טוב, אז נכון שאני קצת חולת נפש, מטורפת, אוהבת להשתגע להינות מהחיים ולעשות המון סקס, בעלת בעיות נפשיות קשות, חסרת שליטה בתשוקותיה ופנטזיותיה :) בכל מקרה עוד פנטזיה מתגשמת וכן אנשים אמיתי לגמרי, עשיתי אורגייה עם שני גברים, החבר שלי הביא חבר, ועשינו באלגן שלם :) אז מה חסר לי? לסבית (לא, עוד לא בוצע חברה שלי השתפנה) יש מועמדות? הו כן, ועוד אורגיה שני בנות וגבר, יתגשם בקרוב...
בעצם מה קרה?
הכרתי ת'בחור דרך ידיד מתוק שלי, הוא תפוס אז בינתיים אפשר להשתולל כהרגלי! דיברתי איתו בפלא, התעניינתי למראה שלו וזה גלש למקומות אינטימיים. שמו ר'.
אני: "אז איך אתה נראה?"
ר': "אני שחום, שיער שחור, קוביות בטן"
אני: "הופה קוביות, יאמי"
....
ר': "חשבתי על משהו שניפגש אני אביא לך כיסוי עיניים, תהיה לך הפתעה, רוצה?"
אני: "נשמע סקסי, בכיף, אבל איך נעשה את זה?"
ר': "נשים את הכיסוי איפשהו את תקחי ואני אאסוף אותך באוטו שלי"
אני: "סבבה, זה כזה מגניב! אגב, יש לך ניסיון?"
ר': "בטח הייתי עם הרבה!"
אני: "מצויין!"
הפגישה: נוסעת אליו באוטובוס, כרגיל בורחת מהבית, מחפשת הרפתקה חדשה ומטורפת בידיעה שעם מגלים אותי שוחטים, באה אליו בראש פתוח עם יצליח הקשר יצליח, לא יצליח היתה חויה והגשמת פנטזיה. מגיעה לתחנה המרכזית, מחכה לשיחת טלפון שלו שיבוא כבר, חמש דקות יושבת שם קפואה והוא לא מצלצל! מתעצבנת ולוקחת שיחה מאישה נחמדה. הוא מסביר לי איך יוצאים מהתחנה המרכזית, והיכן הוא השאיר את כיסוי העיניים. הוא מביט בי דרך המכונית זורק מחמאות "היכן אתה?" צועקת כולי
נרגשת, הוא ממשיך לדריך, רואה את כיסוי העיניים, מרימה, עוברת את הכביש, ומניחה על העיניים. אלפי אנשים שהיו וטיילו סביב הביטו בי כאילו נפלתי מהשמיים.
"מאמי!" צועקת, מה שמושך יותר את תשומת ליבם שם האנשים מסביבי, "נו מאמי, בוא כבר" אומרת כדי לא להיראות מוזר, אבל זה גורם לי להיראות יותר מוזר, שומעת את המכונית שלו חונה ליד, את צעדיו, ואז מגישה את זרועותיו נכרכים סביבי. "מאמי!" חיוך רחב נמתח על שפתיי. מוביל אותי לאוטו, ידיים נכרכות זו בזו, ממששת את פניו רוצה לדעת מי מסתתר תחת העלטה השחורה הזו, מתחבקים, כמה נעים.
הוא בא עם חולצה מכופתרת כמו שאני אוהבת!
מוביל אותי לביתו, מדרגות, דלת, לחדרו, מתחבקים, מטלטפים, מתחרמנים, חולצתו נפתחת, כפתור אחר כפתור, מלטפץ את גופו, הלו? איפה הקוביות מהרהרת לעצמי, בכל אופן גופו עדיין נעים. חולצתי יורדת, חזיה נפתחת על הריצפה נופלת. מרים אותי בזרועותיו ומשכיב בעדינות על המיטה, מממ....כמה כיף, כמה נעים. נאנחת קלות מליטופיו המענגים, רק איפה הליקוקים? והנשיקות? וכמה פינוקים וירידות?
ונשיכות קלות? הלו? הוא חודר ומתחיל לעבוד, יוצא ונכנס לאט לאט, מגביר קצב עם הזמן, גומר במהירות, ואני, אני בשלי. כורכת את רגליי סביב רגליו, מכווצת את המשולש, מרגישה חיכוך נעים בדגדגן וגומרת חזק.
"גמרת?"
"כן, ואתה?"
"מזמן"
"מה? איך?"
"מה לעשות שאת כזו שווה"
"אווווו, איזה מתוק, טוב אני רוצה עוד!"
מחליף קונדום וממשיך לעבוד, מעלה אותי מעליו, עולה ויורדת טיפה, מתענגת מהמגע, גופו נראה לי כגדול ממה שהוא תיאר, זה לא גוף של אדם שרירי! הכיסוי נופל, ומול עיניי גופו מתגלה, כולי בהלם, עוד שנייה מתפוצצת מרוב כעס. "למה שיקרת לי?" בהחלט היתה לי הפתעה!
"אמרתי לך האופי רק משנה לי ואחד הדברים שאני שונאת זה שקרים, גם עם היית אומר לי שאתה שמן! לא היה מפריע לי, רק בלי שקרים!" אמרתי בכעס
"את מאוכזבת שבאת?" שאל באכזבה
"לא, רק קצת כועסת, רק חסר לי שאגלה שכל שאר הדברים יתגלו כשקר" לא התאכזבתי כי הוא היה נורא חמוד וכי האופי שלו משך נורא וכי נהנתי, מוזרה? אני יודעת!
"לא, רק זה היה שקר"
"עלק קוביות, אולי קוביות שומן!"
הוא מזמין פיצה, והכעס מגביר את הרצון לסקס, הרצון להתפרע ולהוציא מתוכי את כל הזעם וכאב שנטוע בפנים, לא רק בגללו! בגלל הכל, אז מבקשת שיביא חבר ונעשה אורגיה. הוא מסכים בלי בעיה ומזמין שני תאומים.
הם מגיעים, אחד זורם איתנו, השני ביישן רק מתבונן, קורעים את המיטה משתגעים, אבל מה? מה איתי? איפה הפינוקים שלי? תרדו לי, אני רוצה להרגיש לשון! לא תרדו לי לא תקבלו גם מציצה! ירידה, או בכלל לק קטן! שני הצדדים מתאכזבים, אני ואף הם! עלק מלאי ניסיון, לא יודעים דבר, לא נוגעים כמו שצריך. כולי כבר יבשה, מאוכזבת נורא! ואיפה ההבטחות שלך ר' יא שקרן! איפה הנשיקות הירידות הליטופים, כל הדברים!!
מגיע עוד חבר, אני בתוך הפוך מתכסה באכזבה, פותחת את עיניי ורואה את חברם השלישי בלי חולצה, רומזים לו שתורו, אני מתעצבנת "תגיד לי אני נראית לך זונה! שתביא את כל החברים שלך לעלות עליי?! הסכמתי לאחד אבל נסחפת!! אל תעצבן אותי עכשיו!!!"
הוא מבקש סליחה
"רק רצינו לספק ולענג אותך, וזה לא אומר שאת זונה את סתם שובבה"
"שובבה שובבה, אבל אל תיסחף"
"רוצה רק שהוא יירד לך? כמו שהבטחנו תקבלי היום ירידה"
"אבל שלא יחדור אליי!"
"מוסכם!"
אני מקבלת את הפינוק האחרון, כולם מתנצלים, מחמיאים, מלטפים אותי ור' שואל: "מה את רוצה עכשיו?" עונה באכזבה מאותו יום "הביתה" , מסיעים אותי לתחנה המרכזית מלווים לאוטובוס, אומרת להתראות שולחת נשיקה ועולה.
לסיכום: היתה לי חויה, היה כיף, אחרי 10 חודשים, כמעט שנה בלי סקס והרבה לעשות ביד זה היה שחרור רציני, מענג וכיף!
מר' אני קצת מאוכזבת, עם כל השקרים שלו, ומה? ככה אתה רוצה אותי חברה רצינית?, לא מבינה גברים, וזאת אתה גם עושה לי טריק לראות עם אני לא בוגדת בך ונאמנה בלי שתאמר לי שאתה רציני, משאיר אותי בסימן שאלה, מאיפה אני אמורה לדעת?? לא נורא, היה כיף וטוב שהיה (או איך שאומרים את זה)
אתה קצת דביל, ילדותי וכועס עליי שאני גורמת לך לקנא אבל לא חושב על המשחקים והשקרים שלך, אני לא מחפשת ילד קטן אני מחפשת גבר נורמלי עם קצת נטייה לילדותיות וזהו! נהניתי וזה מה שחשוב, היה ונגמר, תם ונשלם.
מקווה שיהיה בסדר, ושהנסיך שאני רוצה כן יהיה שלי.