כבר הרבה זמן שאני רוצה לנסות את העוגה הזאת של לחם ארז, אבל בכל פעם שהגעתי לשם היא לא היתה בנמצא. כל פעם עד היום. לפני שאגיד לכם מה יש בתוכה, אציין שאם לא הייתי יודעת לא הייתי מנחשת בחיים. לא מהמראה ובוודאי שלא מהטעם.
ללא הקדמות נוספות, קבלו את עוגת הקישואים והקמח המלא של לחם ארז. כן כן, קמח מלא (!) וקישואים (!!)
מדבר בעוגה מעט כבדה, בגלל הקמח המלא, מה שאומר שהיא מתאימה יותר לחורף. הטעם הבולט ביוותר בה הוא טעם של דבש, אבל זה לא טעם על עך דומיננטי כמו בעוגות דבש. אם תרצו, זוהי עוגת דבש מעודנת. את טעם הקישואים לא ממש הצלחתי להרגיש, על אף ניסיונותיי הכנים, אבל אחרי הכל מדובר בירק שאין לו ממש טעם משל עצמו. העווגה מקושטת בזרעוני דלעת שמוסיפים אף הם לאקזוטיות שלה.
בשורה התחתונה אני בהחלט ממליצה, לעצמכם, אבל בעיקר בשביל להביא אתכם כשאתם מוזמנים לערב עם חברים לתת להם לנחש מה יש בעוגה. מובטח שיהיה מעניין ומלבב יותר משיחת סלון על ההתנתקות.