לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


האושר מגיע במנות קטנות ומטופשות
כינוי:  הפופיקית ההיא

בת: 45

ICQ: 314718484 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

דיאנה, חתולת המעי המטופשת, בגרסת הכדורגל


 

 

אמרתי לכם שדיאנה יודעת לשחק כדורגל, ולא האמנתם לי, נכון?

אז הנה, מזל שעבדתי היום מהבית, וכך יצא לי לבלות איתה קצת זמן איכות ולצלם את הפלא. בוידיאו!

 

ואפילו לקח לי רק כל היום להעלות את הקבצים, שזה כלום לעומת הפעמים הקודמות. ואף גיליתי כי תוכנת העריכה היעילה ביותר מסתתרת, מי היה מאמין - בתוך המצלמה עצמה.

 

אז בבקשה, זה קצת איטי אז תחכו בסבלנות, ותחשבו על כמה הייתי צריכה לחכות בסבלנות כל היום, ואני לא טיפוס סבלני כלל. ועד שהסרטונים יעלו, אתם מוזמנים לשוטט בשאר הבלוג ולשזוף את עינכם.

 

חלק ראשון ובו דיאנה מרביצה השלכת כדור בסטייל של שאראס (אין לי מושג מה אמרתי עכשיו) ולאחר מכן דעתה מוסחת על ידי שרוך נעל.

 

חלק שני ובו דיאנה משחקת כדורגל ומזנקת בעקבות הכדור אל המסדרון החשוך (תאלצו לאמץ קצת את העיניים בחלק הזה)

 

חלק שלישי ובו דיאנה משחקת כדורגל בנימוס

 

חלק רביעי ובו דיאנה משחקת בהתלהבות במרפסת, ואף דופקת ביצוע משובח שקשה לראות אותו כי בדיוק עבר ענן או ציפור או משהו והשמש נעלמה. אבל לא נורא - העיניים שלכם כבר מאומצות מהחלק השני, לא?

 

אני כל הזמן מתאפקת מלהגיד לה "כלבה טובה"

נכתב על ידי הפופיקית ההיא , 23/5/2005 20:28   בקטגוריות מטופשת  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



חתולת המעי


בנוסף להיותה מטופשת, דיאנה החתולה ידועה גם בכינוי "חתולת המעי", על שם יללתה הלא ברורה,  שהיא מין וורסיה מתפנקת למיאו.

 

מיעי! מיעי! היא צווחת אלי כשאני מגיעה הביתה

מיעי! מיעי! היא מתחככת ברגליי בזמן שאני נמרחת על המיטה

מיעי.. מיעי.. היא מיללת בעצב בזמן שאני מתקלחת

 

וכמובן שאי אפשר להבין מה היא רוצה. מלטפים אותה, משחקים איתה, נותנים לה אוכל, והיא בהסטריה - מיעי! מיעי!

 

 

 

מטופשת.

נכתב על ידי הפופיקית ההיא , 23/5/2005 10:26   בקטגוריות מטופשת  
22 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



דיאנה בוידיאו (ניסיון ראשון)


 

אני חייבת לציין שלפעמים זה מרגיש כאילו האינטרנט תקוע עדיין בשנות התשעים. יש אלפי שרתים לאיכסון תמונות ואתרים וכל שטות דבילית שאי פעם עלתה במוחו של מי, אבל כשאני רוצה לצרף סירטון וידיאו, אז שמים עלי פס. בעיקרון, זו תסמונת הביצה והתרנגולת - יש אינפלציה של מצלמות דיגיטליות, ולכן צריך הרבה שרתים חינם לאלבומי תמונות. והיות ויש מלא שרתים חינם לאלבומי תמונות, כולם רצים לקנות מצלמות דיגיטיליות. אך מתי יפנימו קברניטי האינטרנט את הפונקציה של הוידיאו?

 

טוב, אני כבר שבועיים חוקרת את הרשת ועדיין תקועה באופציה של טריפוד. אז זה הולך ככה - אני שמה חצי לינק, אתם מעתיקים את הכתובת לדפדן ומוסיפים http://. בדיוק כמו שעשינו בסרטון מהחרמון. אולי גם תצטרכו להביט על המסך באלכסון, למה לא מצאתי תוכנה שעורכת קבצי MVI כמו שצריך.

 

אה, וקצת פרטים על התוכן - החתולה המטופשת שיחקה איתי כדורגל שעה, שעה! נשבעת לכם - אני מסרתי לה, והיא מסרה לי. בסוף אמרתי שיואו, אני חייבת לצלם את זה! הלכתי להביא את המצלמה, חזרתי וזה מה שיצא.

 

 

 shiragal.tripod.com/mvi_2386.avi

 

 

(היא פשוט קצת ביישנית)

 

(איכשהוא אני רואה איך אני הולכת להתעסק עם הקובץ הזה כל היום)

 

נכתב על ידי הפופיקית ההיא , 28/4/2005 10:58   בקטגוריות מטופשת  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
53,220
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להפופיקית ההיא אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הפופיקית ההיא ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)