לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

פתחים סמויים מהעין


אפסיותי המרהיבה
Avatarכינוי: 

בן: 51

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2006

שולחן ירוק


 

 

למה אנחנו מפחדים מהאותיות הקטנות שעל האריזה?

מאת רחל טל-שיר

 

מתאבן:

 

לצלילה לתוך האותיות הקטנות, שתמיד היו שם אבל חלקנו מעדיפים להתעלם מקיומן, יש אופי של מסע אקסטרים: סוחף אבל מבהיל ועתיר סיכונים. מה זה בעצם חומר משמר? זה נשמע כמו משהו שנועד להגן. יש כל כך הרבה סוגים של החומר הזה, מי יודע מה כל אחד מכיל ואילו מהם נבדקו ואילו לא. מה זה בכלל צבע מאכל? האם העובדה שאנחנו אוכלים משהו הופכת אותו לאכיל?

 

חזון הזרעים היבשים

מאת דורעם גונט

 

מתאבן:

 

במהלך לא ממש מסובך, שאורך בין יממה לכמה יממות, ובתנאים של חום, חושך ולחות, יוצא הזרע מתרדמה ועושה את המעבר מדומם לצומח. במהלך הזה הופכים הזרעים קלים בהרבה לעיכול, והחומרים המזינים שהם מכילים (מגוון של חלבונים מחזקי שרירים, חומרים המסייעים לספיגת ברזל בדם ועוד משפרי בריאות) נהפכים לזמינים יותר.

נכתב על ידי , 3/5/2006 18:30   בקטגוריות לא אוצר באובססיה/ גלריה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



17,998
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , יצירתיות , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנעבור את החורף, ואחר כך נראה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נעבור את החורף, ואחר כך נראה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)