לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

The SEX Element


פנטזיות אירוטיות וחוויות מיניות, הכניסה אסורה לילדים תחת גיל 18!

כינוי:  Blue Fantasy

מין: נקבה

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2007

חטופה


החלטתי להפסיק לבכות ואין גם טעם, ולא מגיע לו שאבכה עליו סתם, לא נחזור וזה כנראה יהיה רק עוד זיכרון מתוק, עוד תחנה קטנה בחיים שלי, משהו שיעזור להתמודד בעתיד יותר טוב, וכמו  שכולכם אמרתם ואני מודה לכם על התמיכה שלכם, הזמן יעשה את שלו למרות שעכשיו זה כואב נורא, ואולי אפילו אצחק על זה בעוד כמה שנים כמו שכמה ניסו לעודד, אז נרגעתי, ואני כבר פחות בוכה....ושוב תודה לכם על התמיכה:-)

 

החלטתי להביא לכם פנטזיה שכמעט התממשה עם מישהו, רק שלא הצליח לנו אבל משהו דומה כנראה יקרה בלי ההפתעה...

 

חטופה

 

רגליי וידיי קשורות, ועיניי היו מכוסות, זזה  לצדדים, מרגישה שהמקום שבו אני נמצאת מאוד צר וקטן, כמה מוזר, ולמה איני יכולה לזוז? ולמה אני קשורה? שואלת את עצמי, מנסה להשתחרר מהכבלים מנסה להציץ מבעד לבד, כדי לדעת היכן אני בכלל, אך דבר איני יכולה לעשות, מרגישה את פעימות ליבי, איך הוא דופק במהירות בחזה שלי, שומעת את נשימותיי הכבדות, ואף שומעת את נשימתו, נשימתו של החוטף, את  צחוקו שכרגע מתגלגל באוזניי, הוא ידע שהתעוררתי, הוא ידע שעכשיו אני מבינה.

 

זו היתה מכונית, הייתי בתוך מכונית, שמעתי את רעש הגלגלים, את המכוניות הנוסעות סביב, אנשים מטיילים באזור, והמכונית המשיכה ליסוע, ואני תוהה, היכן אני? מדוע אני קשורה? ומי הגבר שיושב בכסא הנהג? הבושם שלו מוכר לי האם זה הבושם שלו? האם זה הוא? הרהוריי נקטעו בבת אחת, שהמכונית נעצרה בהפתעה, והדלת נפתחה, ליבי פעם במהירות רבה, זיעה נטפה מפניי, ורעד עבר בכל גופי, מה הוא יעשה לי? מי הוא בכלל?! הוא הרים אותי בזרועותיו ולקח אותי לדירתו. עלינו במדרגות עד שהגענו לדירתו, הוא לקח אותי לחדרו, וזרק אותי על המיטה, שתיקה.

 

שומעת אותו מסתובב סביבי, דפיקה בדלת נשמעה, בצעד מהיר הוא פונה אל הדלת, בעוד שאני על המיטה משותקת, מבוהלת, הוא דיבר עם אישה, שמעתי את קולה, זו בטח השכנה, מעניין מה רצונה? האם היא יודעת שאני נמצאת כאן קשורה? הדלת נסגרה, והוא אליי חוזר, מתקדם אל המיטה, הרגשתי את הסדין נע שהוא עלה על מיטה, הרגשתי את נשימתו שאת פיו אליי קרב, פותח את הכבלים מהידיים והרגליים, מעוניין להסיר גם את הבד מעיניי, ולשם שלח יד, לא רציתי שיוריד, הזזתי את ידו, והוא המשיך.

 

מלקק את שפתיי, שפה עליונה, אחריה שפה תחתונה, שולחת לשון, רוצה אותו לטעום, הוא נרתע, וזז לאחור, העביר את ידיו על גופי, בוחן כל איבר ואיבר בי, שסיים ידיו נעצרו בחולצתי המכופתרת, כפתור נפתח, נשימתי נעתקה, ועוד כפתור נפתח, נשימה מהירה, ועוד כפתור, אנחה, פיטמותיי הזדקרו כאשר ידייו המוכרות בשדיי נגעו, האם זו הוא? כל הכפתורים נפתחו, ושדיי לעינייו נחשפו, הוא ירד אל הג'ינס הצמוד שלבשתי, והוריד אותו, תחתונים אדומים וסקסייםהתגלו לעינייו, הוריד אותם בעדינות, כולי עכשיו הייתי ערומה לפניו, מתמהמה, מתבונן בגופי החטוב, בשדיי ובפיטמותיי, במשולש האהבה המגולח והקטן, שבפתחו רטיבות ביצבצה.

 

הוא רכן מעליי, הרגשתי את חום גופו, גם הוא התפשט, היה ערום כולו, פיטמה לפיו מכניס, ומתחיל למצוץ, ללקק, לנשוך, בעוד שעם ידו השנייה הוא מולל את פיטמתי, משחק, נוגע, פי נפער לרווחה, נאנחת, עולה לשפתיי, מנשק, דוחף לשון לפי, מערבלים לשונות, יורד לצוואר, נושך, מלקק, מוצץ , יורד לבין שדיי, מלקק בינהם, יורד עד הבטן,  מצרף נשיקות קטנות, נשיכות, ליקוקים, נעצר במשולש האהבה שלי, מלטף את שפתיי התחתונות, נוגע בדגדגן, מלטף גם אותו, משחק בו, מולל אותו, מחדיר אצבע, גונחת, מוציא ומכניס בקצב אחיד, לאט לאט, מביט בי, איך אני גונחת ומתענגת ממגע אצבעותייו, מוסיף עוד אצבע, ומגביר קצב, עמוק יותר, חזק יותר, מהר יותר.מוסיף אצבע לדגדגן, ועם אצבעותיו מרקד בתוכי, נוגע בנקודת "בוא הנה", מלטף אותה, מיציי הרטיבות שלי נשפכים על אצבעותיו, ואני גומרת עליו.

 

מתמקד רק במשולש האהבה, מלקק את שפתיי התחתונות, וחופר עם לשונו בתוכי, עמוק, משחק איתה בתנועות מעגליות, אוחזת בראשו, מושכת בשערו, גונחת, נאנקת, משתוללת עם אגני, והוא שותה את כל מיציי בתאווה ותשוקה, שותה עד הטיפה האחרונה, מתפתלת מעונג מעליו, והוא מקשיב לנשימותיי המהירות, חוזר לרכון מעליי, מסדר את עצמו, ולא חודר, איברו היה מונח על נרתיקי, זקור ומוכן לחדירה, וגופי השתוקק לו, איברו ליטף את שפתיי, ואני רק התגרתי יותר ויותר.


אוחזת בו , מעלה את האגן ומחדירה אותו לתוכי, נאנחת. מניחה את רגליי על גבו, מכווצת את משולש האהבה על איברו, הוא תפס חזק בשערות ראשי, משך אחורנית, והתחיל לרכב במהירות רבה, עד שלא הרגשתי את עצמי, עד שכל המיטה רעדה, וכולי רטטתי מעונג, מהמהירות, מהאורגזמה העצומה. גומרת עליו שוב ושוב, ללא יכולת שליטה בעצמי, נאנקת בקולי קולות, נועצת בגבו את ציפרניי, זיעה נטפה, נשימה כבידה, נוזלים התערבבו, אשכיו היו צמודים לאיברי, מרגישה שהוא עומד לגמור בתוכי, מנסה להרחיק אותו מגופי, הוא לא נותן, מושך חזק יותר, מוריד ממני את כיסוי העיניים, רוצה שאראה מי נמצא עמוק בתוכי, מי מענג אותי כך, מביטה בעינייו, ידעתי שזה הוא!

 

הוא גומר, כל הזרע החם שלו נשפך לתוכי, מחמם את תוכי, ממלא אותי, יוצא ממני בעדינות, ונשכב מעליי באפיסת כוחות, מסדרים נשימה, תשושים ועייפים, נרגעים, מחבק, מנשק, נשכב לצידי, עוצמים עיניים, ונרדמים...

נכתב על ידי Blue Fantasy , 27/1/2007 17:00   בקטגוריות סקס  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Blue Fantasy ב-30/1/2007 20:34



46,468
הבלוג משוייך לקטגוריות: 18 עד 21 , יצירתיות , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לBlue Fantasy אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Blue Fantasy ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)