לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


"Experience is what you get while looking for something else". Federico Fellini

כינוי:  אופטימיוז (זהר)

בן: 46

Skype:  zohar.ma 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2005

חודש חדש


מחר יש תכנון לנסוע ולראות מה קורה בגוש קטיף. אני רוצה לטעום קצת מהדבר האמיתי ולא רק לקרוא על זה בעיתונים, לשמוע על זה ברדיו ולראות את זה בטלויזיה.

מעין נסיעה לשמורה אינדיאנית, לראות איך הילידים חיים.


אתמול הייתי בשיחה עם יוסי ביילין וחבר פלסטינאי בהרצליה. מאוד יבש, אבל יוזמת ז'נבה נשמעת מעניינת, ועדיין אפשר לחזור לחוזה המדובר הזה, שנדמה שנשכח ונעלם בענן אבק כתום.
השאלה היא האם אפשר לקחת את החוזה כמו שהוא או שאנחנו צריכים לשוב לשולחן הדיונים, עם מי שלא יהיה שיושב בראש, ולשכתב את ההסכם? והאם זה לא יעצור את התהליך הארוך להסכם הקבע?

אתמול גם דיברתי עם שתי ידידות ועלתה המחשבה המבעיתה על הצלחתו של אחד בבחירות הבאות, השר בנימין (ביבי) נתניהו.
המחשבה הזאת מחרידה אותי.
זה יהיה גרוע ביותר מאשר העונה השלישית (הבלתי אפשרית מבחינה חוקתית) של ג'ורג' וו. בוש בתפקיד נשיא ארצות הברית.

אבל את מי יש לשמאל להציע?
מעצבן אותי שברגעים אלה, שהימין מפוזר לחלוטין, שהדיעות בפנים חלוקות לגמרי, ושיש אפשרות לפיצול בליכוד, שהשמאל לא מתאחד אלה מתחלק לקבוצות קטנות שאומרות בעצם את אותו דבר.

יוסי ביילין עם <יוזמת ז'נבה, עמי איילון עם המפקד הלאומי... אולי הגיע הזמן להתאחד שוב, אבל תחת איזה ראש?



נכתב על ידי אופטימיוז (זהר) , 1/8/2005 13:21   בקטגוריות יותר על העולם&catdesc= פחות על עצמי  
18 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



21,409
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , האופטימיים , החיים מעבר לים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאופטימיוז (זהר) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אופטימיוז (זהר) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)