לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


רק על עצמי לספר ידעתי

Avatarכינוי: 

בת: 38





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2011    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2011

רק רציתי להגיד ש...


היי,

 

אני רק רציתי להגיד (ליתר דיוק לכתוב), שמצבי החברתי פי מליון יותר טוב ממה שחשבתי. אני כמעט לא מצליחה לסגור יממה, מבלי לקבל איזשהי הצעה.

 

בשבועיים האחרונים הייתי במסיבת רווקות של שותפה לחדר של לנה חברתי מהלימודים (זה היה מן הסתם במרכז כי זה היה במעונות), הייתי בערב יקב מטעם אגודת הסטודנטים במרכז, נפגשתי עם מימי בירושלים, נפגשתי עם נוש בירושלים.

 

למען האמת גם מבחינת המשפחה לא היו חסרים אירועים: טקס עליה לתורה של בנדוד, טקס הבר מצווה שלו, מסיבת סיום התואר של אימא שלי.

 

היום יש יום הסטודנט אז חברה מהלימודים הייתה אמורה לישון אצלי אחריו, אבל בסוף היא לא יכלה. לגמרי במקרה ומבלי לדעת על קיומה של החברה מהלימודים, חברה מהעבודה ביקשה לישון אצלי. ולא מדובר על החברה מהעבודה שישנה אצלי כבר כמה פעמים, אלא על חברה חדשה. עם החברה מהעבודה שישנה אצלי בעבר, אני הולכת לקניון ביום רביעי הקרוב. וביום ראשון הקרוב יש ערב בו בנות מהתואר ישירו שירים שחיברו בעצמן וינגנו.

 

בנוסף, פליקס ידידי, שהוא במקור מירושלים ולומד בטכניון בחיפה, הרים טלפון על מנת שאשריין את הסופשבוע הבא ונוכל להפגש בירושלים. מסתבר שהסיבה שהוא לא הציע בחודשים האחרונים, זה שהוא חוזר לירושלים רק פעם בחודשיים. זה לא קשור אליי.

 

וגם ידיד מהעבודה, שעשיתי איתו הליכה כמה פעמים ואז ישבתי איתו בבית קפה, יצר קשר ונשמע משתוקק לחזור על זה. נעשה הליכה ביחד בימים הקרובים ואז נלך לאכול שוקולד משמין עד אימה בבית קפה. 

 

גם לחונכת שלי (תכלס היא לא חונכת. היא מורה פרטית לתוכנת המחשב SPSS שאני לא צריכה לשלם לה) התקרבתי וכבר קבענו שנצא לחגוג באיזה פאב אחריי שאסיים עם המבחן בspss.

 

וגם חברה אחרת מהלימודים, שעושה יחד אתי ועם לנה את העבודה ב"שיטות מחקר" הציעה שאחרי שנסיים עם העבודה ונגיש אותה ונסיים גם המבחנים, אז נחגוג לנו. היא זה עתה התחתנה ועברה לגור במבשרת ובשנה הבאה, כשאגור בירושלים, אשמור לה מקום באוטובוס שיוצא מירושלים ללימודים ברמת גן ותמיד נשב ביחד. גם הצעתי לה לבוא לישון אצלי בשלושה חודשים הקרובים מתי שלבה יחפוץ (בשלושה חודשים הקרובים יש לי דירה ליד האוניברסיטה. אם היא תרצה להשאר לישון מתי שיהיו לה מבחנים בשניי ימים רצופים וכדומה, וגם בלי קשר, אז בכיף).

 

הדבר היחיד שקצת מבאס אותי זה שנראה שאנג'ל נעלם מחיי סופית. בשנה וחצי האחרונות התראינו רק בימי הולדת. ליומולדת האחרון שלו, שהיה באפריל לא התייצבתי ואני כבר בטוחה ב-99% שהוא לא יטריח את עצמו ליומולדת שלי באוגוסט. אנחנו כבר לא מדברים בטלפון וגם אם יש יום ששנינו בירושלים ושנינו פנויים - אנחנו לא קובעים.

 

אני אוהבת את אנג'ל, אבל שואלת את עצמי אם הסיבה שקשה לי עם המחשבה שיותר לא נתראה לעולם, היא רק בגלל אהבתי, או רק בגלל שחבל לי שאדם שהיה הידיד הכי טוב במשך שנים על גבי שנים, פתאום יעלם מחיי. אני מזכירה לעצמי משהו שמישהו אמר לי פעם. הוא אמר:"חברים זה לא עניין של רווח והפסד. חברים זה עניין של רגש נטו" והסביר את דבריו בכך שמרבית האנשים לא עושים את החישובים של כמה זמן מכירים את הבנאדם וכמה עברנו ביחד, אלא פשוט מסתובבים אך ורק עם מי שנעים להם בחברתו. ולי תמיד היה קשה עם הנקודה הזו. תמיד היה לי קשה עם המחשבה שאדם שהשקעתי בו כוחות פיזיים, נפשיים ורגשיים במשך שנים ואת מיטב זמני - יעלם מחיי. זה עושה תחושה של "מה הטעם". אבל זה לא באמת נכון. אדם נכנס לחייך כדי למלא תפקיד מסוים. כל קשר עם אדם תורם במשהו ואין ספק שהקשר עם אנג'ל נתן לי הרבה וגם אני נתתי לו הרבה. אולי עכשיו הקשר כבר הפסיק לתת ולכן אין טעם שנחדש אותו. אני לא יודעת. אבל אני כן יודעת שאני מתגעגעת אליו. לא שזה מדיר שינה מעיניי, אבל עדיין. שש שנים של ידידות קרובה לא הולכות ברגל. הוא גם פחות או יותר הידיד היחיד איי פעם שהיה לי, מבלי שיהיה ביננו שמץ מתח מיני, שתמיד הורס דברים.

 

אה, ואם כבר מדברים על חיי חברה, בילויים ומתח מיני אז הרשו לי לספר על י - הקשר ביננו נמשך. משהו שקצת מבאס אותי זה שעובר יותר מדי זמן בין פגישה לפגישה שלנו. נפגשנו בפעם הראשונה, אחרי שבוע שלם נפגשנו בפעם השניה, רק אחרי שבוע וחצי נפגשנו בפעם השלישית ורק שבוע וחצי לאחר מכן נתראה בפעם הרביעית (זה הולך להיות ביום חמישי הקרוב).

 

הסיבה לכך שזה ששנינו עסוקים בטירוף והלו"זים שלנו מתנגשים. למרות שאני גם עובדת, גם לומדת, גם עושה פר"ח, גם מקבלת חונכות, גם מתחזקת דירה וגם במקור ממקום אחר (נסיעות זה גם דבר שלוקח זמן ובנוסף, אם אני בירושלים - מן הסתם אני לא יכולה להפגש במרכז), אז עדיין י לוקח אותי בגדול מבחינת כמה שהוא עסוק. הוא קובע לעצמו ימים עם 12 שעות ויותר של מחויבויות. עובד גם בהוסטל של חולי נפש וגם עובד בחוגים לקסמים באיזה ארבע ערים שונות במרכז. בנוסף, הוא גם איש משפחה מאד מסור ועוזר להם ללא הרף (לא אשכח שהייתה לאחותו יומולדת לפני שבוע והוא הטרטר בכל גוש דן להביא לה בלונים ועוגה ועוד מלא דברים או שהביאו לאחותו חדר חדש, משמע רהיטים חדשים

ו-י עמל להרכיב את כולם).

 

אולי זה דווקא טוב שאנחנו נפגשים רק פעם בשבוע וחצי. זה טוב לקחת דברים לאט וזה גם מאפשר לי להתגבר עוד יותר על בובי, כי ככל שעובר יותר זמן מאז הפרידה, אני פחות ופחות חושבת עליו. למעשה, כבר הגעתי למצב שאני בקושי חושבת עליו. אני אוהבת אותו ותמיד אוהב, אבל הקשר איתו כל כך התיש אותי בשלוש שנים האחרונות ובמיוחד בשנה האחרונה, סביב הנדנדה הבלתי פוסקת של "ביחד, לא ביחד" שכשנפרדנו סופית סוף סוף, בנוסף לתחושת הכאב, התלוותה גם תחושה הקלה מאד גדולה. תחשבו על זה שנפרדנו לחודשיים, חזרנו לחודשיים, שוב נפרדנו לחודשיים ואז חזרנו לשלושה חודשים וחצי. כל פעם שנפרדנו וחזרנו לקחה ממני המון כוחות נפשיים. כל פעם שבובי שוב חזר בו מהבטחותיו - ניפצה אותי לרסיסים.

 

עברו כבר שלושה שבועות וחצי מאז הפרידה שלנו, במהלכם דיברנו רק פעם אחת (בערב יום העצמאות) וזהו. אני חושבת שלאורך כל השלוש שנים, בכל ההפסקות, פסקי הזמן והפרידות שכפינו על עצמנו, אף פעם לא קרה שלא נפגשנו ולא דיברנו כל כך הרבה זמן. ביום ראשון הקרוב כבר יעבור חודש שלם, על פי לוח השנה, מאז פרידתנו, שאין שלמה ממני בעולם בקשר אליה.

 

והגיע הזמן להפסיק להתעסק עם ספירות מלאי של חברים ובספירות מלאי של חיי אהבה ולהתמקד בלימודים. נותרו רק עוד חמישה ימי לימודים סדירים לסוף הסמסטר (אני לומדת בימים שלישי, רביעי וחמישי והשבוע רביעי בוטל כי יש יום ירושלים. בשבוע הבא כל שלושת הימים בוטלו בגלל חג השבועות, מה שמשאיר לנו רק את השבוע האחרון ללימודים, שבו אלמד בכל שלושת הימים). אחריו יש לי 12 מבחנים ענקיים ואגיע הזמן שאתאפס על החומר.

 

בנוסף, יש לי שתי עבודות להגשה מנדנדות. אחת מהן (בקורס "תיאוריות באישיות." התבקשנו לעשות ראיון למישהו ואז להשליך את דבריו על תיאוריות שלמדנו)  אני צריכה להגיש ביום שישי הקרוב. היום אני אסיים את החלק שלי העבודה ומחר איפגש עם השותפה שלי לעבודה לסיים הכול. את העבודה השניה (בקורס "שיטות מחקר" אני צריכה להגיש עד 19.6. קבעתי עם לנה ועם הבחורה הנוספת שעושה איתנו את העבודה ביום ראשון הקרוב). העניין הוא שזה 100% מהציון של הקורס "שיטות מחקר א" אז חייבים לקבל ציון גבוה. המבחן בחופשת הסמסטר יכלול חומר של כל השנה, אבל יחשב בתור הציון של "שיטות מחקר ב".

 

 וזהו. עכשיו סיימתי את הפוסט, אז אני אצא מחלון העריכה, אבל לא אניח למקלדת, כי אני צריכה לעשות את החלק שלי בעבודה ב"תיאוריות באישיות." אחרי זה אני הולכת לקבל שיעור פרטי ב-SPSS  מהחונכת ואז אחזור לדירה. החברה מהעבודה תגיע לשים תיק ונלך ביחד להופעות של יום הסטודנט באוניברסיטה ובתום ההופעות, היא תבוא לישון אצלי. איזה נחמד זה.

 

שאו ברכה ותהיו טובים.

 

שלכם,

נונה.

נכתב על ידי , 30/5/2011 10:02  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נונה כהן ב-1/6/2011 11:07
 



בעיקר על הקשר עם י


היי,

 

ביום ראשון האחרון נפגשתי עם י. זה היה אחרי שבוע וחצי שלא ראיתי אותו, כי הלו"זים העמוסים שלנו התנגשו. בכל מקרה, מכיוון שסיימתי לעבוד רק ב-22:00 ולא רציתי לצאת ישר משם, אלא לחזור קודם לדירה שלי להתרענן, להחליף בגדים ולהתגנדר, אז י בא לקחת אותי מהדירה.

 

דרך אגב, הקללה נמשכת. לפני כמעט חמש שנים, כשעשיתי שירות לאומי בהוסטל של אוטיסטים במשך חודש וחצי, שבמהלכם יצאתי עם י, אז קרו לי בחודש וחצי האלה, פשוטו כמשמעו, יותר תאונות ממה שקרו לי בכל הכמעט חמש שנים שעברו מאז (נפל לי לתוך הגופיה גחל של נרגילה והשאיר כוויות, שחטתי את עצמי עם סכין גילוח בטעות, נפלתי בכביש ונפצעתי בברך, הייתי חולה מאד) וגם ל-י קרו תאונות (איבד את הפלאפון בדייט הראשון שלנו, התהפך עם המכונית כשבא לבקר אותי בירושלים) ובזמנו הוא ואחותו צחקו עליי שבפעם הבאה שיפגש איתי - אז תיכרת לו יד.

 

גם עכשיו הקללה נמשכת. כש-י היה בדרכו אליי, מישהו חתך אותו והוריד לו את המראה מהאוטו. אבל לא נורא. בקטנה. לא על זה רציתי לספר.

 

מה שרציתי לספר זה ש-י בא לקחת אותי מהדירה והתחבקנו חזק חזק חזק והרבה הרבה הרבה ואז נכנסנו לאוטו וחיפשנו לנו בית קפה, אבל הכול היה כבר סגור, אז הלכנו לפאב.

 

בפאב כל אחד שתה כוס אחת ודיברנו המון על כל נושא שבעולם וצחקנו המון והתחבקנו והיה לי כיף ונעים ברמות מטורפות. ובשלב מסוים הזכרתי את בובי ודיברתי עליו קצת ואז התנצלתי ואמרתי שאני צריכה להפסיק לדבר עליו ו-י אמר שזה לא מפריע לו, כי הוא זה שנמצא פה איתי ולא בובי. שמחתי לשמוע את דבריו. הוא נישק אותי ושבנו לדבר ולצחוק ולהנות מכל רגע.

 

ואחרי שישבנו שם כמה שעות, אז י הסיע אותי לדירה והזמנתי אותו לעלות איתי לדירה ולהשאר לישון (כבר בתחילת הערב אמרתי לו שהוא מוזמן).

 

ואז י עצר בחניה שליד הדירה שלי, הניח בעדינות את ידו על לחיי ואמר שיש לו רגשות אשמה, בקשר ללעלות איתי. ושאלתי למה והוא אמר שהוא עדיין לא בטוח אם הוא רוצה איתי קשר רציני.

 

אז אני אמרתי שיש לי רק שאלה אחת: האם הוא כבר יודע שהוא לא רוצה. והוא ענה שלא. הוא פשוט עדיין לא הגיע להחלטה ושהוא מפחד לפגוע בי. ואני אמרתי לו שזה טבעי לגמרי ומובן מאליו שהוא לא ידע עדיין אם הוא רוצה קשר רציני עם מישהי שהוא נפגש איתה פעמיים וחצי עד כה. ושגם אני עדיין לא יודעת.

 

עלינו ביחד לדירה והמשכנו לדבר על זה. ודיברתי עם י על זה שאחרי הפעם הראשונה שנפגשנו לא מזמן והתנשקנו אז שלחתי לו הודעה יום אחרי שבה שאלתי אם הוא מתחרט ו-י כתב בחזרה: "לא, אבל אני צריך לחשוב, כי את יוצאת מקשר עם עם הרבה רגשות ואני חושב שמה שאת מרגישה אליי זה רגשות צפים מפעם." ואמרתי לו שעם כל כמה שלא בא לי להודות בזה, אז שני הדברים נכונים.

 

כי כשראיתי תמונות שלו בפייסבוק, מיד התחלתי לתכנן את החתונה שלנו וכבר חשבתי על איך יקראו לילדים שלנו ואיפה נגור ואיך נקרא לכלב. ו-י צחק ואמר שאי אפשר שיהיה לנו כלב, כי יש לו חתול. ואני אמרתי שזה לא רק בגלל ש-י חמוד, למרות שהוא באת חמוד, אלא שהייתי אחרי שלוש שנים עם קשר של בובי, שבמהלכן התחננתי ללא הפסקה לזוגיות בוגרת וחיים משותפים ושלקראת הסוף כבר וויתרתי על הפנטזיה שתהיה לי זוגיות בוגרת עם בובי, אז השלכתי על  הגבר הראשון שנקרה בדרכי ופנטזתי עליו על זוגיות בוגרת וחיים משותפים. זה טבעי לגמרי שזה יקרה לי. והעניין הועצם עשרת מונים, כי י הוא מישהו שהיו לי רגשות מאד חזקים אליו פעם ולכן מן הסתם זה אפילו עוד יותר קשה להתגבר על זה. את כל זה אמרתי לו וגם אמרתי לו שאני מנסה להתגבר על זה וכל הזמן מזכירה לעצמי שהוא מישהו שפגשתי פעמיים וחצי. וכשמורידים את התסבוך - אז אני והוא באותו מצב. שנינו עדיין לא יודעים אם אנחנו רוצים שנהיה זוג.

 

ועוד דבר שאמרתי ל-י זה שעניין הסקס מסבך דברים. אמרתי לו את האמת: שזו בעיה שבכלליות יש לי. שאני עדיין עושה סקס ישר על ההתחלה ואז זה גורם לי לאכול סרטים. סיפרתי לו שגם כשהתחלתי את הקשר עם בובי וגם את הקשר עם כל מני גברים אחרים, אז שכבתי איתם ישר על ההתחלה ואז שאלתי:"ומה עכשיו נעשה עם הקשר?" והם לא ידעו לענות לי מה עכשיו נעשה עם הקשר, כי הם זה עתה הכירו אותי ואי אפשר לדעת מה רוצים ממישהי שפגשת עד כה פעמיים בחיים.

 

ואמרתי לו שזה באמת טבעי שלא ידעו מה רוצים ממישהי שפגשו פעמיים בחיים, אבל זה שכבר נתתי את עצמי מבחינה גופנית ומינית גורם לי לאכול סרטים: האם הגבר הזה עכשיו שוכב עם מישהי אחרת וכדומה. וגם לחשוב על זה שאם לא נהיה זוג - סתם נוסף גבר לרשימת הגברים ששכבתי איתם.

 

 ו-י אמר שהוא לגמרי מבין ושזו בדיוק הסיבה שהיו לי רגשות אשמה, לשכב איתי בזמן שהוא לא יודע לאן נתקדם. ואני אמרתי לו שאני פשוט אצטרך להתמודד עם זה, כי אני לא מסוגלת לחכות עם סקס חודשים על גבי חודשים. אני פשוט לא כזו. ו-י אמר שאני לא צריכה לחכות חודשים על גבי חודשים, כי בדרך כלל יודעים אם רוצים קשר אחרי כמה שבועות.

 

ודבר נוסף שאמרתי ל-י באותה שיחה, זה שהיו לי כמה וכמה יזיזים בימיי חיי ושזה היה בסדר מבחינתי, אבל שבמקרה שלו, אני אומנם עדיין לא יודעת אם לזוג רציני, אבל שאני כבר יודעת שאני לא רוצה שנהיה יזיזים. הוא יותר מדי יקר לי בשביל זה. ואמרתי לו שאני מבקשת ממנו רק דבר אחד: שאם יגיע יום והוא כבר ידע שהוא לא רוצה איתי קשר רציני, אז שיגיד לי ונפסיק לשכב.

 

ו-י אמר שהוא מבטיח ודבר נוסף שהוא אמר זה שגם אם לא נהיה זוג - אז נהיה ידידים. מה שהוא אמר מצד אחד שימח אותי, כי זה עוד יותר הוכיח לי משהו שכבר ידעתי, שזה ש-י לא מחפש רק לזיין אותי. מצד שני, הרגשתי עמוק בתוכי שלעולם לא אוכל להיות רק ידידה שלו. אני נמשכת אליו יותר מדי. יש לי רגשות אליו יותר מדי.

 

ואז הפסקנו לדבר והתחלנו לגעת אחד בשניה ושכבנו. והסקס היה שוב מדהים. מאד מאד מאד נהניתי. אני חושבת ששוב גמרתי. ופתאום נזכרתי שכשהייתי בת 19 אז באחת הפעמים ששכבנו, היו לי זרמים בבטן בפעם הראשונה בחיי, שגרמו לי לחשוב שאני גומרת והזרמים האלה הופיעו שוב בפעם הקודמת ששכבנו ובפעם האחרונה. תראו מה זה. שכבתי בימיי חיי עם 15 גברים והתחרמנתי בעירום מלא עם עוד כמה נוספים ועם אף גבר אחר בעולם לא גמרתי מלבד עם י. סיפרתי לו את זה ואמרתי לו בצחוק שרק על זה שווה להשאיר אותו.

 

ואחרי הסקס המדהים, שבמהלכו ירדנו אחד לשניה (הוא יורד מדהים מדהים מדהים. לעולם לא אסכים לוותר על זה. אני לא מאמינה שהסכמתי לחיות שלוש שנים בלי זה, כי בובי מעולם לא ירד לי) ועשינו את זה בכל תנוחה אפשרית, אז התקלחנו ביחד ואז נכנסנו למיטה חבוקים, על מנת לישון.

 

לא נרדמתי כל הלילה כי י נחר כמו מנסרה. העניין הוא שהייתה לי רק כרית אחת ו-י גם רצה משהו לשים עליו את הראש, אז הבאתי לו שמיכת פוך. י טען שהסיבה שנחר כל כך - זה שהראש שלו היה יותר מדי למעלה, בגלל שמיכת הפוך. לא הבנתי למה הוא התכוון, אבל אחר כך שאלתי מישהו והוא אמר שזה באמת נכון שזה גורם לנחור, כי זה מקפל את דרכי הנשימה.

 

בכל מקרה, לא נרדמתי בגלל הנחירות, אז הערתי אותו ואמרתי לו שהוא נוחר, אז הוא חיבק אותי וליטף אותי וכיסה אותי וניסה לעשות לי כמה שיותר נעים, כדי שאוכל להרגע ולהרדם. איזה חמוד.

 

ובבוקר י היה צריך לקום למחויבויות שלו, ולי זה היה יום שהמחויבויות בו התחילו רק ב-13:00, אז י עשה כמיטב יכולתו לא להעיר אותי ולא להפריע לי. אבל אני משכתי אותו אליי, לחבק אותי ואז שוב שכבנו ושוב היה נורא כיף. ואחר כך התחבקנו והתכרבלנו עוד ועוד, עד שלא הייתה ברירה והוא היה חייב ללכת, אז קמתי להביא לו לשתות ואז ליוותי אותו לדלת ונפרדנו בחיבוק ענק.

 

ודרך אגב, סדר הפגישות שלנו עד כה היה: נפגשנו בפעם הראשונה ואז אחרי שבוע שלם נפגשנו שוב ואז נפגשנו בפעם השלישית, רק אחרי שבוע וחצי.

 

גם עכשיו זה יוצא שאני לא אראה אותו שבוע לפחות, כי בסופשבוע הקרוב אני בירושלים, אבל גם אם הייתי במרכז - בכל מקרה לא היינו יכולים להפגש כי י עובד בסופשבוע הזה 72 שעות - מחמישי בבוקר עד ראשון בבוקר. הוא אמר שהוא עושה את זה בערך פעם בחודש.

 

ואני מאד מאד מאד מנסה שלא להתקשר אליו, אלא שהוא יתקשר אליי ולא לנדנד לו, כי אני מפחדת להבריח אותו. בימים האחרונים כל פעם הבטחתי לעצמי שאני לא אתקשר אליו, אלא אחכה שהוא יתקשר אליי, אבל אף פעם לא עמדתי בזה ותמיד התקשרתי. זה הגיע למצב שהיום מחקתי את מספר הפלאפון שלו מהזיכרון של הפלאפון שלי, אחרי שהעתקתי את המספר על דף. חשבתי על זה שהיום בערב (יום חמישי), אני נוסעת לירושלים עד יום ראשון בצהריים והפתק עם המספר ישאר בדירה ברמת גן ולכן לא תהיה לי דרך להתקשר אליו עד יום ראשון בצהריים.

 

הוא כזה אדם נדיר, מקסים, טוב-לב, מצחיק, חכם ומתוק ואני לא רוצה לאבד אותו. נורא נעים לי בחברתו.


עברו כבר שלושה שבועות מאז הפרידה מבובי ואני ממשיכה לתפקד מצוין. לאורך כל השלושה שבועות האלה בכיתי רק פעם אחת והתקשרתי אליו רק פעם (זאת שכתבתי עליה בערב יום העצמאות ושאחריה מחקתי את המספר שלו מספר הטלפונים בפלאפון שלי, מחקתי אותו מהפייסבוק, מהסקייפ ומחקתי גם הודעה ישנה בפייסבוק בה כתב לי את מספר הפלא שלו. אפילו מחקתי את דץ ודצה מהפלאפון שלי ומהפייסבוק, כדי שלא אתפתה לבקש מהם את המספר).

 

אני בכלל לא מרגישה צורך לבכות ובכלל לא מרגישה צורך לפרוק. אני שלמה ומאושרת. לא מתחרטת לרגע שנכנסתי לקשר הזה, אבל גם יודעת שיהיה לי מאד לא נכון לחזור אליו בעתיד. די. נגמר עידן בובי.

 

דרך אגב, עליתי על משהו. במהלך הפרידה אמרתי לו שאני לא מאמינה לו שהוא יעשה שינוי. היום אני מבינה שאני כן מאמינה לו שהוא עומד לעשות שינוי בחייו. הבעיה שלי היא שהוא עכשיו מתחיל תהליך. אני לא מוכנה להתחיל תהליך אחרי שלוש שנים של קשר. אם בובי היה מתחיל את התהליך לפני שנתיים או שנה או אפילו פחות - הייתי מלווה אותו לאורך כל הדרך, אבל זה מאוחר מדי להתחיל תהליך אחרי שלוש שנים. אני כבר מיציתי את הקשר.


ירדתי במשקל. תסלחו לי שאני מחמיאה לעצמי, אבל נהיה לי גוף ממש יפה. אני שוקלת כמו שלא שקלתי מאז גיל 19. אני אשכרה מרגישה עד כמה הגוף שלי יותר קליל כשאני זזה, רואה איך הזרועות שלי שהיו אימתנות, נהיו יפות וג'ינסים שלא עלו עליי כבר שנתיים - עולים עליי עכשיו ונסגרים בקלות. אני אוהבת את הג'ינסים האלה ומזה מאושרת שאני יכולה לשוב ללבוש אותם. היום לבשתי ללימודים מכנס קצר, והרגשתי עד כמה הרגליים שלי יפות. גם המכנס הזה היה קצת צמוד מדי עליי בשנה שעברה ועכשיו הוא יושב בול יפה. אני מאד מרוצה.


נותרו רק עוד חמישה ימי לימודים סדירים לסוף הסמסטר (אנחנו מסיימים ביום חמישי בעוד שלושה שבועות בדיוק, אבל יש באמצע חופשה של יום אחד לכבוד יום ירושלים ושלושה ימי חופשה לכבוד חג השבועות) ואז יש לי מבחנים ואחר כך אני כבר אהיה סטודנטית שנה ג. איך שהזמן עובר מהר.


חשבתי כמה כיף יצא לי לעשות לאחרונה. בשבוע שעבר ביום שלישי הייתי במסיבת רווקות (השותפה לחדר של לנה עמדה להתחתן, אז כל הבנות של המעונות התכנסו יחדיו ושמנו מוזיקה של דוסים ורקדנו והזמנו פיצה והיה ממש כיף. מסתבר שגם מסיבת רווקות של דתיות זה כבר כיפי ושלא חייבים חשפן במסיבת רווקות).

 

ואז ביום חמישי חזרתי לירושלים והייתי בטקס זכאות לתואר של אימא שלי ביום חמישי (איזה מרגש זה שהיא סיימה תואר. כל הכבוד לה), בבית קפה עם נוש ביום שישי (נוש ואני ממש התקרבנו בחודשים האחרונים. הוא אחלה ידיד ואני אוהבת את בית הקפה שישבנו בו) ובהצגה עם מימי במוצ"ש (ראינו את "יום נפלא ללב שבור". טנסי וילימאס כתב את זה. ההוא שכתבה את "ביבר הזכוכית. אחלה הצגה! ובקרבת מימי תמיד כיף לי).

 

ביום ראשון שבתי לרמת גן ויצאתי בערב עם י (כמתואר בחלק הראשון של הפוסט).

 

ביום שלישי הייתה בר מצווה לבנדוד שלי (היה אוכל טוב ומצגת קורעת מצחוק ומוזיקה טובה וריקיודים),

 

ביום רביעי (קרי אתמול) הייתי בערב יקב, שאירגנה אגודת הסטודנטים. הייתה הסעה הלוך וחזור מהאוניברסיטה ואני קבעתי עם לנה שנלך ביחד. המקום היה מעוצב כמו אולם אירועים. היו שולחנות ערוכים יפה עם מלצרים שהגישו בשר (סטייקים מעולים) וסלטים ומלא אוכל טעים ויין. ואחרי זה היו ריקודים וקריוקי ונורא נהניתי. רקדתי איזה ארבע שעות. לא שרתי בעצמי, אבל היה כיף לראות את חברותיי מהתואר שרות.

 

בשבוע הבא אני אולי איפגש עם י ביום ראשון (אם יהיה לו לו כח אחרי שלושה יממות רצופות של עבודה) ואז ביום שני יש יום הסטודנט אז יהיו המון הופעות (אולי י יבוא) וחברה שלי באה לישון אצלי באותו יום. ואם י לא יפגש איתי ביום ראשון ולא יבוא ליום הסטודנט ביום שני - אז ניפגש ביום שלישי. ואז ביום רביעי אני הולכת לקניון עם חברה מהעבודה. החיים שלי תותים.


וזה כל מה שרציתי להגיד (לכתוב).

 

תם הפוסט.

 

שלכם,

נונה.

נכתב על ידי , 26/5/2011 12:18  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נונה כהן ב-5/6/2011 23:00
 



בעיקר על חיי חברה


היי,


עברו כבר שבועיים מאז הפרידה מבובי ואני מופתעת מעד כמה שאני בסדר. בכלל לא מרגישה צורך לבכות, בכלל לא מרגישה צורך לפרוק ובכלל לא מרגישה צורך ליצור איתו קשר. נהפוכו. אני מאושרת. צוחקת המון ומחייכת המון וכשאני מסתכלת פנימה - אני מוצאת שם אור ורוגע ולא עמימות או קושי.

משהו שקצת מפחיד אותי זה שכשאחזור לגור בירושלים בספטמבר אז אני עלולה לחזור מבובי, מהסיבות הלא נכונות. אני מפחדת שאחזור אליו בספטמבר כי אפחד מהבדידות. סיבה נכונה לחזור אליו זה אם ארגיש שהוא האיש שאיתו ארצה לבנות חיים משותפים, אבל אני חוששת שאחזור אליו מהסיבה שארצה שיהיה לי עם מי להפגש.

 

יש לכך הרבה הוכחות בשטח: בשנה שעברה אני הייתי בודדה נורא. כל החברים שלי שהם במקור מירושלים, עברו לערים אחרות על מנת ללמוד ולכן כמעט לא ראיתי אותם (רק פעם בכמה חודשים). גם אני למדתי בעיר אחרת (רמת גן), אבל מכיוון שנשארתי לגור בירושלים - לא ראיתי גם את החברות שרכשתי מהתואר, כי לא רציתי לנסוע עד למרכז כל פעם בשביל כוס קפה. כך נותרתי בודדה. היו לי מפגשים חברתיים רק בערך שלוש-ארבע פעמים בשנה וידעתי שאם לא אהיה עם בובי - כבר לא יהיו מולי פנים ידידותיות כל כמה ימים, אלא רק כל כמה חודשים.

זו לא הסיבה העיקרית היחידה שהייתי איתו, כי מן הסתם גם אהבתי אותו וכי היו בו הרבה יתרונות, אבל זו כן הייתה אחת הסיבות העיקריות.


ובסוף יולי, בשנה שעברה, כשנפרדתי ממנו, אז הייתי בדיוק בחופשת סמסטר מהלימודים והייתי בודדה נורא נורא נורא. הקירות סגרו עליי בבית ואף אחד לא רצה להפגש איתי, על מנת שאצא ממנו קצת. היה לי חרא ברמות מטורפות. ואז החלטתי לעזוב את הבית ולשכור דירה ברמת גן. הרי רמת גן לא נמצאת בצד השני של הארץ מירושלים. הנסיעות הבינעירוניות הן אומנם קשות, אבל לא בלתי נסבלות. רציתי לעזוב את ירושלים כי פשוט הרגשתי שלא נותר לי שום דבר שם, אם אין לי את בובי ושחבל להמשיך לעשות נסיעות, רק בשביל המיטה בירושלים.

 

ואז עברתי לרמת גן ובובי הצליח לשכנע אותי לחזור אליו, אבל אחרי זה בניתי לי חיי חברה עם חבר'ה מהעבודה ברמת גן וברגע שהיו לי חיי חברה - הצלחתי לעזוב אותו ולהיות הרבה יותר שלמה עם הפרידה.

 

ואחרי תקופה מסוימת, כשהחבורה התפרקה, ונותרתי ללא חיי חברה גם ברמת גן, בנוסף לתחושת הניכור והבדידות שהשרתה עליי הדירה, כי אין שום קשר ביני לבין השותפות שלי, אז נכנסתי לדיכאון מטורף. כמעט פגעתי בעצמי. הייתי כבר ממש קרובה וראיתי שאני לא שורדת ככה אז התקשרתי לבובי, התעקשתי שאני רוצה לחזור אליו וחזרנו להיות ביחד.

 

עכשיו אני מרגישה מצוין בלעדיו, גם כי אני מאד עסוקה (עבודה, לימודים, תחזוק דירה, פר"ח, קבלת חונכות), גם כי אני יוצאת עם י וגם כי דווקא יוצא לי לאחרונה לעשות הרבה כיף. רק לפני כמה ימים הייתי במסיבת רווקות של שותפה לחדר במעונות של לנה ורק אתמול הייתי בטקס זכאות לתואר של אימא שלי והיום נפגשתי עם נוש ומחר אני הולכת להצגה עם מימי. ביום ראשון אני חוזרת לרמת גן ויוצאת בערב עם י ואז ביום שלישי יש בר מצווה לבנדוד שלי ולנה הזמינה אותי גם לערב יקב שמארגנת אגודת הסטודנטים ביום רביעי ושבוע אחרי זה יש גם יום הסטודנט ואז חברה אחרת מהתואר תישן אצלי אחריו.

 

אבל מה יהיה בספטמבר? אני חוזרת בדיוק מתי שמתחילים מועדי ה-ב אז אני אצטרך לעשות נסיעות בשבילן ואחרי זה יש חודש של חגים ואחריו מתחילה שנה ב. מי יודע כמה זמן יקח לי למצוא עבודה בירושלים. אני עלולה להשתגע משעמום בתקופת החגים וגם בתחילת שנה ג, כי יהיו לי רק יומיים במערכת ולא בטוח שאוכל למלא אותם מיד בעבודה, כי אולי לא אמצא ישר.
אני שמחה שמימי כנראה חוזרת גם לגור בירושלים בספטמבר הקרוב.

ואולי זה גם יסתדר עם י ונמשיך לצאת. נראה כבר מה יהיה. בנתיים נפגשנו רק פעמיים. פעם אחת להפגש להתעדכן (יום לפני הפרידה מבובי. זה היה יום רביעי) ופעם שניה שבוע אחרי זה (בפגישה שנראה לי שאפשר לקרוא לה דייט, למרות שלא דיברנו על הגדרות. שוב ביום רביעי), והיינו אמורים להיפגש גם במוצ"ש, אבל י לא יכל אז הוא ביטל ושוב קבענו ליום רביעי (שלושה ימי רביעי ברצף!), אבל צץ ל-י משהו אז שוב דחינו. אנחנו עומדים להיפגש ביום ראשון הקרוב.

 

אני מאד משתדלת להוריד צפיות. כפי שכתבתי בפוסט הקודם, אני אחרי שלוש שנים שבהם התחננתי לבובי לזוגיות בוגרת ולחיים משותפים ולכן אין לי כבר סבלנות לחכות עוד שאבנה חיים משותפים עם מישהו אחר, ולכן מיד התחלתי לפנטז על זוגיות בוגרת עם י - בשניה שראיתי תמונות שלו בפייסבוק.

בנוסף, אני רגילה להתנהג כמו שמתנהגים לבנזוג שאיתו שלוש שנים, ולכן קשה לי להתנהג ל-י כאל מישהו שזה עתה התחלתי לצאת איתו.

תוסיפו לכך את העובדה ש-י היה האהבה הראשונה שלי לפני כמה שנים ושיש לי רגשות צפים מפעם ותבינו שזה קשה עשרת מונים להירגע ולהתנהג אליו כאל מישהו שפגשתי פעמיים בחיים.


אבל אין ברירה. אני חייבת להירגע. אני עוד אבריח אותו אם אמשיך להתקשר כל הזמן ולהתנהג כאילו הוא החבר שלי.

וזהו. זה כל מה שרציתי להגיד (לכתוב).

 

תם הפוסט.

 

שלכם,

נונה.

נכתב על ידי , 20/5/2011 14:57  
32 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נונה כהן ב-26/5/2011 01:49
 



לדף הבא
דפים:  

381,050
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , משפחתי וחיות אחרות , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנונה כהן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נונה כהן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)