לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הוֹ פּילוֹ - פילוסופיה בלי סופיה


"לעולם אל תשפוט ספר על פי כריכתו. שפוט אותו על פי התמונות היפות שבפנים" - נו הזה עם הראסטות שקופץ. (ולא, לא הייתה לי חברה שקראו לה סופיה. אני עובד על זה.)

Avatarכינוי: 

בן: 37

Skype:  dragon_18_18 

תמונה




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2009    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2009

"רכוש צה"ל - יש להזדכות באפסנאות עם סיום השימוש"


אתמול הייתי במרפאה הצבאית ודפקתי איחור אופנתי של עשרים דקות לתור שנקבע עבורי. טעות נפוצה מספר אחת: הצבא אינו מכיר בזהותם של גורמים אופנתיים, בין אם הם האיחור שלי לתור או גדודי אל-אקצה בסקיני ג'ינס. אבל למזלו הרב של בעל הבלוג הזה (מישהו מכיר פה איזה Dragon 18 אחד? אמור להיות גיק של פנטזיה בן 18 או משהו שכזה), אני חתיך להפליא במדים (B אז הפקידה החביבה הכניסה אותי אחרי בדיקה קצרה שלאף אחד זה לא מפריע. ואז היא גם הרשתה לי לגשת לרופא. הו סנאפל.

בכל מקרה, בשעה שעמדתי שם וחיכיתי לפקידה (אני שונא לחכות עד שהן גומרות, שיש-הו-סנאפקי-דודי-דו...), ראית על הקיר הודעה בה רשום שמתאריך שקר וכלשהו, סוג הגלולות למניעת הריון אותן צה"ל מממן עבור החיילות מתחלף (וזאת לתשומת ליבן של כל החיילות השרמוטות שקוראות כאן. מספרי טלפון יתקבלו בתגובות לפוסט זה. אבל זהו! 0= לא עוד...!!).

אהמ...! כן אני יודע, אני צריך להפסיק לישון עם המאוורר פועל עלי, זאת הסיבה היחידה לשיעולים האלה שלי, אבל אני רוצה להמשיך בפואנטה שלי אם תרשו. אז אחרי שהסתבר לי שהצבא מממן גלולות לחיילות שלו והבנתי לשמחתי שאין שום סיבה להביא אותה במלחמת לבנון השנייה עם הפקידה (ניסיון נואש מדי וכלל לא פטריוטי לתאר משגל נסוג, כן?), נזכרתי בפעם ההיא שניצן ואני צחקנו על כמה חבל זה שאין קונדום צבאי. כן, בצבע חאקי כזה שמסומנת עליו בצד האות צ' בתוך עיגול ("צומי" BP ). כלומר היי, הצבא עושה לחיילות שלו את החיים קלים, אבל מה איתנו?! 0= כן, אנחנו! אותם חיילים עתודאים בני 21 מסכנים ופדופילים, שמתים לזיין בנות 16 שעוד לא הגיעו לצבא ועל כן אינן מסובסדות גלולתית...! מה עם איזו ג'סטה קטנה לתמוך בנו כלכלית??

אבל מה?

או! BD

או או או...! או אז! אז אז אז... או אז, או משהו שכזה, נזכרתי עם איזה גוף יש לי פה עסק (חרשתי מספיק את הבדיחות על הפקידה אז אני אפסיק), הלא הוא צבא ההגנה ל.. (והיי יודעים מה עוד חרשתי את הפקידה הזאת זה מה אההאהאהאהאהא!!!! P(=[ )

^^

...

(=

...

I=

...

\=

טוב נו P= זהו.

נזכרתי שיש כאן עסק עם צה"ל, ושאם צה"ל ייצר את הקונדומים של עצמו,אז... אממ =P יהיו... אהה... ... הרבה חיילים יכניסו בנות להריון כי הקונדומים יקרעו כי צה"ל זורק זין על המוצרים שלו. ( ... מה? מה?! 0= לא תמיד יש לי משהו שנון ומשעשע להגיד אתם יודעים! לכו חפשו את אפי שינענע אתכם BP )

למרות שאז חשבתי לעצמי שהיי, אם צה"ל ייצר קונדומים, יכול מאוד להיות שהם יגיעו למדור שלי לבדיקות תקינות. ואז אני אבדוק אותם כל היום וכל הלילה אוו ייאה צ'ים פים צ'אקה צ'אקה...!!! BD

ככל הנראה באמצעות המסה בחומצה חזקה, טיטרציות אנליטיות קפדניות ומדויקות תחת סטנדרטים אמריקאיים מקובלים ומדידות עמידות באמצעות מכשיר למדידת עומס קריעה I=

הא.

איזה מזל שפירגעתי את הפקידה ההיא ממקודם, הא?

הרופא, אגב, בסוף לא אישר לי ולעור התחת של התינוק שלי פטור מגילוח (הרמטכ"ל נתן לו פקודה או משהו, כנראה שהוא לא ממש מחבב אותי) ונתן לי הפנייה לקבלת מדרסים בולמי זעזועים.

לתשומת לבכם, למה לא ^^

 

אה כן, ודרך אגב, פה זה השלב שאתם קוראים מחדש את הכותרת ומבינים את הכוונה העיקרית ומשתעשעים. ראיתם איזו מחשבה עמוקה? (B אני קורא לזה... "לתת שם לקטע אחרי שכבר סיימת לכתוב את הפוסט ואז להוסיף לפוסט עוד איזה חלק קטן שמתאר את הכותרת שכתבת אחרי שסיימת כבר לכתוב את הפוסט ולא לגמרי תכננת להכניס את החלק שאתה מכניס עכשיו אז אתה מחפש איפה תוכל לתקוע אותו ככה שהוא ישתלב בצורה הכי זורמת בפוסט ומבין שעזוב אחי זה כבר לא יקרה".

 


 

אפשר להגיד שהפוסט הלא הכרחי הזה היא מן דרך מיותרת שכזאת לעדכן אתכם שכן, אני חי, וכן, התגייסתי לצה"ל, וכן, אני חייל, וכן, אני נראה פאקינג טוב במדים, ולא, לא שכבתי עם הפקידה הכונפה ההיא. הרופא חיכה לי, לא היה זמן. כן כן כן! BD (או כמו שאומרים אצלנו בצבא: ככ"כ! )

באשר לפרטים נוספים על עלילותיי כחייל, הם יגיעו בפוסטים משלהם... אני מקווה (=

והם יהיו גם מצונזרים באופן חלקי כי מה לעשות, אני חייל למופת. לא למופ"ת. זה משהו אחר לגמרי. אין לי מושג מה זה. טוב, אין לי מושג מה שניהם. שוש.

 

אני מבסוט בצבא ככה שאתם יכולים להירגע. אבל היי, אני תמיד מבסוט. זה כזה קטע של פילו.

זה ותמונת חוגר עם ראסטות.

איזה גבר אני, אלוהים.

לא... לא גבר, אלוהים! חייל, אלוהים...!

בו-יה.

 

מה עוד אני יכול לעדכן אתכם?

אממ, יותם ודני טסו בשבוע שעבר לאירלנד לתקופת זמן לא מוגבלת.

אני שמח בשבילם. לא חושב שיש לי יותר מדי מה לכתוב בנושא... אולי בעתיד

 

רישיון הנהיגה מתקדם. סיימתי 24 שיעורים, ומחר שיעור כפול בחושך, ואומגד אני כל כך קרוב שאני יכול להרגיש את אמא שלי יושבת לצידי כמלווה באוטו ועושה לי את המוות. אולי זה יחסית קל עבורי להרגיש כי היא יושבת לצידי כל היום בבית ועושה לי את המוות.

 

מה שאומר שכן, המצב בבית כמו תמיד, תודה ששאלתם (=

ולא תודה ששכחתם שכשהמצב בבית כמו תמיד זה רע! 0'= וואק וואק וואק וואק וואק...! ("לא תודה" יכול להיות הרבה דברים אחרים שהם לא תודה. רק עכשיו הבנתי את זה. לינגויסטיקה זה צחוקים.)

בשבוע האחרון היה לאמא שלי ולי ריב קלאסי. מאלה שנגררים לאלימות פיזית, והיא יורקת עלי לפנים, ואני מחזיר לה כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא, והיא באה לירוק עלי שוב אבל אז אני שם יד מול הפרצוף שלה והכל מתפזר בחזרה עליה. דאחקות וקטעים, בהחלט ^^ וכל היום אני מסתובב ושומע דברים נופלים מסביבי בפינות נסתרות של הבית. אני נוטה להאמין שאלה התפרצויות טלאקינטיות בלתי נשלטות שנובעות כתוצאה מהזעם הרב שממלא אותי. בא-רור!

אז דיברתי עם משקית הת"ש שלי היום ואמרתי לה שנמאס לי לחיות בבית הזה. היא נתנה לי את המספר שלה ואמרה שהיא תיצור איתי קשר בעתיד ותודיע לי מה האופציות שלי. וואו, כן, המדים האלה הופכים אותי לעוד ללהיט מאילנית. אני חייב להכיר עכשיו אמא שקוראים לה אילנית, זה ישעשע לי את העכוז.

 

אני מתגעגע ללכתוב שוב במחברת שלי, אבל זאת תקופה קשה לכתיבה.

מקווה שאני אשלים את הפערים בסופ"ש הזה.

 

נראה לי שזהו

אתם כבר יודעים איך זה עובד פה, אז תגיבו זונות (סתם, הולי פאנק, כבר כל כך לא אכפת לי מתגובות שזה מדהים).

אוהב הרבה

ישן מעט

ולילה טוב.

פילו (=

נכתב על ידי , 15/10/2009 23:47   בקטגוריות מאורעות חיי, סתם משהו  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Dragon 18 ב-16/1/2010 03:29
 





87,478
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , האופטימיים , הומור וסאטירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDragon 18 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dragon 18 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)