לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2006    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

2/2006

החציל שמציל


אני עדיין בעניין הספר עם המתכונים מהספרים (הקובה האדומה יצאה מאוד מוצלחת, תודה ששאלתם) והיום הכנתי חצילים אפויים בטחינה, יוגורט עזים וסומק, גם הוא על פי "יסמין" של אלי עמיר.

 

המצרכים ל-6 סועדים:

6 חצילים בלאדי (אין לי מושג מה זה אומר. השתמשתי בשני חצילים רגילים)

חצי ליטר יוגורט עזים (אל תגלו לאף אחד, אבל השתמשתי ביוגורמה, שהוא יוגורט כבשים)

4 כפות טחינה גולמית

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 שיני שום כתושות

מיץ משתי עגבניות אדומות

1 כף סומק

מלח ופלפל גרוס טרי

4 כפות צנוברים קלויים

2 כפות שבבי פיסטוקים (אני ויתרתי)

 

אופן ההכנה:

@ קולים את החצילים על אש גלויה (על הגז, נו).

@ מערבבים בקערה את היוגורט עם הטחינה, שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוליה והשום. פותחים כל חציל לאורך ויוצקים את הרוטב על שני החלקים.

@ מעבירים לתבנית ואופים במשךך 6 דקות.

@ יוצקים על כל חציל את מיץ העגבניות, מפזרים סומק, מלח ופלפל וצנוברים.

@ מגישים חם.

 



ככה זה נראה לפני ששמתי את הצנוברים. המצלמה דפוקה, המתכון לא. יצא טעים שאתם לא מאמינים

נכתב על ידי , 22/2/2006 21:18  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אמא של יועד ב-23/2/2006 01:04



280,333
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)