רגע רגע, אל תברחו. אני מבטיחה שזה טעים.
אחרי שבשישי בערב אכלנו את המאכל האולטימטיבי - נקניקיות עם בצל ותפוחי אדמה - בשבת החלטנו להיות קצת יותר בריאים, והכנו את לביבות הקישואים האפויות עם רוטב היוגורט המתובל שמצאתי בוויינט. ולהלן התובנות מההכנה:
קילו קישואים רק נשמע הרבה. בפועל אם אתם רוצים כמות יפה, מומלץ להשתמש לפחות בקילו וחצי, אולי אפילו שניים (אבל אז תצטרכו שתי תבניות). את שאר המצרכים הגדילו בהתאם. יש לתת לקישואים המגוררים לעמוד קצת במסננת כדי שיגירו את נוזליהם.
בנוסף לתיבול המצוין במתכון, אל תשכחו מלח ופלפל. אנחנו הוספנו גם פטרוזיליה וכוסברה והגדלנו את מינון השום. לא ניסינו, אבל בהחלט מומלץ לנסות להוסיף לתערובת בצל מטוגן (או חי). המושחתים שביניכם מוזמנים להוסיף לזה גם גבינה צהובה מגוררת. הקצת פחות מושחתים יכולים להוסיף קוטג'.
זמן האפייה הוא הרבה יותר מעשרים דקות. קחו את זה בחשבון.
כנראה בשל העדר קמח, ללביבות האלה אין בפנים מרקם לביבתי. ומצד שני, בגלל שמדובר בלביבות אפויות ולא מטוגנות, ממש לא הייתי ממליצה להוסיף קמח, פן זה ייצא יבש וקשה מדי.
את היוגורט ברוטב היוגורט אפשר להמיר בשמנת חמוצה. אנחנו לא הוספנו נענע כי לא היה, אבל היה מאוד טעים גם ככה.
ועכשיו אמרו עשר פעמים רצוף "ליבבתי לביבות לבביות בלבוב".