הגשם מכבה את הכאב ומכסה את העפר I think she want some woter |
| 1/2010
הייתי חייבת אחד חדש, והפעם-אחד מלמד. צביעות ,מה שמאחורי אנשים ומספר 1 ומספר 2 -תאוריית מחשבה. ישבתי לי היום וחשבתי בבוקר על כל מה שיש לי להגיד לעולם ... רציתי להוציא הכל כאילו לא היה בתוכי יותר ולא מיתוך דיכאון... להיפך! מיתוך רצון ללמד את העומדים מולי שיעור .. שיעור שאני עצמי למדתי על החיים עצמם . ושוב תובנות המתרוצצות מפה לשם . אני אתחיל בסדר היום ולא לפי הסדר של הדברים בראשית הבלוג ,אז ככה!
תאוריית מחשבה-סוגי האנשים,מספרי 1,2 ו3 או קיי ... אז איך הגעתי למחשבה על התאוריה של מספרי 1,2 ו3 . לאחר שחזרתי מיום מתיש בבית הספר דודה שלי ישבה בביתי ודיברה איתה על הבן שלה (בן דוד שלי ,בן 15). היא סיפרה שהוא גונב,שהוא שותה אלכוהול ,שהוא מעשן נרגילה כל יום .. והיא מספרת שהוא ממש מתיש אותה ... הוא מקלל אותה ומגדף אותה ועצבני עליה ... ואז בכדרך קסם עלתה בראשי המחשבה על התאורייה המופלאה הזאת ... הסברתי לה בדיוק במילים האלו : התת מודע שלנו מתוכנת כבדרך השרדות לנסות להיות 'זכר האלפא' בחבורה .. מין מספר 1 של החבורה ...אסף (בן דודה שלי) לא מודע לזה אפילו אבל הוא עולה בסולם הדרגות ... ולמרות שהוא מספר אחד בחבורה ,הוא מנסה לשמור על מקומו על ידי כך שהוא פורץ את הגבולות ... זה מין דרך לומר "אני פה השולט " . מספר 2 בחבורה הוא הסוג של הסגן שלו .. זה שתמיד הולך אחריו ובמילים פשוטות הוא השפוט החברתי שלו . מספרי אחד ושתיים בחבורות כאלו ואחרות נכללים בהם רק שתי אנשים ,זאת אומרת יש רק אדם אחד שהוא מספר 1 ורק אדם אחד שהוא מספר 2 . בקבוצה השלישית נכליים כל שאר חברי הקבוצה שלא דומיננטיים .. הם כאילו נקראים נספחים . הסגן תמיד ינסה לתפוס את המקום על השלטון בדרכים חדישות יותר אך המנהיג (מספר 1) תמיד יעקוף אותו בשל היותו יותר חכם אך בדרכים שישברו מוסכמות חוקיות (שתיית אלכוהול,לקיחת סמים,אנורקסיה[אצל בנות] נהיגה בלתי חוקית וכו') לדוגמא ... מס 1 שנקרא לו לדוגמא דני שותה עם מספרי 3 ומס' (לדוגמא עידן) ,עידן(2) עולה על ההגה של אביו ונוהג שיכור ,דני(1) עושה את טעות חיו ועושה מין מעשה המשפיל את חברו במעשה קונדס (איזה זקנה אני אה? ) עידן(2) מאבד שליטה על ההגה וכולם הולכים כוס אמק :) המסקנה מכל זה שתכונות ההשרדות שלך עלולות לגרום לך ללכת כוס אמק ... בדרך כזו או אחרת .. אז ילדים -מספיק עם הפוזות .
מה שמאחורי אנשים . היום כשישבתי עם הבלונדה בחצר ... חשבתי וחשבתי כל אחד יכול לתייג אנשים ... זה ברור מאליו ... אך האם אתם אנשים יכולים לראות מעבר למעבר ? בואו אני אתן לכם דוגמא קטנטנה .. כל אחד יכול לתייג בחורה כשרלילה ,שקרנית וצבועה... אך האם אתם יכולים להכיר בן אדם למרות שהוא כזה ולראות מאחורי כל זה רגשות ? אני מאמינה שכן ... אם אני הצלחתי למרות שידעתי שמישהי היא זבל של בן אדם אבל בכל זאת לראות את הרגישות שלה מאחורי זה אני מאמינה שכל בן אדם יכול לראות את הנסתר מאחורי קלישאות כמו "בלה בלה בלה שקרנית צבועה מגעילה שרמוטה " וכו' וכו' .. מה שאני מציעה לכם פה זה להסתכל על אנשים ולבוא בהפוך על הפוך ,זה רק מראה כמה אתם מיוחדים יש את הפינה הראשונה מימנה אתם יכולים להסתכל מעבר לה ,שהיא פינת הסטריוטיפים שמו "פריק,ערס,פאנק ... בלה בלה בלה" הרבה אנשים לא יכולים לראות קצת מעבר לפינה הזאת ... הם ישר מתייגים מישהו ומוציאים אותו מקטגוריית הפוטנציאל להיכרות .. ואם כבר עוברים את הפינה הזאת ,אז למה לא לעבור את פינת "הכרתי אותה אבל היא זונה צבועה" ... וכן הכרתי מישהי כזאת אבל הייתי חברה שלה כל כך הרבה זמן (הייתי מס' 2) שאני מכירה הכל בה .. ולהכיר מישהו ולסתכל מאחורי הפינות המכוערותץ שלו זה אלוהות! סיפור קטן .. יום אחד בפסח עשינו אני וכמה חברים על האש ליד הבית שלי עם מוזיקה והכל ... התפתח ריב בין זוג,שהחברה שלי היתה בת הזוג ... בן הזוג שלה והחבר שלו אמרו שאין לה לב ושהיא חרא של בן אדם שהיא מכונה מזויינת ושהיא הבן אדם הכי רע בעולם ... מעולם לא ראיתי את החברה הכי טובה שלי (לשעבר) במצב כזה של בכי בגלל משהו שאמרו לה .. היא בחורה כל כך חזקה. אני בכיתי בשביל הילדה הזאת . כי לא יכולתי לראות אותה בוכה כי רגשותיה נפגעו .. והיא בן אדם באמת קשה ובאמת צבוע אבל מה החוכמה בלא לראות מה יש מאחורי זה ? עכשיו כשאני נזכרת בזה כמעט עולות לי דמעות בעיינים כי אני רק מדמיינת איך היא הרגישה באותו זמן ... איזה אימו מפגרת אני . חח NOT!
צביעות ... כמה שקשה לי לראות מעבר לחיוכים של אנשים ... קשה לראות את הצביעות של אנשים ... הם כאלו ... כאלו... קשים ... כואב לי לכתוב על זה אבל החברים שאני חושבת שאיתם אני יכולה להיות אני,לא יכולים להגיד לי את האמת בפרצוף... דיאממממממממממממ!!! אם מישהו לא סובל אותי או אנאערף הוא פשוט יכול להגיד לי את זההה ... אני לא יעלב... אני בן אדם חזק אבל מעצבן אותי צבועים .. ושוב כמו החלק הקודם של הפוסט ,זוהי מדרגה קשה לעליה אך אני יכולה!! כמו שעליתי עם החברה שלי את המדרגה הזאת אני יכולה לעלות אותה עם כולם .. ולהסתכל מעבר לצביעות .
ונסיים בנימה אופטימיסטיק זאת ועכשיו שיר מעודדיישן Can't you hear me screaming, once again?
Voices you can't hear
Because you are consumed and incontent
With everlasting greed
Don't you see me on my hands and knees?
Begging and bleeding
You're smiling as you bite the hand that feeds
But will you never see?
Always wanting what your eyes can't see
Needing what your arms can't reach
Thinking you are in need
Always hearing what your ears can't hear
Feeling what your hands can't touch
Thinking you're incomplete
(Enough)
It was,
Never enough that I gave to you
All of the horror that you've put me through
(Never enough)
How can I make up my mind this time?
This is where I will draw the line
Sacrificed my life to be with you
Why did you leave me?
There's nothing more from me you can consume
Cause you are incomplete
Always wanting what your eyes can't see
Needing what your arms can't reach
Thinking you are in need
Always hearing what your ears can't hear
Feeling what your hands can't touch
Thinking you're incomplete
(Enough)
It was,
Never enough that I gave to you
All of the horror that you've put me through
(Never enough)
How can I make up my mind this time?
This is where I will draw the line
Everlasting need
Would you please?
Answer me and
Make me complete
Everlasting greed
Would you please?
Set me free
Fulfill all my needs and make me complete
(Enough)
It was,
Never enough that I gave to you
All of the horror that you've put me through
(Never enough)
How can I make up my mind this time?
This is where I will draw the line
Never again will I be with you
No promise eternal carrying us through
I finally made up my mind this time
This is the end, I've drawn the line
Never enough to devour your greed
| |
|