לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2003    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

11/2003

כלי כלי


(או: בשבחי הבורגנות)

 

הייתי יכולה להאשים בזה את גילי המתקדם, אבל השאיפה למקסימום נוחות, או כמו שהיא מכונה פה בטעות "בורגנות", היא לא שאלה של גיל או של יכולת כלכלית. אמתכם המפונקת לקחה איתה לטירונות שקיות אשפה גדולות בשביל הפחים במאהל (למרבה הטרגדיה עשיתי טירונות בג'וליס) וקופסה של חול נורמלי לשירותים, בשביל לא להשתמש בשקיות עם האבקה התכלת המגעילה שהיה לצבא להציע למנקי השירותים.

 

עם השנים השתכללתי (אני, למשל, מסתובבת בתיק עם ג'ל לניקוי ידיים ללא צורך במים) והגידול במשכורת עם השנים בכל זאת עזר. השיא, נכון לעכשיו, נקבע אתמול עת הוצאתי 500 ש"ח על 15 קופסאות מפלסטיק.

 

לא סתם קופסאות ולא סתם מפלסטיק. מדובר בכלים המהוללים של טאפרוור, שידועים בעמידותם הרבה (ואם לא, יש אחריות לכל החיים), במכסים שלא מחליטים להפרד מהקופסה דווקא בתיק שלכם ובעוד יתרונות קטנים אך משמעותיים שכבר למדנו להתפשר עליהם (למשל, לא עוד אוכל שמחממים במיקרו ויוצא חם מבחוץ וקר מבפנים).

 

איך אומר יקיר הבלוג? עכשיו אנחנו רק צריכים לגור בבית עם גג רעפים אדום וגדר עץ לבנה ונהיה משפחת פרברים אמריקאית מושלמת.

 



כלים של טאפרוור. זרעים של פלסטיק
נכתב על ידי , 17/11/2003 18:02  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ל"א ב-19/11/2003 23:53



280,328
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)