לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


רק על עצמי לספר ידעתי

Avatarכינוי: 

בת: 38





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2012    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2012

סיכום שנתי


היי,


נקטוף פרחים ושושנים, הנה חלפו להם הקייצים ומלאו לי 25 שנים!!!

 

זה יומולדת חשוב. גם כי הוא מעבר משנות העשרים המוקדמות לאמצע שנות העשרים, עוד שנה אני כבר אהיה בשנות העשרים המאוחרות וגם כי הוא מציין חצי יובל.

 

גם בימי הולדת 18 ו-19 בבלוגים קודמים וגם בימי הולדת 20,21,22,23 ו-24 כתבתי תמיד סיכום שנתי ביומולדת שלי, בו כתבתי לפי הסדר, מה האירועים המשמעותיים שקרו לי בכל חודש בשנה שחלפה (רשימת הפוסטים הזו נמצאת ברשימת "קורות חיים" בצד הבלוג). ולא אוותר על המסורת הזו גם השנה.

 

אז ככה:

 

אוגוסט

 

אוגוסט היה החודש האחרון שלי למגורים בדירה שכורה ברמת גן. החלטתי לחזור לגור עם הוריי, כשתסתיים השכירות, בתחילת ספטמבר. מכיוון שבאוגוסט הייתי אחרי מועדי א ולפני מועדי ב, העברתי את אוגוסט בעבודה בסקרים ובבילוי עם חברים מהמרכז.

 

בדיוק ביומולדת 24 שלי שכבתי עם מומי, גבר איתו יצאתי במשך שבוע.  כמה ימים אחרי היומולדת הוא זרק אותי.

 

טוני, בחור שעבד איתי ואני הלכנו לים אחרי העבודה פעם אחת. היה פוטנציאל שיקרה משהו, אבל לא קרה.

 

אף-פחוס ואני מאד התקרבנו כידידים. עד היום הוא הידיד הכי טוב שלי.

 

בסוף אוגוסט יצאתי לדייט עם בלוגר מסוים ובדרך לדייט הכרתי את צ'וקצ'וק, מישהו שגר קרוב אליי ברמת גן והתחלתי לצאת איתו.

 

יומיים לפני סיום אוגוסט היה לי מועד ב ראשון.

 

ספטמבר

 

ב-1.9 גם עזבתי עבודה, גם עזבתי דירה, גם עזבתי עיר וגם עזבתי בחור. זה היה חתיכת יום. הלכתי לעבודה בסקרים ונפרדתי מכולם בדמעות וחיבוקים ואז נסעתי לדירה. הגעתי בדיוק כשההורים שלי הגיעו עם הרכב מירושלים, כדי לעזור לי לארוז את הפריטים האחרונים ולהעבירם לירושלים. נפרדתי מהשותפות, מהדירה ומהסביבה ואז אזרתי עם הוריי ונסעתי לירושלים, לחזור לגור איתם. באותו ערב צ'וקצ'וק התקשר להגיד לי שהוא רוצה להפסיק לצאת איתי.

 

ספטמבר התאפיין במועדי ב. היו לי כמה וכמה ונאלצתי לנסוע מירושלים לרמת גן, כל פעם לשעה במיוחד, כדי לעשות אותם.

 

אחרי מועד ב מסוים הלכתי עם אף-פחוס לים ובדרך הכרתי את תנתן, בחור שכמעט היה ביננו משהו, אבל בסוף לא.

 

אנג'ל ידידי שהוא במקור מירושלים ואני, התקרבנו שוב כידידים.

 

ההורים שלי התחילו ללחוץ עליי למצוא עבודה בירושלים.

 

בסוף ספטמבר החלו החגים.

 

אוקטובר

 

חיפשתי עבודה בירושלים.

 

היחסים ביני לבין הוריי ובמיוחד עם אימא שלי, הלכו והדרדרו.

 

איזה בחור שהכרתי באוטובוס הציע לי לצאת איתו, אבל בסוף זה לא יצא לפועל.

 

התחלתי לעבוד בטלמרקטינג של תיאטרון. העבודה לא התאימה לי והייתה רק ארבע שעות ביום, אבל זה שמצאתי אז על זה הלכתי.

 

התחלתי להרגיש ניצנים של דיכאון.

 

היה לי סטוץ עם צ'וקצ'וק. במהלכו הוא גמר בבוקסר והגעיל אותי עם היחס שלו.

 

עשיתי סקס בסקייפ ובטלפון עם טוני.

 

גם מומי פנה אליי במטרה להשיג זיון והסכמתי אבל הפגישה התבטלה ברגע האחרון.

 

נובמבר

 

חזרתי ללימודים סדירים באוניברסיטה, מה שדרש לנסוע מירושלים לרמת גן פעמיים בשבוע.

 

שכבתי עם מומי, שהתייחס אלי כמו לחתיכת זבל ו24 שעות אחר כך נתקלתי בכתפי, שזה מישהו ששכבתי איתו לפני כמה שנים ואז שכבתי גם איתו.

 

פיטרו אותי מהטלמרקטינג של התיאטרון.


 

דצמבר

 

אף פעם לא כתבתי את זה כאן, כי בדצמבר הייתי בהפסקה מהבלוג, אבל בדצמבר התחלתי לצאת עם מישהו שלומד באותו אוניבריסטה וגר במרכז. הוא בא לירושלים למעני וגם אני נסעתי למרכז למענו. בסופו של דבר זה הסתיים בכך שגם איתו שכבתי ואז הבנו שזה לא מתאים לנו, מבחינת שני הצדדים, להמשיך לצאת, אז ניתקנו קשר.

 

מצאתי עבודה שמוגדרת רק לימי שישי בחלוקת עיתונים בסופר.

 

דיכאון קליני נתן בי את אותותיו ומחשבות על פגיעה בעצמי לא חדלו להציף אותי. החורף תרם לכך רבות. כל הזמן קפאתי.

 

ינואר


הייתי מדוכאת, בודדה ומובטלת, מלבד העבודה בימי שישי. רבתי כל הזמן עם אימא שלי ולא היה לי עם מי לבלות. הגעתי למצב שאני עוברת על הרשימה בפייסבוק שלי ובפלאפון שלי ומחפשת מישהו לשכב איתו.

 

הצעתי למישהו שהכרתי לבוא לראות אצלו סרט וכמובן שבסוף הסרט שכבנו (בעצם לא שכבנו כי הוא לא הצליח. היה לו חום). אחר כך למרבה הפתעתי הוא הציע לי להשאר לישון וגם הציע לי לצאת לדייט פרופר.

 

היה דייט נחמד, אבל בין הדייט הראשון לשני מצאתי אותו משקר לי בהמון דברים קטנים ואז הוא ביטל את הדייט השני עשר דקות לפניי. השרירן, בחור שלומד איתי, הציע לי לצאת איתו אבל סירבתי, כי עדיין לא ידעתי שהבחור הזה יבטל לי את הדייט השני.

 

מצאתי עבודה בחנות כלי בית שלא התאימה לי, אבל זה מה שמצאתי.

 

קניתי כדורי שינה ושקלתי להשתמש בהם, במטרה לא להתעורר לעולם. אחותי לקחה אותי לחדר מיון לדבר עם פסיכאטרית, שאיבחנה דיכאון קליני ורצתה שאתחיל לקחת כדורים נגד דיכאון.

 

אימא שלי שהבחינה במצוקתי האדירה, שאלה אם לחזור למרכז יעשה אותי יותר מאושרת. אמרתי שכן. כבר באותו יום התחלתי לחפש דירות באינטרנט, יומיים אחרי בדקתי דירה והחלטתי לסגור עליה וכעבור שבועיים כבר עברתי. מאד הוקל לי.

 

אף פעם לא כתבתי את זה כאן, אבל שלושה ימים אחרי שעברתי לדירה, נפגשתי עם בלוגר מסוים (בלוגר אחר מהבלוגר של אוגוסט), הלכתי אליו הביתה ושכבתי איתו. נשארתי לישון אצלו ובבוקר שכבתי איתו שוב ואז חזרתי לדירה.

 

באותו ערב שוב עברתי על הרשימה בפייסבוק שלי ובפלאפון שלי ואז פניתי לשרירן. גם אליו הלכתי אותו יום הביתה ושכבנו (אגב, לגמרי במקרה, יש להם במציאות את אותו שם פרטי, אז זה הזוי ששכבתי באותו יום עם שני גברים באותו שם, ששניהם גרו לבד בדירה מחולקת וששניהם באו לקחת אותי. מצאתי הרבה היבטים דומים).

 

אחרי הסקס השרירן אמר שהוא כבר מזמן רוצה להכיר אותי יותר טוב ושהוא לא מוכן שמה שהיה ביננו - יהיה רק סטוץ. נעניתי לו והתחלנו לבלות ביחד.

 

בסוף ינואר מצאתי עבודה במזכירות של אחת המחלקות באוניברסיטה.

 

המשכתי לעבוד בחלוקת עיתונים בנוסף, כי זו הרי עבודה רק של ימי שישי וחזרתי לירושלים לסופי שבוע.

 

פברואר

 

סיימתי סמסטר א והייתה לי תקופת מבחנים. במקביל, עבדתי במשך השבוע במזכירות באוניברסיטה ברמת גן ובימי שישי בחלוקת עיתונים בסופר בירושלים.

 

הקשר ביני לבין השרירן הלך והעמיק.

 

הוספתי מאד להתלהב מהדירה והשותפים.

 

מרץ 

 

היו לי לימודים סדירים ובנוסף עבדתי במשך השבוע במזכירות באוניברסיטה ברמת ובימי שישי בחלוקת עיתונים בסופר בירושלים.

 

יצא לי לבלות הרבה יותר עם חברים.

 

החלטתי להיפרד מהשרירן, כי לא הצלחתי לפתח אליו רגשות, אבל הוא ממש התחנן לחזור אליי אז אחרי שבוע חזרנו.

 

אפריל

 

פיטרו אותי מהמזכירות בדיוק לפני חופשת פסח. חזרתי לירושלים לשבוע וחצי לחופשת פסח, בא יצא לי לבלות עם המשפחה שלי.

 

אני והשרירן בילינו ביחד.

 

מיד אחרי חופשת פסח התחלתי לעבוד בקפיטיריה של האוניברסיטה, עבדתי שם רק שבוע וחצי ופיטרו אותי משם בסוף אפריל.

 

מאי

 

ביום הראשון של מאי חזרתי לעבוד בסקרים, שזו עבודה שעבדתי בה במשך שנה שלמה, בשנה שעברה. חזרתי לעבוד באותו מוקד ממש.

 

בדקתי אופציות ללימודי המשך לשנה הבאה.

 

הוספתי להיות הבתזוג עם השרירן ולבלות עם חבריי.

 

הכרתי את עדוש, שזה בחור שעבד באותו מוקד סקרים כמוני. הפכנו לידידים. פה ושם דיברנו על סקס והיו לי רגשות אשמה כלפי השרירן.

 

בסוף מאי פיטרו אותי מהעבודה בעיתונים, כי תקופת ההעסקה שלי הייתה מוגדרת בחוזה לחצי שנה והסתיימה.

 

יוני

 

יוני היה החודש האחרון של הלימודים הסדירים לתואר.

 

ביליתי עם חבריי ועם השרירן ועבדתי בסקרים.

 

בסוף יוני הסתיים הסמסטר האחרון והתחילה תקופת מבחנים.


יולי

 

ביולי הייתה לי תקופת מבחנים לחוצה ומלחיצה, בה שילבתי בה עבודה בסקרים.

 

החלטתי להיפרד מהשרירן ובעקבות הפרידה שוב קיבלתי הוכחה עד כמה מימי ואני חברות טובות.

 

אחרי הפרידה הבנתי שבכלל לא אהבתי את השרירן, כי עובדה שלא התגעגעתי ולא הקדשתי לו מחשבה מאז. זה לא הוגן כלפיו, כי הוא בחור טוב.

 

24 שעות אחרי שנפרדתי מהשרירן - עדוש ואני נפגשנו. הגענו לעירום מלא וירדתי לו, אבל לא שכבנו, כי לא היה לנו קונדום. כמה ימים אחר כך שוב נפגשנו ושוב כמעט שכבנו, אבל שוב לא היה לנו קונדום, אז לא הלכנו עד הסוף.

 

מומי יצר איתי קשר, נפגשנו ושכבנו והוא התייחס אליי בצורה מזוויעה.

 

אנג'ל, ידידי הטוב ואני, שבנו להיפגש אחרי חצי שנה של נתק.

 

ביום האחרון של יולי היה לי מועד א אחרון.

 

אוגוסט

 

אתמול פיטרו אותי מהעבודה בסקרים. לקחתי את זה בהתחלה קשה, אבל אז הבנתי שזה לטובה.

 

מה-19.8 עד 11.9 יהיו לי שמונה מועדי ב וכדאי שאתרכז בהם. במקביל, אני גם מחפשת דירה חדשה, כי אני רוצה לעבור לגבעתיים ולגור רק עם שותף אחד ואני גם אתחיל לחפש עבודה במשרה מלאה, בתקווה שאתחיל לעבוד במשרה מלאה מיד בסיום מועדי ב. 

 

באוגוסט אני גם צריכה לכתוב סמינריון. קיבלתי חונכות של 15 שעות והבחורה תעזור לי לכתוב אותו. התחלנו אתמול.  

 

היום מימי ואני נלך למסעדה בת"א, אליה אנחנו הולכות כבר שלוש שנים, בכל יומולדת שלי ובכל יומולדת שלה.

 

מחר אני עושה מסיבת יומולדת בדירה שלי עם הרבה חברים ובמוצ"ש אלך למסעדה עם המשפחה בירושלים.

 

זוהי תקופת מעבר. כאמור, בספטמבר אני גם מסיימת כל חובותיי לתואר, שזה סיום מסגרת של שלוש, גם עוברת דירה וגם עוברת עבודה. אני מקווה שהמעברים יהיו חלקים ככל האפשר.

 

אני חושבת שהשנה שעברה עליי הייתה חשובה ומשמעותית ומקווה לגדול ולצמוח יותר בשנה הבאה.

 

אז זהו.

 

חסר למי שלא יברך אותי בתגובות.

 

שלכם,

נונה.

נכתב על ידי , 8/8/2012 14:36  
31 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של שקד ב-12/8/2012 14:07



381,050
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , משפחתי וחיות אחרות , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנונה כהן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נונה כהן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)