לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 53

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2005    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

4/2005

מה העניין עם קמח מצה?


יתקנו אותי שומרי המסורת מבין הקוראים אבל האין כל הרעיון של החמץ זה שלא הספיק בצקם של אבותינו להחמיץ, מה שאומר שהבעייה היא לא עם החיטה אלא עם השמרים ותהליך ההכנה? למה חמץ הפך לשם נרדף לכל מוצר שיש בו חיטה? אמנם רוב המוצרים האלה כוללים שמרים ושיטות עבודה שאפשר לראות בהן חמץ, אבל למה הקמח עצמו נחשב חמץ? ואם כבר, איך זה שאפייה רגילה עם קמח מצה היא בסדר?
נכתב על ידי , 26/4/2005 22:33  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רדרל ב-29/4/2005 11:09



280,299
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)