לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 53

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2007    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

6/2007

ספאם הקונספירציה החדש


אחד הדברים הכי משעשעים/נוגעים ללב/מעצבנים אצל אנשים שגילו את האינטרנט לא מזמן, הוא שהם עוברים את כל השלבים שאתם עברתם כבר לפני שנים. למשל להתחזות, להכיר אנשים באינטרנט, להתאהב בהם, להשאיר תגובות נאצה בעילום שם ומה שרלוונטי לפוסט הזה - להאמין לאימיילים קונספירטיביים.

 

למשל זה שהגיע אליי לפני זמן קצר:

 

שמתם   לב   לאחרונה   שאתם   קונים   חלב   התאריכים   של   התוקף   הפכו   להיות   הרבה   יותר   ארוכים   מהרגיל ,  כלומר   התוקף   הוארך   בהרבה ..

 זה   בגלל   שתנובה   המציאה   שיטה   חדשה .

 למחזר   חלב !


בכל   רשת   שיווק   גדולה   עושים   אחת   לכמה   זמן   בדיקה   על   המדפים ,  וחלב   שפג   תוקף   נשלח   חזרה   לתנובה  ( זה   הנוהל   הרגיל   בכל   מקום   להחזיר   מוצר   פג   תוקף   לייצרן ).

מה   שאנחנו   כצרכנים   לא   יודעים   זה   שתנובה   לוקחת   את   החלב   פג   התוקף   הזה   ומעבירה   אותו   תהליך   פיסטור   ואורזת   אותו   מחדש   מחזירה   לרשתות   שיווק !!!

כן   כן ,  מה   שאתם   שותים   זה   חלב   עם   הרבה   חומרים   מפסטרים   בפנים   שלמעשה   הופכים   את   החלב   למים   בלי   כל   ערך   תזונתי .

איך   אפשר   לדעת   שהחלב   שקניתם   לא   עבר   פיסטור ?

תנובה   מדפיסה   על   הקרטונים   למטה   בחלק   התחתון   מספרים .

הסיפרה  1:  אומרת   שהחלב   הוא   חלב   רגיל   שלא   עבר   פיסטור   או   עבר   רק   פעם   אחת   שזה   סביר .

הסיפרה  2:  אומרת   שהחלב   כבר   פוסטר   פעמים .

וכן   הלאה ...  עד   לסיפרה  5  בערך ...  שכמובן   שאם   החלב   פוסטר  5  פעמים   רוב   הסיכויים   שאתם   שותים   סתם   מים   לבנים   ולא   חלב   בריא   וטוב .

אז   מעכשיו   תשימו   לב   לכך   ולפני   שאתם   קונים   חלב   תנובה   בקרטון   תהפכו   את   הקרטון   ותיראו   איזה   מספר   מוטבע   עליו .

לנו   בתור   צרכנים   המספרים   לא   אומרים   כלום   ובכלל   אנו   בקושי   מסתכלים   עליהם ,  אבל   במפעל   תנובה   ככה   הם   מסמנים   את   כמויות   הפיסטור .  זו   הביקורת   שלהם ,  שלמעשה   לא   הייתה   צריכה   להתקיים   מראש !!!!  כי   אסור   לפסטר   חלב   יותר   מפעם   אחת   גג !!!!!

מידע   זה   הודלף   וכרגע   עדין   לא   ידוע   לכלל   הציבור .

תעבירו   לכולם   שכולם   ידעו   ושלא   יעבדו   עליכם !!!

 

והנה מה שעניתי לזאת ששלחה לי את המייל הזה:

 

נו באמת, ר', את לא יודעת שככל שיש יותר סימני קריאה, ככה האמינות של המייל יורדת?

 

חוץ מזה שבמקרה של חלב של תנובה, מבחינה בריאותית דווקא עדיף שזה יהיה מים לבנים. ככה גם תקטן כמות האנטיביוטיקה בחלב ושאר הדברים שבגללם אומרים שחלב זה לא בריא. ודבר שלישי, תאריך התפוגה הוא רחוק יותר בכל החלבים המועשרים (בסידן, בברזל וכו'). כנראה שתהליך הוספת המינרלים הופך את החלב לעמיד יותר.

נכתב על ידי , 5/6/2007 12:45  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-6/6/2007 02:23



280,299
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)