www.room404.net הבלוג עבר לכתובת www.room404.net |
כינוי:
בן: 46 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אפריל 2003
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | |
| 4/2003
קדש ורחץ, כרפס ו-SARS " 1. לכל העובדים שמשתמשים בתחבורה ציבורית תונפקנה מסיכות פנים. 2. טמפרטורת הגוף של כל העובדים מנוטרת יומיומית עם הגיעם לעבודה. 3. כל עובד שיימצא עם טמפרטורה מעל 37 מעלות צלזיוס לא יורשו להמשיך בעבודה. הוא/היא יימסרו לרופא החברה כדי לקבל טיפול רפואי מיידי. 4. עם ההגעה, כל העובדים חייבים להתקלח, לקרצף את עצמם וללבוש מדים נקיים בכל משמרת לפני ההתייצבות לעבודה. 5. לכל עובד יונפקו 2000 מ"ג של ויטמין C מדי יום. 6. המתחם כולו -- מטבח, חדרי שירותים, איזורי אכילה פנימיים וחיצוניים מנוקים מדי יום עם מחטא אנטי-בקטריאלי. " מתוך מכתב שנשלח ללקוחות המסעדה הצרפתית Au Petit Salut, הממוקמת בסינגפור. ולי יש כמה שאלות: - האם מי שבודק את החום גם זוכר לשטוף ידיים? - האם מחטא אנטי-בקטריאלי טוב גם נגד נגיפים? - האם יואילו עובדי המסעדה, ומסעדות אחרות, להתקלח ולהחליף בגדים גם כשאין SARS? - "יימסרו" (במקור – "will be handed")? כאילו, בכוח? - איפה בודקים להם את החום? - גם זה בכוח?
| |
|