מדי פעם, בבואי לתת פה מתכון, אני חוזרת על צירוף המילים "מלח עשבים". יש כמה סוגים של מלח עשבים. כולם מכילים מלח וסוגים שונים של עשבים/ירקות. אני משתמשת בו לתיבול אורז, מרק וכל מאכל שבדרך כלל משתמשים באבקת מרק בשביל לתבל אותו. המלח הנ"ל לא מהווה פתרון למי שיש לו בעייה עם מלח, אבל הוא לא מכיל מונוסודיום גלוטמט ולכן, בניגוד לאבקת מרק, הוא יחסית בריא.
המוצר הספציפי שבו אני משתמשת הוא Herbamare של A. Vogel מבית ביופורס.
המוצר כולל מלח ים, סלרי, כרשה, עשב תיבול חרדלי (קרס), בצל, פטרוזיליה, שום, מיורן, פלפל אדום, חרדל לבן, רוזמרין, קורנית, בצלית ואצת ים.
להשיג בחנות הטבע הקרובה למקום מגוריכם.