לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

סיוקי


פנטזיות, אני, בולמוסים, אהבה, רוך, עוצמה ובלאגן:)

Avatarכינוי:  פלח.

בת: 36





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2007

הלוואי ש.


הלוואי שהייתי יכולה לחזור לפעם

בלי סימני מתיחה שצילקו אותי

ובלי צלוליט

חלקה.

 

אוף

נכתב על ידי פלח. , 30/12/2007 22:20  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של פלח. ב-2/1/2008 14:49
 



סטודיו+תמונות.


הייתי צריכה להצטלם לאתר החדש של הבועות האכילות. האתר כרגע בבניה, אבל כשהוא יהיה מוכן יהיה פה קישור אליו.

אז התמונות הן בעצם מסטדיו מאולתר אבל יצא יפה לפי דעתי. הייתי אמורה לתפוס את הבועות עם הלשון (כמו בתמונה של הפוסט הקודם) אבל תוך כדיי יצאו גם סתם תמונות שאהבתי, אז החלטתי לשים.

 

* אני יודעת שהאיפור נראה מאוד מוגזם והאודם ששמו לי הוא מנפח לי את השפתיים ברמות, אבל בצילומים כשאני מוציאה לשון בקושי רואים.

 

* המייק אפ יותר בהיר מהעור שלי ולכן יש הבדלים בחלק מהתמונות, אבל אין משהו שאי אפשר לסדר בפוטושופ

 

* עוד 10 ימים אני מתגייסת! אני ממש מתרגשת וגם מלאה בחששות ופחדים, מהתפקיד שאקבל, מהטירונות(בעיקר), מהאנשים שיהיו איתי (מקווה שהבנות יהיו קרועות בטירוף), וגם מהמקלחות בטירונות כמובן, מהקור ומהכאבי גב מהמיטות.

 

*מקווה שיצא לי לעשות כמה דברים ממש טובים וכייפים לפני הגיוס. זה חשוב לי, אז אם יש לכם רעיונות אתם מוזמנים לכתוב לי אותם בחלון תגובות.

 

*צריך לעשות כמה קניות לפני הצבא..אני לא ממש מבינה בזה, אז כתבו לי בתגובות מה צריך לקנות. אני אשמח.

 

* עם כל זה שסקס הוא דבר טוב ומהנה הוא מביא לא מעט צרות ובעיות.

 

*ברררר איזה קורררר

 

*יום שבת כנראה יהיה פיקניק מצומצם בין כמה חברות- מקווה שזה יצא לפועל ויהיה כייף.

 

*תהנו מהתמונות.

 

 

 

 

 

 

הצלם המוכשר הוא לא אחר מנועם גלבוע. אחד האנשים שהכי כייף להיות בחברתם לדעתי זה נועם גלבוע.

הוא מצחיק בטירוף!

באתר שלו תוכלו למצוא תמונות ועבודות ממש יפות שלו. מומלץ!

 

 

סוף שבוע נעים וחמים לכולם.

 

סיון.

 

 

 

נכתב על ידי פלח. , 27/12/2007 14:46   בקטגוריות סקס, תמונות, צבא  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-31/12/2007 11:16
 



ישנן בנות.


השבוע הזה היה בהחלט אחד המשעממים, אם כי היו עליות ומורדות.

האמת היא שאני אחראית לשעמום של עצמי. בחורף פשוט אין לי כוח לצאת מהבית. קר מדי, גשום מדי ולמי יש כוח לצאת במזג האוויר הזה?..לא לי זה בטוח.

 

בשבוע האחרון היו לי חלומות הזויים ביותר. ההזוי ביותר אני מאמינה שהיה החלום על הטיסה לפולין. כשאני יושבת ליד דני (זה המקום שהוא בחר לי), ואף שומר שאף אחד לא ישב שם במקומי. אכן הזוי וממש לא הגיוני, כי אני ודני כבר ממש לא בקשר ובטח שלא נשמור אחד לשנייה מקומות בטיסה, אוטובוס או כל מקום אחר.

 

ביום רביעי עברתי משבר קטן, אבל כל מי שמכיר אותי יודע שאני מנפחת דברים ומקצינה כשאני נמצאת בסיטואציה עצמה. בייחוד כשזה קשור לבן הזוג שלי. זה היה מן ריב אבל על כלום בעצם ובכלל על הכל.

הוא חזר הביתה מההפסקה במכללה וישבנו, דיברנו ואמרנו הכל. זה כל כך שיחרר אותי, לדעת את כל מה שהוא חושב, אבל באמת! בלי לייפות את הדברים. זה חשוב! אח"כ באה התפרקות קטנה ().

 

יום חמישי (אתמול)- נקינו את כל הבית וגם תרמנו את נועם למאמץ הביתי. לימדתי אותו לשטוף את הרצפה מבלי לעשות קונצים..חחח. אחרי שהבית היה נקי עשינו הרבה כלום. אני יותר נכון לא עשיתי כלום..הוא עבד על האתר החדש שבבנייה כרגע. בערב נסענו לחתונה בגבעת ברנר כדיי להפעיל את הבועות האלכוהוליות. הילדים ממש התלהבו מזה והיו גם כמה מבוגרים שממש התלהבו וניסו לתפוס את הבועות כל הזמן. אז יצא לי לצלם מלא, אבל בגלל שנועם לקח את המצלמה כרגע לתחרות שהוא נמצא בה אני לא יכולה לשים תמונות מאתמול. החתן והכלה היו מקסימים, החתן במיוחד..הוא היה כזה חמוד ואני לא יודעת אם הוא כל כך שמח להתחתן או שהוא היה שיכור בעיקר. אבל הוא כייף, רקד וקפץ בטירוף, היה נהדר! אהבתי, הצטמררתי, התרגשתי ואפילו בחור אחד התחיל איתי, למרות שבכלל לא הבנתי שזאת הייתה הכוונה שלו בהתחלה.

בשעה 1 וחצי הגענו הביתה, אני התעצבנתי שלקחו לי את התנור מהחדר, אז נאלצתי להחליף לפיג'מה ממש מהר. אני ונועם נכנסנו למיטה במטרה לישון, אבל ממש לא ישנו בהתחלה. נגעתי בו במקום האהוב עלי, רק ככה אני מצליחה להירדם. אתמול הוא אמר :"נראה לי שאת מכורה" אז עניתי :"לי לא נדמה, אני בטוחה".

אם כבר להיות מכורה לפחות לדבר יעיל כזה. דבר אחד גרר את הדבר השני ולבסוף הגעתי לאורגזמה מדהימה ושנייה אחריה הייתי כבר מוכנה בהחלט ללכת לישון. ממש כמו גבר ממוצע. איזה כייף זה היה.

נרדמתי ממש טוב וישנתי גם מצוין. בבוקר כשקמתי נועם כבר לא היה פה, כי הוא נסע לתחרות.

בערב אנחנו הולכים לסטנד אפ- אני מקווה שיהיה קורע מצחוק. כבר המון זמן שרציתי ללכת לסטנד אפ, אבל כל פעם זה נדחה בגלל סיבה כזו או אחרת. מחר אין דחיות, זו מסיבת הגיוס של בר וחובה ללכת!

 

תמונה שמיועדת לאתר שכרגע בבניה. זו אני תופסת בועות עם הלשון

 

סוף שבו נעים לכולם.

 

סיון.


נכתב על ידי פלח. , 21/12/2007 15:19   בקטגוריות זוגיות, אהבה... תשוקה... זוגיות, אהבה ויחסים, שחרור קיטור  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-26/12/2007 22:42
 



לדף הבא
דפים:  

18,896
הבלוג משוייך לקטגוריות: 18 עד 21 , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפלח. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פלח. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)