לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2007    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

8/2007

כך תתחברו לעירקי הפנימי שלכם


(אזהרה: הפוסט לא מיועד לעירקים אמיתיים)

השרו כוס וחצי אורז מלא במים כשעה-שעתיים
לאחר הזמן הזה קצצו שני בצלים גדולים וטגנו אותם בזמן זית
הוסיפו לטיגון 3 כרעיים, את האורז ללא מי ההשרייה, 2-3 גזרים קצוצים ואולי שורש פטרוזיליה קצוץ.
הוסיפו 3 כוסות מים רותחים
הוסיפו מלח, פלפל, כמון, פפריקה ובהרט - כף אחת מכל אחד
בשלו כחצי שעה על האש הנמוכה של הלהבה הגדולה בכיריים
אחר כך הכניסו את הסיר המכוסה לתנור בחום של כ-100 מעלות לכמה שעות או העבירו לאש הכי קטנה על הכיריים

ככה עד שכל המים יספגו והעוף יתפרק מהעצמות בנגיעה קלה. אם תגיעו למצב שבו האורז קצת נשרף מלמטה - בכלל שיחקתם אותה.

* כל הכמויות ניתנות לשינוי.
נכתב על ידי , 12/8/2007 13:54   בקטגוריות קדימה אוכל  
15 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של צמח בר ב-12/8/2007 21:46



280,333
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)