|
עניינימים לראות את התמונה הקטנה |
כינוי:
בת: 54 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוגוסט 2007
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
| 8/2007
כך תתחברו לעירקי הפנימי שלכם (אזהרה: הפוסט לא מיועד לעירקים אמיתיים)
השרו כוס וחצי אורז מלא במים כשעה-שעתיים לאחר הזמן הזה קצצו שני בצלים גדולים וטגנו אותם בזמן זית הוסיפו לטיגון 3 כרעיים, את האורז ללא מי ההשרייה, 2-3 גזרים קצוצים ואולי שורש פטרוזיליה קצוץ. הוסיפו 3 כוסות מים רותחים הוסיפו מלח, פלפל, כמון, פפריקה ובהרט - כף אחת מכל אחד בשלו כחצי שעה על האש הנמוכה של הלהבה הגדולה בכיריים אחר כך הכניסו את הסיר המכוסה לתנור בחום של כ-100 מעלות לכמה שעות או העבירו לאש הכי קטנה על הכיריים
ככה עד שכל המים יספגו והעוף יתפרק מהעצמות בנגיעה קלה. אם תגיעו למצב שבו האורז קצת נשרף מלמטה - בכלל שיחקתם אותה.
* כל הכמויות ניתנות לשינוי.
| |
|