לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2003    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

3/2003

רק הערה קטנה


יש לא מעט דמיון בין שתי הסערות הציבוריות התורניות - זו של בי"ס צייטלין וזו של דודו טופז. בשני המקרים מדובר במשהו שהיה קיים לאורך שנים ואף אחד לא אמר כלום, אם בגלל שאנשים חשבו שגזענות והטרדה מינית הם רע הכרחי שצריך ללמוד לחיות איתו, או סתם בגלל שהנפגעים לא חשבו שמישהו יתייחס לתלונתם ברצינות.
 
כעת, כששני הסיפורים התפוצצו, השאלה הגדולה היא מה יקרה איתם אחרי שתתחיל המלחמה או משהו אחר יסיט את תשומת לב התקשורת. האם הכל ייגמר בנזיפה קטנה והכל ישוב אל מסלולו? האם יהיה איזשהו שינוי משמעותי.
 
מבחינת טופז, הכל תלוי בשאלה האם יהיו עוד נשים שיתלוננו נגדו. הבוקר, למשל, פורסם שעובדת מנהלה בשידורי קשת התלוננה שהוא דחף את לשונו לאוזנה בלי שום פרובוקציה מצדה. היא מן הסתם לא היחידה. לפני לא מעט שנים השתתף טופז בתוכנית רדיו ואחריה הוא לקח את המפיקה טרמפ הביתה. בדרך, היא פתאום שמה לב שזו לא ידית ההילוכים שהוא אוחז בידו אלא הזין שלו. וגם היא בוודאי לא היחידה.
 
אז אם יתלוננו עוד נשים, ובעקבות תקדים יצחק מרדכי, מעניין איך זה יסתיים. אם זה ייסגר בלא כלום, כנראה ששוב אפשר יהיה להגיד שמבחן בוזגלו התגלה כמבחן שאי אפשר לעבור אותו, מה שמקשר אותנו בחזרה לפרשת צייטלין.
נכתב על ידי , 13/3/2003 13:02  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



280,348
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)