לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


האושר מגיע במנות קטנות ומטופשות
כינוי:  הפופיקית ההיא

בת: 46

ICQ: 314718484 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2005

נמאסתן עלי נשים מעצבנות


 

תקשיבו לי טוב, אלו הם חמשת החוקים הבסיסים, ואם אתן לא מקיימות אותן, יש לכן בעיה, ואף אחד לא יכול לפתור אותה חוץ מכן. אם אתן לא מקיימות אותן, אל תבואו להתלונן אחר כך.

 

 

1. תפסיקו לנסות לנחש מה הוא חושב. אל תחליטו בשבילו מה הוא רוצה, אם הוא בסרטים או למה הוא מתכוון.

2. בעיקר, תפסיקו לנתח למה הוא מתכוון. ככה הוא אומר ביי, ככה הוא מארח, ככה הוא מסרק את השיער. לבנים אין משמעות נסתרת במה שהם עושים, הם פשוט עושים את זה וזהו.

3. הם אומרים בדיוק את מה שהם מתכוונים אליו, והמקסימום שהם יעשו זה לשקר לך כדי לא לפגוע בך, מתוך תמימות, ולא כדי להסתיר ממך תוכנית מיסתורית ומתוכננת היטב להשתלט על העולם.

4. אל תהיי אישה מטרידה, אל תתקשרי אליו כל הזמן, אל תלחצי, אל תחקרי, זה הכול בראש שלך ואת סתם מסריטה אותו על השטויות האקזוטיות שלך, זה מעצבן אותו, זה מטריד אותו, זה גורם לו לחשוב שהחיים איתך יהיו גיהנום.

5. הוא רק בן אדם, בדיוק כמוך. אם הוא יגיד לך לא, את תתבאסי כמה ימים ואחר כך תמשיכי בחייך. הוא לא שווה את זה שתפסיקי לאכול, תבכי כל היום, תפסידי לימודים ותריבי עם כל העולם. אם זה לא זה, אז זה לא זה. יהיה מישהו אחר.

 

 

מוקדש לכל הבנות שאני מכירה אישית נכון להיום.

(חוץ מרוני) 

נכתב על ידי הפופיקית ההיא , 18/4/2005 00:21   בקטגוריות Im blogging this  
28 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



53,221
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להפופיקית ההיא אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הפופיקית ההיא ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)