כמובטח, קבלו את המתכון למילוי מהמם במיוחד לבורקס. אפשר לדעתי גם להשתמש בו ללזניה, אם כי לא ניסיתי.
המצרכים:
1 שקית במבה קטנה גרוסה/טחונה
1 גביע קוטג'
1 ביצה
חופן נדיב של גבינה צהובה מגוררת
חצי כף אבקת מרק עוף
קורט פלפל לבן
(אופציה שלא נוסתה: צנוברים)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ומשתמשים במה שיצא כמילוי לבורקס בצורה האהובה עליכם. אני השתמשתי בריבועי בצק עלים שמכל אחד מהם עשיתי שבלולצ'יק שחתכתי לשלושה שבלולונים קטנים. שימו לב לא לשים יותר מדי מילוי, כי יש לו נטייה לנזול אל מחוץ לבצק (ולא שזה רע).
מורחים בביצה טרופה
מפזרים שומשום
אופים ב-180 מעלות עד שמוכן
אפשר להכין מראש ולהקפיא לפני האפייה ואז רק להוציא, למרוח ביצה ושומשום ולאפות.
