 הבריחה הזו היא מחלה כזו שגם אלף רופאים לא יוכלו לרפא |
כינוי:
Ironic. בת: 34 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
מאי 2007
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | |
| 5/2007
אני חושבת ש לרצות זו מחלה.
| |
Get gone ילדים חסרי אונים חוצים לי את האוזניים ואת עומדת לי באמצע המחשבות ומחכה לעבור במעבר חצייה לצד השני. פיונה אפל אומרת שטוב יותר לשיר ולשבת במקום לבכות בעמידה ואני מתאמצת להקשיב לה אבל בעצם נשברת באמצע. כמיהה גדולה אלייך ולמה שעומד לקרות בעתיד (או בעצם, לא עתיד בכלל). כמה כבר אני יכולה לחכות, אני יודעת שההמתנה תסתיים בהפתעה כמו רמיקס לשיר לא גמור ואולי לזה בעצם אני ממתינה ולא לך.
| |
א' אני לא מצליחה לאבד בך עניין, אפילו שאת לא מחליפה איתי חצי מילה כבר בערך חודש וחצי. אין שום דרך שבה אני יכולה להתעלם ממך, כשאת הולכת לידי במסדרון ואני רוצה לדבר איתך, קצת לשבת ולהחליף חוויות על הא ועל דא ועל מה עשית אתמול ומה עשיתי אני. חבל שאנחנו ככה, אין לי מה לעשות איתך חוץ מלהמשיך ולקוות שאולי יום אחד תשימי אלי לב.
| |
|