המצרכים:
חצי כוס משמשים מיובשים
חצי כוס דבלים
חצי כוס תמרים
חצי כוס שזיפים מיובשים
- להשרות בברנדי לפחות חצי שעה ורצוי כמה שעות
חצי כוס תפוזים סינים מסוכרים
1-2 כוסות אגוזים
100 גרם חמאה
2 כפות גדושות רסק תפוחים טבעי
בין חצי לשני שליש כוס סוכר
2 ביצים
שני שליש כוס חלב
2 כפות מהברנדי שבו הושרו הפירות
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תערובת תבלינים (קינמון, אגוז מוסקט, פלפל אנגלי והל)
אחת ורבע כוסות קמח
רבע כפית מלח
אופן ההכנה:
מקציפים את החמאה והסוכר
מוסיפים את הביצים אחת אחת
מוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים (קמח, מלח, תבלינים) והרטובם (רסק תפוחים, וניל, ברנדי וחלב) - להתחיל ולסיים ביבשים
לערבב ידנית פנימה את הפירות שהושרו (ללא הנוזלים) + התפוזים הסינים + האגוזים
לאפות ב-180 מעלות 35-40 דקות
