לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

9/2007

מאפינס תפוז מרציפן (ושוקולד צ'יפס)


המצרכים:

1 מיכל שמנת לבישול (15% שומן)

3 כפות רסק תפוחים טבעי

3 ביצים

חצי כוס סוכר + 2 כפות

1 כפית תמצית וניל

1 כף מיץ תפוזים

2 כפות ליקר שקדים

קליפה מגוררת משני תפוזים

1-1.5 כוסות תפוז סיני ממותק חתוך

1.5 כוסות קמח תופח

200 גרם מרציפן מגורר/חתוך קטן (אם שמים אותו לפני כן במקרר הוא מתקשה ואז אפשר לגרר אותו בפומפיה)

(ככה וככה שוקולד צ'יפס, רצוי מריר)

 

אופן ההכנה:

מקציפים סוכר וביצים

מוסיפים את השמנת

מוסיפים את שאר החומרים מלבד המרציפן והתפוזים (והשוקולד צ'יפס), שאותם מוסיפים ידנית בסוף

אופים ב-180 מעלות כחצי שעה

 

אני עשיתי חצי בלי שוקולד וחצי עם. יוצא מעולה, אם כי המרציפן לא מספיק דומיננטי לטעמי. כלומר, זה ימצא חן בעיני מי שלא משתגע על מרציפן, אותי זה טיפה מאכזב ובפעם הבאה אקנה מרציפן גולמי של 65 אחוז.

 

ולשלב האהוב על כולנו:

 



הוורודים זה עם השוקולד, הצהובים בלי

נכתב על ידי , 8/9/2007 13:08   בקטגוריות קדימה אוכל  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ש. כהן ב-10/9/2007 21:25



280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)