לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2005    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

9/2005

היום שאחרי


יש מאכלים, כמו לחם או עוגות, שהכי טעים לאכול אותם ברגע שהם יוצאים מהתנור. לא עליהם אני רוצה לדבר, אלא דווקא על המאכלים שטעמם משתפר לאחר לילה במקרר, שבמהלכו מוסיפים הטעמים לספוג זה את זה.

 

ברשימה הזאת ניתן למנות את כל מאכלי הקדירה (או "גוּלַשים", כמו שאני קוראת להם בחיבה) והמאכלים שדורשים בישול אטי, לרוב מעורב בכך בשר בקר (עוף בדרך כלל יותר טעים מייד עם הכנתו). במקרה של תבשילי דגים ההבדל משמעותי במיוחד וגם פשטידות משתפרות לאחר מנוחה במקרר.

נכתב על ידי , 1/9/2005 13:26  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע&quot;ס ב-4/9/2005 11:30



280,333
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)