כינוי:
בן: 46 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אפריל 2004
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
|
ספין
"גם העיתונות בארץ צריכה לעשות סוג של חשבון נפש ולשאול את עצמה איך היא מסקרת ומה תפקידה בסוג כזה של לחימה. כשעיתונות מביימת אירועים, כשעיתונות יודעת שהיא מעלה פעם אחר פעם אנשים שמשקרים במצח נחושה ולא שואלת שאלות נוקבות, כשהיא לא שואלת את עצמה שאלות קשות על המניפולציות שעושים בה ועל הדרך שמשתמשים בה, אני חושבת שזה סוג של חשבון נפש שצריך להתבצע". מילים כדורבנות. מוזר שהן יוצאות דווקא מהפה של דוברת צה"ל (עיתון תל אביב, 30.04.2004).
| |
חשד קל
לעתים עולה בי החשד שאסנת, הבחורה שלא צוחקת ב"האקדמיה לצחוק", בכלל לא יודעת עברית. ולעתים אני חושב שהיא פשוט מייצגת את הרוב הדומם, שלא מבין מה האנשים הלא-מוכשרים האלה רוצים ממנו.
| |
יריה מעבר לפינה*
יואש פלדש במדורו "פצקרשת" על הסרטון של Corner Shot, הרובה שיורה ב-90°. * הכותרת היא הקלישאה הכי זמינה, ועל כך החדר מתנצל. עוד התנצלות אם הכותרת הזאת, בשבתה כקלישאה הכי זמינה, שימשה כבר באחד הצהובונים לדיווח על הרובה.
| |
מפלטו של הנבל עם הכדורסל
"בשביל שתוכנית ההתנתקות תאושר ביום א', חייבת מכבי תל אביב לנצח במוצ"ש את סקיפר בולוניה בגמר. או אז, נישא על גלי התרוממות הרוח של הציבור, יוכל שרון הטקטיקן להורות על חיסול לילי, ברגע האחרון, של ערפאת. כשחברי המחנה הלאומי יתעוררו בבוקר יום ראשון, הם יגלו בעיתון מתנה בדמות ראשו הכרות של הראיס, שיונח אחר כבוד בתוך גביע אירופה. קשה להניח שמרכז הליכוד יצליח להתאושש ממהלך מבריק שכזה ולהצביע נגד, אבל אם כן - הרי שהציבור באמת מטומטם" – איתי נאור על הקשר בין הניצחון של מכבי ותוכנית ההתנתקות.
| |
מתמטיקה
"על-פי הערכות בחברות הסלולריות, בכל חברה עדכנו כ-100 אלף לקוחות [את זכרונות מכשירי הסלולר שלהם בתוכנית המספור החדשה – על"א]. בפלאפון מדווחים על כ-150 אלף לקוחות פרטיים שעדכנו את הזכרונות, בסלקום כ-90 אלף לקוחות, בפרטנר כ-108 אלף לקוחות ובמירס כ-20 אלף לקוחות" – דורית בר (כלכלה ידיעות אחרונות, 29.04.2004).
| |
לדף הבא
דפים:
|