לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2005    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

11/2005

הגברים של אוז


(אמנם הבטחתי את הפוסט הזה כבר מזמן, אבל חיכיתי עד שקלר וסיריל אוריילי יכנסו לתמונה ומשום כך העיכוב. המגיבים מתבקשים שלא לכתוב ספויילרים לגבי העתיד. לטובת אלה שרואים את הסדרה לראשונה).

 

כבר שבועיים שאני מתמוגגת מכמה שהסדרה הזאת טובה וחכמה, אבל בנוסף לעומק שלה, קשה למצוא עוד סדרת טלוויזיה, בעבר או בהווה, שיש בה כל כך הרבה גברים טובי מראה. משום כך, בואו נשים בצד את המסרים, את הקונפליקטים ואת הכל ונראה מי הגבר השווה ביותר בין כתליו של הכלא השמור אוזוולד. ולהלן המועמדים שלי:

 

ריאן אוריילי. אוריילי הוא חתיכת פרחח, שלמרות שאין מאחוריו כוח פיזי או קבוצה, הוא מצליח לתחמן את כולם באופן מעורר הערצה. אוריילי הוא לטעמי הגבר המעניין ביותר באוז. יש לו חוכמת רחוב שאין לאף אחד והוא די טפלוני במהותו, אך בהתמודדותו עם הסרטן הוא התגלה כדי טמבל ("אני לא הומו. מה פתאום יש לי מחלה של נקבות"). לכאורה הוא אירי קר ומחושב, אך יחסו אל אחיו מעיד על הרבה חום, הוא מסוגל להתאהב בגלוריה בשיא העדינות ולדאוג שירצחו את בעלה כשהיא מסרבת לו. למרות כל אלה, אוריילי הוא לא ממש הטיפוס שלי.

 

סיריל אוריילי. סיריל, שאני לא זוכרת מה גרם לפיגור שלו, אבל בפרק של היום זה בטח יתגלה, הוא אחד הגברים הכי יפים באוז, אם מצליחים להתגבר על הדיבור החריג שלו. הוא לא ממש מועמד בקטגוריית הגברים השווים, אבל חשוב לציין את זה.

 

טוביאס ביצ'ר. ביצ'ר הוא הבחירה הפרטית שלי, אם הוא רק יתגלח. מעבד כנוע הוא הפך למישהו בעל מעמד שכמעט אף אחד לא רוצה להסתבך איתו בגלל היותו משוגע. הוא חכם, משכיל, חתיך (שוב, חוץ מעניין השיער על הפנים) ועוד שנייה הוא מתאהב בגבר השני הכי חתיך בכלא.

 

כריסטופר קלר. ההומו הכי גברי שיש. הוא ממש נראה מעולה בעיניי, אם כי אופיו מעט בעייתי ומי שעושה עסקים עם שילינגר הנאצי הוא לא חבר שלי. לשמחתי אחרי "אוז" הוא חצה את הקווים והפך להיות שוטר באחת מסדרות הבנות של "חוק וסדר", למרות שאגב כך חלה ירידה כלשהי בגבריות שלו.

 

קארים סעיד. אם הוא רק היה סותם קצת את הפה ולא מנג'ס כל כך עם הקשקושים המוסלמים שלו.

נכתב על ידי , 27/11/2005 15:26  
38 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע&quot;ס ב-2/1/2006 09:05



280,333
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)