מזה עם החביתה שלו, תבדקו את ניאופטס.
והשאלה הנותרת היא...: חביתה עם שקדי מרק - דרשני??
לילה טוב
אני עצבני כי קיבלתי 87 בבחינה הראשונה שלי והגבול שלי להשנה הוא ממוצע של מעל 90.
וסיימתי לקרוא את כל הקומיקסים העדכניים של The Walking Dead ואני רוצה עוד.
אוו כן, בחירות... תגרמו לי להיות גאה! (איך זה באמת שעוד אין מפלגה של הומואים בארץ? מה... מר"צ נחשב?)
אוהב,
פילו (ממממ... חביתה קלאסית)