ובכן, תאוות הסולת שלי עוד לא עברה וביום חמישי הכנתי עוגיות סולת ותמרים, שמכונות גם מקרוד או מקרוט. מכיוון שאני לא יכולה להמנע מאלתורים, מייד עשיתי גם גרסה עם סנדל אפור (כלומר, קונפיטורות של סנט דלפור), אחת עם תאנים ואחת עם תפוז ג'ינג'ר. אה, והשתמשתי בממרח תמרים במקום לבשל בעצמי את המילוי, אבל זה רק בגלל שלא מצאתי את גוש התמרים המעוכים שדרוש להכנת המתכון. אבל הוספתי לזה קינמון. יצא מאוד מוצלח, אם כי יש כמה לקחים להפיק ובפעם הבאה שאכין את זה, ביום רביעי, העוגיות כנראה יהיו הרבה יותר מוצלחות ואז גם כנראה תזכו לתמונות.
חוץ מזה, אתמול הוזכר בפרק של "החברים של נאור" (סדרה מאוד מאוד נחמדה. כדאי לכם) המאכל הפרסי גונדי (קציצות עוף וחומוס). בחיים לא שמעתי עליו עד אתמול, אבל בן זוגי הרומני משום מה שמע, טעם ואהב והבטחתי שאכין לו את זה. מועד הביצוע: יום שישי בעוד שבועיים. אם יש לכם טיפים זה הזמן להגיד אותם.