מאז שעברתי לאכול אוכל בריא, כמעט ולא יצא לי לאכול בורקס, וחבל. מאז ומעולם בצק עלים היה הבצק האהוב עליי ואני מסתדרת גם עם רוב המילויים ועם השומשום שלמעלה. אז כאמור, בורקס אני כבר לא אוכלת, אבל בעבודה יש נטייה להרשות לעצמנו דברים שבחיים לא היינו מכניסים הביתה. במסגרת זאת, נטעמו פה הבורקסים החדשים של זוגלובק ומתוכם הבורקס תפוחי האדמה המתובל.
נו, לא היה להיט גדול ובכלל, מבין התעשייתיים אני מעדיפה את בורקס הקשקבל, אבל הרשו לי לנצל את הרגע בכדי לברר איזה טעמי בורקס מועדפים עליכם. עידו טוען שבורקס פטריות ובורקס תפו"א מיועד כדי שיהיה לצמחונים מה לאכול בחתונות בשריות ואין להם כל זכות קיום מחוץ למסגרת זאת. זה נועד להסביר את העדפתו לבורקס גבינה. אני דווקא מאנשי תפוחי האדמה או קשקבל ולעתים רחוקות תרד.