גאווה היא משהו שאני יכולה להפגין כשהצלחתי גם בלי ממש להתרברב
גאווה היא משהו שיצרתי בזכות
אז כן אני גאה בזה שאני מצליחה בדיאטה
ואני גאה בזה שיש לי כשרון וידע בתחום בו אני עוסקת
אני גאה בתמונות היפות שיוצאות לי במצלמה
אני גאה ביכולת שלי להיות חיובית
ואני גאה במשפחתי ובבנזוגי וביילדי...
רציתי לספר לכם על ביקור שהיה לי אתמול ממדריכו של בכורי בן ה-15 (חייזר)
(לא....אין לי טענות גם אני בגילו הייתי חייזרית הייתה לי תספורת פנקיסטית שכזו
הייתי מעדיפה בילוי עם חברים מאשר בילוי עם ההורים וזה מבחינתי בסדר גמור)...
הוא בא לספר לנו באופן אישי על פרויקט רציני הנקרא "קו הזינוק" הם בוחרים מידי שנה עשרות תלמידים שניחנו בפוטנציאל המנהיגות
הגבוה ביותר, ואותם הם מלווים ומטפחים במהלך 10 שנים - דרך התיכון, השירות הצבאי והאקדמיה, עם תוכנית אינטנסיבית וייחודית אשר
מאפשרת להם לתת ביטוי ודרור לכשרונותיהם החבויים, כל אחד בתחומו.
קו הזינוק מציב בפני בני הנוער הנבחרים את אתגר חייהם ומספק להם כלים ותמיכה ארוכת טווח, אשר נדרשים כדי להופכם למנהיגים
החברתיים הפוליטיים והעסקיים של המחר – דמויות מופת לבני גילם.
הוא סיפר, ושיבח את הפוטנציאל של בני (חזי התנפח מגאווה...
)
ביום ראשון אנו מוזמנים לפגוש את שאר בני הנוער הנבחרים בקבוצתו והורייהם.
ולא באמת בלי שחצנות פשוט התגאות נטו!...
(טוב נו קצת..בכל זאת אמא.
)
וכפי שהבטחתי....
אורז כתוספת לסחינה
50 גרם שומן כבש ועגל חתוך לחתיכות קטנות
שני בצילם בינוניים
שתי כוסות אורז
5 כוסות מים
מלח פלפל ואבקת מרק עוף
אופן ההכנה
מטגנים את השומן והבצל עד הזהבה
מוסיפים את האורז ואת המים
והתבלינים ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות
מכניסים לתנור עם החמין עד לארוחת השבת עם החמין.
ולפי התחזית זו תהיה שבת קרה....מתאים למי שמתכנן חמין 