|
עניינימים לראות את התמונה הקטנה |
כינוי:
בת: 53 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
יוני 2007
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 6/2007
עוגת קפה, שוקולד, אגוזים, ברנדי ובטח שכחתי כמה דברים זהו, נראה לי שמיציתי את העניין הזה של לעשות עוגות. כלומר, בשבת בטח אאפה את עוגת הלימון בגירסת התפוז (החליפו את המילה לימון במתכון במילה תפוז ובמקום קליפות הדר מסוכרות הוסיפו חתיכות של תפוז סיני מסוכר), אבל אז אקח הפסקה עד ספטמבר. בינתיים, קבלו את היצירה האחרונה שהיא מאוד עשירה וקצת כבדה. מצוינת לחורף. כדי להקליל אותה אפשר לצמצם את כמויות השוקולד והאגוזים.
רכיבים: 1 כוס סוכר 2 כוסות קמח תופח 200 גרם חמאה מומסת 3 ביצים 1 סוכר וניל שליש כוס ברנדי 1 גביע שמנת חמוצה 3-4 כפות אבקת נס קפה באיכות טובה (להמיס בברנדי) (*) 100 גרם שוקולד מריר שבור ביד 100 גרם אגוזים גרוסים/שבורים
אופן ההכנה: מערבבים סוכר וחמאה מוסיפים את הביצים מוסיפים לסירוגין חומרים יבשים ורטובים
לאפות ב-180 מעלות
(*) מכיוון שהשתמשתי בג'ייקובס המאוד חזק, שמתי רק 3 כפות, אבל אם יש לכם קפה יותר חלש, שימו 4 כפות.
| |
|