היום.
ואוו.אנלא מעכלת.לא מבינה.לא מצליחה להאמין שאתה שלי.
אוח.
4 חודשים.אנחנו..וואווווו.
פאק.איך שהזמן טס לי מול העיניים..אווח.
אני חושבת על כל הרגעים שלנו.
הפגישה הראשונה.בחיים לא דמיינתי לעצמי.שזה יהיה כלכך ענק.כלכך חזק.כלכך עצום ומשמעותי.
הפרפרים בבטן.האייסקפה.הקשית הורודה.הגיטרה.והקול המדהים שלך.פשוט הסתכלתי עליך.וכלכך רציתי שתהיה שלי..והנשיקה הראשונה שלנו.זה....פפפפפפפפפ.לא ניתן בכלל להסביר מה הרגשתי.היי מטורף.
וכל הזכרונות האלו.גאד.כמה שמתוק להזכר בזה.כל הבדיחות שרק אנחנו מצליחים לצחוק מהם.כל המקומות האלו.הריחות.הרגשות..אתה כלכך מושלם.
לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי כלכך מטומטמת והייתי מוותרת עליך.אתה פשוט...האושר שלי.האור שלי.החיוך שלי.
ועכשיו 4 חודשים...פפפפפ.4..מתי כל זה קרה.
צה שתדע.שכל שניה רק עושה לי לאהוב אותך יותר.ולהתגעגע אליך יותר.
שאתה כלכך כלכך מיוחד.ו..כלכך.....שלי..
הלוואי והיית מצליח להבין.מה אני מרגישה כשאתה מחיך.כשאני שומעת את הקול שלך.את הצחוק שלך.רואה את המבט שלך.מרגישה אותו.
לא נראה לי שאתה מבין.ולא תבין.כמה שאתה מושלם בשבילי.
תודה על ה4 חודשים הכי מדהימים בחיים שלי.תודה שאתה כלכך מתוק.שאתה גורם לי לקרוא את ההודעות שלך 100 פעמים ביום.וכל פעם לחייך מהן.תודה שאתה גורם לי לחלום עליך.תודה שאתה מחייך.תודה שאתה שלי.תודה שאתה מקשיב.תודה שאכפת לך ממני לפני עצמך.תודה שאתה כלכך אוהב.תודה שאתה חושב עלינו.עלי.תודה שאתה הכנסת אותי ללב שלך.תודה שאתה לא נותן לי לצאת.תודה שאתה לא גורם לי לרצות לצאת.תודה שגרמת לי להתאהב בך ככה.תודה שאתה לא נותן לי ליפול.תודה שאתה לא משאיר אותי לבד אף פעם.תודה שאתה מלטף.ומחבק.תודה שאתה כלכך מפנק.תודה שאתה מצחיק אותי.תודה שאתה משתיק אותי שניה לפני שאני משתגעת.תודה שאתה מתגעגע אלי.תודה שאתה מוכיח לי כל פעם מחדש כמה אני מיוחדת לך.תודה שאתה מתקשר רק כדי לשמוע את הקול שלי ולגרום לי לחייך.תודה שאתה חושב עלי.תודה שאיכשהו הכנסת אותי לחיים שלך.והפכת אותי למשו..חשוב כלכך בשבילך.כי אני יודעת שזה ככה.אני..כלכך מרגישה.
אוח.זה לא יגמר בחיים.פשוט..
תודה על זה שכל חודש מחדש אתה גורם לי להאמין בך.ולאהוב אותך יותר.וכל חודש זה רק נעשה חזק יותר.תודה.

אני אוהבת אותך.3>.